Dodaj do ulubionych

Musze schudnac! Czy ktos inny tez?

06.01.04, 16:03
Ratunku!
Juz nie moge na siebie patrzec. W Swieta postanowilam odpuscic i pofolgowac
sobie troche. Pozniej stwierdzilam, ze wlasciwie to do Sylwestra moge se
poszalec jedzeniowo. Pozniej, ze do 5.stycznia czyli do powrotu do pracy.
Jest 6.stycznia a ja wygladam jakbym byla w 6. miesiacu ciazy!
Prosze mnie przywolac do porzadku!
Obserwuj wątek
    • mocca2003 Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 16:17
      aariel wejdź na czata na chwilke jestem jeszcze 10 minut
      • wakarpl Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 17:28
        Ja podobno powinienem przytyc. Zgubic kilka kilo moge bardzo latwo,
        wystarczy,zebebde jadl 2 razy dziennie (normalnie jem 6, choc w Danii tylko 3,
        no 4)
        Ja czuje sie dobrze w swoim cele, ale jak cchesz to wezme od Ciebie pare kilo,
        poki co Moje Sloneczko nie narzekalo, ale nawet jak bedzie cchiala, zebym
        przytyl to nie dam rady:(
        :)
        • aariel Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 17:43
          wakarpl napisał:

> Ja czuje sie dobrze w swoim cele, ale jak cchesz to wezme od Ciebie pare
          kilo,

Alez prrrosze.... oddaje Ci co najmniej 4, bo 6. bys juz moze nie chcial ;)
          • _waterfall_ Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 19:06
            Aariel!Ja chcialam juz to dawno napisac ale jakos sie krepowalam:(bo zdawalo
            mi, sie,ze tu same super laski-modelki sa:)ja chce od 6 klu wzwyz-no do 15 moge
            sie pozbyc:)cmoki
            • k.mmilka Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 19:17
              > zdawalo mi, sie,ze tu same super laski-modelki sa:)

co Ty, tu już nawet była grupa wsparcia dla odchudzających się :-)
              • _waterfall_ Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 19:22
                wow bo ja od wczoraj na diecie ale mi dzis dali ptasie mleczko i sie skusilam :
                ((((((((((( a ja juz nie moge tak zyc:(musze schudnac:)))))))))))))
                • aariel Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 20:53
                  _waterfall_ napisała:

> wow bo ja od wczoraj na diecie ale mi dzis dali ptasie mleczko i sie
                  skusilam :
                  > ((((((((((( a ja juz nie moge tak zyc:(musze schudnac:)))))))))))))

