supermama85 03.09.08, 13:50 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia jeśli chodzi o restaurację letnią w ZOO ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinfenek Re: wesele w ZOO 04.09.08, 15:10 ja bylem tam na weselu u mojej kuzynki. generalnie bylo nie ciekawie. niby fajne miejsce: zoo, zwierzeta itd....ale zapach zwierzat jest hmm... nieciekawy. nie wiem jaka opcje wybrala moja kuzynka ale jedzenia bylo bardzo malo, szczegolnie przekasek (zagrychy :). zespol grajacy byl straszny. jakas stara baba udawala ze potrafi "spiewac" a z uplywem czasu wygladala na coraz bardziej "zmeczona" i platal jej sie jezyk. to sa oczywiscie tylko moje osobiste odczucia. jak juz pisalem nie wiem ktora opcje menu wybrala moja kuzynka i czy zespol byl z tej restauracji czy zalatwiali go sobie sami. pozdrawiam Odpowiedz Link
supermama85 Re: wesele w ZOO 05.09.08, 11:11 Dzięki- to chyba muszę się poważnie zastanowić A zespół to z tego co wiem załatwia się we własnym zakresie Odpowiedz Link
female01 Re: wesele w ZOO 05.09.08, 23:16 ja z kolei wiem od przyjaciolki, ktora sie tam bawila na weselu ze obsluga i jedzenie ok ale zapach... dawal w kosc, a ze sala nie byla klimatyzowana goscie wychodzili na swieze powietrze i nie bylo ono swieze :( Odpowiedz Link