bella1 Re: PIWA!!!!!!!!!! 13.08.09, 14:08 Podoba mi sie pomysl zrobienia czegos waznego podczas wakacji 2009... "Zaloz wlasny browar domowy....Uniezaleznij sie!" Odpowiedz Link
ginger43 Re: PIWA!!!!!!!!!! 13.08.09, 15:30 Ja się uniezależniłam przestałam pić piwo ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: PIWA!!!!!!!!!! 13.08.09, 19:09 ginger43 napisała: > Ja się uniezależniłam przestałam pić piwo Gini! Dlaczego ukarałaś siebie? Przeca to była wina chodnika Odpowiedz Link
ginger43 Re: PIWA!!!!!!!!!! 13.08.09, 20:59 Nie ukarałam, a staram nagrodzić Mniej piwa, mniej kalorii Wtedy owszem, piwo było dopiero później P.S. Paczka stoi i czeka na wysłanie, zrobię to next week, bo widzę, że wróciłaś do cywilizacji ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: PIWA!!!!!!!!!! 14.08.09, 09:57 a co to za powrót jak stale mnie nosi .... i praca, ewidentnie, to szlajactwo utrudnia .... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: PIWA!!!!!!!!!! 18.08.09, 00:28 piwo piłam słowackie,a potem austriackie, oba niezłe, zimne, w upalnym słońcu nieco do domu ze mną przyleciało na późniejsze dopicie Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 14.08.09, 22:04 whiteentrance napisał: > tu i teraz! zgłoszenia prosze na priv i (kto moze) sms! powtarzam: tu i teraz! Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: PIWA!!!!!!!!!! 14.08.09, 22:18 i co mam wysłać ............piję teraz pifko " Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia." Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 15.08.09, 00:02 sms'a! wysylam do exmana ale ten..... www.youtube.com/watch?v=tFr03FpjVP8&feature=related miałem to grać! ale exman pierdoli taki jam! i własnie pierdole forumy! pierdole wszystkich którzy pierdolą potrzebe pierdolenia! Odpowiedz Link
bella1 White.... 15.08.09, 19:18 Od kilku dni 'patrza na mnie ' oblesne usta z wystajaca <dwojka > i jezorem,ktory to - w zaleznosci od dnia- roznie sugeruje ....Na dodatek,cos tam kapie z < prawej>.... Tak sobie pomyslalam o Tobie....Pewnie bylbys "uwrazliwionym" odbiorca tego serialu ....Dales sie latwo wyssac /sadzac po ostatnim wpisie na FS/.... Motto dnia:"Internet - to nie to samo - co udomowiony gwarek' ..... Ja tak - bez zlosliwosci - ...a z troska :} Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: White.... 17.08.09, 10:24 nie bądź jego nianią belciuniu, piwo masz przez 24 godziny dostępne Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 28.08.09, 21:26 a może by tak dziś?........ kto żyw na priv (lub sms) Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: PIWA!!!!!!!!!! 28.08.09, 22:25 ja właśnie spożywam, a ty jakie masz? hihi Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 28.08.09, 23:02 esmeralda_2 napisała: > ja właśnie spożywam, a ty jakie masz? hihi chodź na piwo! Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: PIWA!!!!!!!!!! 28.08.09, 23:32 dopijam drugie, a twoja córka?, bo moja już śpi, buziaki i papa Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 28.08.09, 23:44 esmeralda_2 napisała: > dopijam drugie, a twoja córka?, bo moja już śpi, buziaki i papa JEST Słucha cos co sie nazywa "beyonce". Boshhhhh jak ja już kocham te beyonce.... piję trzecie idź se spać. jestem! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 00:43 ja dziś wynalaze w świnoujskiej knajpce takowy piłam: wiśniówka, wrzątek, cytryna, więc mimi szczerych chęci Biały na piwo nie bardzo PS. moja słucha Dolores O. Odpowiedz Link
exman Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 09:01 Ja czerwone, hiszpańskie, półsłodkie ... a mój młody słucha Peaches i Faith No More. Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 20:25 może dzisiaj się jakiś/ jakaś zlituje? Odpowiedz Link
e-okto Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 20:45 Słyszałam już o dniu litości dla rodziny, ale o piwkowaniu z litości... Zawsze musi być ten pierwszy raz Odpowiedz Link
beatrix13 Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 21:00 wzruszam się przy "Małej Moskwie" aktualnie bezalkoholowo Odpowiedz Link
bella1 Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 21:06 Bea....zlituj sie....Kupilam "Mala Moskwe' ze 'stylowym magazynem'...Dwa razy zasnelam.....Ale tak mnie sciska,zeby sie dowiedziec,kto to 'Stiopka"... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 21:52 bella1 napisała: > Bea....zlituj sie....Kupilam "Mala Moskwe' ze 'stylowym magazynem'...Dwa razy > zasnelam.....Ale tak mnie sciska,zeby sie dowiedziec,kto to 'Stiopka"... .............. ja też z "TS" Stiopka to syn piguły szpitalnej, która przy porodzie Wiery była Odpowiedz Link