A robisz jakas specjalna diete, czy po prostu mniej jesz?
                  • _waterfall_ Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 21:52
                    hm robie niby diete ale dzis ja zlamalam:(boooooooo
                    • monisb Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 21:57
                      waterfall nie przejmuj sie, male odstepstwo nie wplynie na Twoje chudniecie.
                      Trzymaj sie dzielnie. A tak w ogole to zima (na dodatek taka mrozna) to nie
                      jest najlepszy moment na diety. Tak wiec trzymam kciuki i przede wszystkim nie
                      przejmuj sie kilogramem w jedna czy w druga strone, bo tak na dobra sprawe,
                      jakie to ma znaczenie (oprocz Twojego samopoczucia oczywiscie) :-))
              • _waterfall_ Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 06.01.04, 19:24
              • pireneje Re: a propos grupy wsparcia... 07.01.04, 08:30
                No, właśnie, na okres świateczny zawiesiłyśmy działalność, ale Nowy Rok to
                dobry czas na wszelkie postanowienia (choć tyle się o tym wszędzie słyszy, że
                już nie chcę żadnych postanowień) Oglądając się jednak w lustrze, czuję pewien
                niepokój, ale jak się tu można było oprzeć tym wszystkim makowcom, sernikom,
                piernikom... eeeech... Drogie Panie... postuluję o reaktywację naszej Grupy
                wsparcia...
                Zbieram podpisy :-)
    • malen_a grupa wsparcia? 07.01.04, 10:19
      ja rowniez powinnam, ale tak mi sie nie chce.....tak bardzo lubie jesc...
      poza tym moim skromym zdaniem wydaje mi sie, ze dieta to jedno a wazniejsze sa
      cwiczenia, takze wczoraj bylam na fitnesie a dzis lece na aerobik :D
      i w ten sposob moge wspierac kazdego...ale zeby jedzienie ograniczyc? nie
      wyobrazam sobie
      • wakarpl Re: grupa wsparcia? 07.01.04, 10:30
        Ja moge byc Wasza grupa wsparcia.
        Choc nie lubie aerobiku, to sie Wam pochwale i mowie zupelnie powaznie, ze w
        maju bedzie 2 lata od czasu kiedy zostalem instruktorem aerobiku, ale nie
        praktykuje tej zabawy, no moze kiedys...
        Zrobimy forumowy klub FITNESS:)
        • malen_a Re: grupa wsparcia? 07.01.04, 11:00
          o tak!!
          to nam poradz jak nalepiej cwiczyc w domku...i moze jakis uklad no
          indywidualnego wykonania doradzisz :-)
    • alcamo Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 08.01.04, 09:39
      Ja rok temu miałem taki problem, ale przez rok wszystko zmieniło się o 180
      stopni. Teraz nawet zaczynam zastanawiać się że chyba muszę trochę przytyć.
      Przez ostatni rok ubyło mnie ponad 22 kilo.
      A sposób na schudnięcie? Hm, chyba zmiana sposobu myślenia i ograniczenie
      jedzonka. To na prawdę działa, chociaż trudno w to uwierzyć.
      Pozdrawiam i życzę sukcesów
      • aariel Alcamo 08.01.04, 09:41
        Gratuluje!
        Napiszesz cos wiecej? Jak bardzo zmieniles sposob odzywiania, jak wygladal Twoj
        jadlospis, czy sam go wymysliles itp?
        • alcamo Re: Alcamo 08.01.04, 09:46
          Nie stosuję żadnych diet. Na początku tamtego roku owszem była taka dziwna
          dietka 14 dniowa. Ubyło nie 8 kilo. Później jakoś samo poszło. Faktem jest, że
          staram się nie jadać kolacji (różnie to bywa). Ale ogólnie to po prostu jem o
          wiele mniej ale praktycznie wszystko (no może oprócz słodyczy - ale nie unikam
          ich specjalnie). Na początku myślałem, że to niemożliwe, ale teraz na prawdę
          nie chce mi się jeść.
    • k.mmilka Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 08.01.04, 20:03
      Idźcie do kina na "Kill Bill"... Byłam wczoraj wieczorem i przez cały dzień
      dzisiaj nic nie zjadłam, bo mdli mnie na samo wspomnienie...
      • _waterfall_ Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 08.01.04, 21:26
        ja stosuje diete Atkinsa i juz schudlam 2 kilo:d do tego dzis znowu poszlam na
        aerobik-ale niestety kilka razy oszukiwalam:( hmmm musze schudnac!koniecznie:D
        od jutro kategorycznie ta moja dieta:D
    • malen_a a ja juz nie musze :) 09.01.04, 09:23
      dzis sie na wage wdrapalam i odkrylam z milym zdziwnien, ze ubylo mi wlasnie
      tyle ich chcialam zrzucic, czyli 2kg swiatecznych przyjemnosci :)
      jak mi sie milo zrobilo :)))
      • omango Re: a ja juz nie musze :) 09.01.04, 13:17
        popieram ALMACO
        ja tez ograniczylam ilosci jedzenia, a przede wszystkim slodyczy ktore to
        glownie dostarczaly mi kalorii (ale nic na sile, przyszlo samo z siebie) i w
        ciagu pol roku absolutnie bezbolesnie zgubilam gdzies 5 kilo.
        Moj sposob: latem zajadalam sie owocami (bylam w stanie zjesc za jednym razem
        1,5 kg czeresni - a potem pedem do... toalety... :-), w ten sposob ogranizm
        dostawam cukrow, a to uspokajalo mozg, ktory nie domagal sie wiecej cukrow. W
        tej chwili nawet nie sa mi straszne kolacje wieczorem, a nawet jedzenie w nocy.
        Polecam :-)
        • _waterfall_ czwartek aerobik,sobota silownia 10.01.04, 13:16
          otoz kochane moje-zaczela sie wielka bitwa:D bylam w czwartek na aero dzis (ło
          matko!) na silownii bylam:)heheh i wszystko w celu pozbycia sie tych kilku
          kilogramow:D

Lato idzie:)))))))))))))))
          • aariel Re: czwartek aerobik,sobota silownia 10.01.04, 14:12
            _waterfall_ napisała:

> otoz kochane moje-zaczela sie wielka bitwa:D bylam w czwartek na aero dzis
            (ło
            > matko!) na silownii bylam:)heheh i wszystko w celu pozbycia sie tych kilku
            > kilogramow:D

Oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Ja niestety musze ograniczac jedzenie, bo nie moge fikac ani na aero ani na
            silowni na razie (dopoki nie naprawie kolana)

> Lato idzie:)))))))))))))))

No powiedzmy... ;)
    • labeg Re: Musze schudnac! Czy ktos inny tez? 11.01.04, 14:04
      wyhodowalam sobie faldke- wlasnorecznie! siedzenio-komputerowym trybem zycia.
      Aerobik jak najbardziej wskazany, mam anwet adres ale musze tam zadzownic i sie
      dowiedziec o godziny zajec..... najgorzej zaczac a potem juz idzie :)
    • aariel No i jak Wam idzie? 14.01.04, 16:51
      Mi na razie srednio.
      Boje sie wejsc na wage, ale daje sobie tydzien, zeby przestac sie bac wagi i
      spojrzec prawdzie w oczy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka