andreas.007 22.12.07, 19:14 niech Wam sie wiedzie i szczęsci, nie kluczy, ale prostemi drogami ku miłosci... Niech narodzi sie w nas cos pieknego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella1 Re: Chyba nadszedł czas, czas na zyczenia... 22.12.07, 20:32 ...Z elementem szczecinskim - choc wolalam Lobaszewska... Ale z przekonaniem -ze z roku na rok - moze byc lepiej..... www.youtube.com/watch?v=cl5Ka1NzPWs&feature=related Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Chyba nadszedł czas, czas na zyczenia... 22.12.07, 23:06 życzę wszystkim spełnienia niespełnionych i oby każdy następny rok był dużo lepszy od poprzedniego,bo w życiu ważny jest progres, a miłóść? niejedno ma imię... Odpowiedz Link
exman bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 23.12.07, 09:13 Równowagi, proporcji i refleksji. Feng Shui i Tai Chi. I siły. Odpowiedz Link
dyrgosia Re: bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 23.12.07, 09:42 Niech Moc będzie z Wami... Odpowiedz Link
exman Re: bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 23.12.07, 09:48 Nie chciałby być upierdliwy (ale jestem...) no ale Moc to akurat podobno ma truchleć, psia jucha Odpowiedz Link
oktomvre Re: MOC 23.12.07, 10:44 Zerkam sobie troche w lewo, gdzie wymienione są inne prywatne fora, jedno z nich taką nazwę nosi, świetnie ktoś złożył: marzyciele osiągający cele - wprawdzie mi to trochę trąci wyścigiem szczurów, ale może się mylę, chciałabym się mylić Nie bójmy się marzyć, unosić na falach wyobraźni, odpływać w inne wymiary, projektować zdarzenia, bywać tam, gdzie wzrok nie sięga Tego Wam życzę, trochę bajki w codzienności. A poza tym, wesołych świąt Odpowiedz Link
oktomvre Re: MOC 23.12.07, 10:55 oktomvre napisała: > Zerkam sobie troche w lewo no tak, widły, grabie - zawsze mam z tym problem, w prawo - oczywiście Odpowiedz Link
gosia.43 Re: bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 23.12.07, 11:19 ..i ja Wam życzę wszystkiego dobrego ... a nie zapomninajcie , że święta to przede wszystkim odpoczynek od codzienności ...tylko , czy My jescze potrafimy odpoczywać ?...... gosia Odpowiedz Link
exwoman Re: bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 23.12.07, 19:10 I ja przesylam serdecznosci oraz usciski najmilsze.. Wesolych Swiat dla wszystkich....... Odpowiedz Link
tikki Re: bez chyba....bo nadszedł czas na życzenia. 29.12.07, 17:41 Dla wszystkich - w Nowym Roku - zyczenia umiejetnosci cieszenia sie z tych dobrych rzeczy, ktore macie, i odwagi wprowadzania zmian w tych zlych... Pozdrowienia. A teraz wracam znow do mojego tymczasowego niebytu... Odpowiedz Link