beatrix13 Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 23:18 Bellisina, no ja naprawdę nie kumam, jak mogłaś dwukrotnie zasnąć na "Małej Moskwie", no nawet jednokrotnie nie możliwe byłoby dla mnie, bo film piękny, wzruszający, a piosenka DEmarczyk nadal w głowie mi siedzi Odpowiedz Link
exman Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 23:32 Kurwa, pisałem o tym filmie ale głupie cipy nie raczyły ... od jutra strajkuję ! Odpowiedz Link
e-okto Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 23:38 Uspokój się, ja zareagowałam zgodnie z instrukcją. Odpowiedz Link
bella1 Re: PIWA!!!!!!!!!! 30.08.09, 00:04 A ja spokojnie...se / he he/ zasnelam....I to dwa razy....Cos czuje,ze i trzeci... tez mi wyjdzie bez ' ocyndalania sie'..... Konstrukcja taka,czy cos.... Stiopka mnie "nurtowal",a teraz ....przestalo Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 30.08.09, 00:09 bella1 napisała: > A ja spokojnie...se / he he/ zasnelam....I to dwa razy....Cos czuje,ze i > trzeci... tez mi wyjdzie bez ' ocyndalania sie'..... > Konstrukcja taka,czy cos.... > Stiopka mnie "nurtowal",a teraz ....przestalo niech nurtuje cie..... polityka... nitras.... harpie... szczecin..... kurwy.... andreas.... będzie lepiej.... chyba.... na nowy rok! Odpowiedz Link
exman Re: PIWA!!!!!!!!!! 29.08.09, 21:08 beatrix13 napisała: > wzruszam się przy "Małej Moskwie" aktualnie > bezalkoholowo Lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link
whiteentrance co Wy k... pier..licie 29.08.09, 22:17 gdzie.... o której.... u kogo.... ? Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: co Wy k... pier..licie 30.08.09, 21:54 zgadzam się z Tobą piwko jest we bestbuziaki piwoszku, a my tak po cichutku pijemy sobie pifko Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: szukam chętnej na piwo 05.09.09, 06:43 A ja tydzień bez pifka i kroi mi się też następny, a może też i dalej, bo jakoś przestało mi smakować. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: szukam chętnej na piwo 06.09.09, 01:27 ja jestem po tylu whiskey,że na pifko nie nadaję się abslutnie Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 03.10.09, 20:17 whiteentrance napisał: > tu i teraz! I co Wy na to? Kto? Może u mnie? Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 03.10.09, 20:23 napić się za nitrasa? posłuchać sinead? objąć się? no dobra... po sinead puszczę coldplay znowu się napić..... powiedzieć kilka razy "kurwa mać".... petera gabriela potem usłyszymy.... powspominamy.... znowu kilka razy "kurwa mać"..... piwem się stukniemy...... u mnie można spać..... do rana przyjdźcie..... proszę Odpowiedz Link
whiteentrance Re: PIWA!!!!!!!!!! 03.10.09, 20:32 nachalny14 napisał: > Obiecanki cacanki. nie piliśmy razem... więc spierdalaj! nie bierz tego do siebie..... po prostu jestes obcy.... stranger..... gdybyś był jeszcze śliczną.... ale nie jestes.... jak wyżej Odpowiedz Link
tikki Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 13:17 > po prostu jestes obcy.... stranger..... Każdy jest nieznajomy, dopóki sie go nie pozna. Czy Ty lubisz tylko te piosenki, które już kiedyś słyszałes? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 14:03 Nachalny nie jest tu obcy... Być może jest obcy White'owi. White często i jasno pokazuje swoje emocje, może być to dla innych uciążliwe, ale przecież jest prawdziwy, a wielu oczekuje własnie od innych prawdy przede wszystkim! Odpowiedz Link
piernicyna Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 17:31 "Nigdy się nie tłumacz - Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą." /Mark Twain/ Odpowiedz Link
andreas.007 Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 00:02 Za piwem nie przepadam... ale kupiłem sobie trio Desperados... a do tego na DVD Nine inch nails - zajebisty z trasy ich, takze Nirvane, wspaniały koncert "bez pradu"... Miałem nie pic, ale otworzyłem - na dobry sen. White, Ty musisz miec od piwa niezły miesien piwny! Odpowiedz Link
korfi Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 17:32 Co do mięśnia to się mylisz akurat . Nirvana live z NY? ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link
exman Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 17:52 Sorry White, miałem wyłączoną komórkę .... wiesz którą Odpowiedz Link
andreas.007 Re: PIWA!!!!!!!!!! 04.10.09, 19:04 Korfi, uważasz ze nie istnieje mięsień piwny? Tak live in NY... Exmanie mam ten sam problem z moja cwana komórka... potrafi się wyłączyć! Odpowiedz Link
korfi Re: PIWA!!!!!!!!!! 05.10.09, 07:43 Istnieje, ale kojarzy się powszechnie z bardzo dobrą jego widocznoscią. A u White'a nie jest uwydatniony. Chyba że sie tak maskuje dobrze. Co do płyty - revelka ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link