kanikua 19.09.09, 08:11 A tym chłopakiem będzie mój mąż!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: Dzisiaj mam ochotę na imprezke... z chłopakie 21.09.09, 15:39 Jak było? Opowiadaj:-) ...albo nie :-)Napewno było super:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanikua Re: Dzisiaj mam ochotę na imprezke... z chłopakie 26.09.09, 17:50 super to malo powiedziane. bylo zajefajnie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
carrell Re: Dzisiaj mam ochotę na imprezke... z chłopakie 21.09.09, 18:18 Jaki więc masz problem? A może chcesz się tylko pochwalić???:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt z mezem to nie impreza 25.09.09, 08:17 kanikua napisał: > A tym chłopakiem będzie mój mąż!!! z mezem to nie impreza tylko obowiazkowa uroczystosc rodzinna podobnie jak chrzciny i pogrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
kanikua Re: z mezem to nie impreza 26.09.09, 17:48 chyba jestes w błędzie co do imprez z mężem. Pewnie sam masz gu...niany związek albo też nie zrzyłeś się ze swoją żoną i nawzajem walicie się w rogi A imprezka była super i romantyczna Odpowiedz Link Zgłoś
capovnik Re: z mezem to nie impreza 28.09.09, 21:40 A zadanie domowe odrobiłaś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt tak, z mezem to nie impreza 29.09.09, 11:06 jeszcze raz powtarzam , dziecie, ze z mezem w lozku i po bozemu, to nie impreza, lecz swiety malzenski obowiazek. Impreze - to robi sie na zyrandolu, a nie wlozku malzenskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: tak, z mezem to nie impreza 26.09.10, 18:34 I nie przy komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: tak, z mezem to nie impreza 27.09.10, 23:23 Tak jest,impry malzenskie sa niestety,nieodmiennie smutne.A ile to sie trzeba naudawac zeby wygladalo ze czlek sie naprawde cieszy... Mysle ze panienka Kanikua nie jest zbyt dlugo ohajtana,ale jak znam zycie,napisze zaraz ze conajmniej lat 40-ci. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: tak, z mezem to nie impreza 27.09.10, 23:27 UUUUPS!A Kanikua to co?Chlop? To ja juz nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś