wiewiora1981 08.05.08, 14:31 Sluchajcie czy znacie we Wroclawiu jakies firmy ktore wypozyczaja auta do slubu?chodzi mi o stronki int.(tylko nic zabytkowego ani limuzyny)z gory wielkie dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venilia Re: autko do slubu 08.05.08, 19:21 Dołączam się do pytania, trzeba coś znaleźć. Odpowiedz Link
robert_sawicki Re: autko do slubu 29.05.08, 23:21 venilia napisała: > Dołączam się do pytania, trzeba coś znaleźć. Witam. Mam do zaoferowania podróż samochodem marki Chrysler 300C dla Państwa Młodych z mozliwością wynajęcia jeszcze jednego samochodu marki Chrysler 300C Kombi ( dla rodziców Panstwa Młodych oraz na kwiaty i prezenty ). Oba samochody są czarne z bardzo dużą ilością chromowanych dodatków, jsanymi skórzanymi wnętrzami, oczywiście oba klimatyzowane. Naturalnie kierowcy dobrz ubrani i kulturalni. W związku z rozpoczęciem działalności w tej branży cena będzie atrakcyjna. Jeżeli chciałaby Pani obejrzeć samochód proszę o kontakt. Z przyjmnością zorganizujemy pokaz. Kontakt. Robert Sawicki mail: robert_sawicki@gazeta.pl tel. 0509 659 998, 0603 840 835 Pozdrawiam, a w przypadku niezainteresowania życzę wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link
czarnycipa Re: autko do slubu 13.05.08, 23:03 Witam! Jestem posiadaczem auta marki chrysler pt cruiser cabrio.Auto jest nowe i świetnie sie prezentuje podczas jazdy. Osoby, które zdecydowaly się wypożyczyć je ode mnie na ślub byly zadowolone.Jestem z Wroclawia i bylaby opcja oglądnięcia auta.Pozdrawiam, kontakt do mnie 792 682 997 Odpowiedz Link
robert_sawicki Re: autko do slubu 29.05.08, 23:21 Witam. Mam do zaoferowania podróż samochodem marki Chrysler 300C dla Państwa Młodych z mozliwością wynajęcia jeszcze jednego samochodu marki Chrysler 300C Kombi ( dla rodziców Panstwa Młodych oraz na kwiaty i prezenty ). Oba samochody są czarne z bardzo dużą ilością chromowanych dodatków, jsanymi skórzanymi wnętrzami, oczywiście oba klimatyzowane. Naturalnie kierowcy dobrz ubrani i kulturalni. W związku z rozpoczęciem działalności w tej branży cena będzie atrakcyjna. Jeżeli chciałaby Pani obejrzeć samochód proszę o kontakt. Z przyjmnością zorganizujemy pokaz. Kontakt. Robert Sawicki mail: robert_sawicki@gazeta.pl tel. 0509 659 998, 0603 840 835 Pozdrawiam, a w przypadku niezainteresowania życzę wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link