Dodaj do ulubionych

ciekawe...

22.01.04, 08:06
...czy dziś będziemy kontynuować pożar w burdelu, czy się trochę uspokoi w
robocie.

Za to w mieszkanku przeszliśmy do fazy mega distrakszyn. Chyba trzeba
kombinować pieniądze na remont?
Obserwuj wątek
    • catalina1 Re: ciekawe... 22.01.04, 08:31
      konradbryw napisał:

> ...czy dziś będziemy kontynuować pożar w burdelu, czy się trochę uspokoi w
      > robocie.
      >
      > Za to w mieszkanku przeszliśmy do fazy mega distrakszyn. Chyba trzeba
      > kombinować pieniądze na remont?

Czy możesz rozszerzyć obie informacje?? Szczególnie druga mnie interesuje ;-)
      • konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 08:59
        catalina1 napisała:

> Czy możesz rozszerzyć obie informacje??

Pierwsza - wczoraj trwało u nas gorączkowe poszukiwanie winnego opóźnień. Pół
        dnia pisania dupochronów. :P

> Szczególnie druga mnie interesuje ;-)

W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków i
        zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło się
        odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym ukazała
        się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :)
        • the_dzidka Re: ciekawe... 22.01.04, 09:36
          > W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków
          i
          > zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło się
          > odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym ukazała
          > się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :)

To okropne :-( Jak można było zniszczyć dzieło sztuki :-(
          Dzień słoneczny

Dzi
          • konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 11:05
            the_dzidka napisała:

> To okropne :-( Jak można było zniszczyć dzieło sztuki :-(

Jak Kami wróci, to może podzieli się z Tobą wrażeniami z obcowania z tym
            dziełem. ;)
            • the_kami Re: ciekawe... 23.01.04, 20:01
              konradbryw napisał:

> Jak Kami wróci, to może podzieli się z Tobą wrażeniami z obcowania z tym
              > dziełem. ;)

Nie podziele sie, dopoki Dzidka nie podpisze papierow, ze chce to wiedziec i
              jest swiadoma potenacjalnych konsekwencji :-DDDD

Ach, nie macie pojecia, jaka sliczna zima w Jaszowcu jest... Tylko co z tego,
              skoro wczoraj pracowalismy od 9 rano do 10 wieczorem :-( A na dworzu bylam moze
              z pol godzinki w sumie... :-(
              Dobrze chociaz, ze tyyyyyle zrobilismy!
        • catalina1 Re: ciekawe... 22.01.04, 10:05
          konradbryw napisał:

> Pierwsza - wczoraj trwało u nas gorączkowe poszukiwanie winnego opóźnień.
          Pół
          > dnia pisania dupochronów. :P

Dupokryjki pisze się od razu ;-)) Od przybytku głowa nie boli.

> W przedpokoju mieliśmy pikne lustro obramowane mozaiką z tłuczonych kafelków
          i
          > zastawy. Przy okazji zdejmowania szafek wiszących powyżej, lustro zaczęło
          się
          > odklejać od ściany. Odkleiliśmy do końca, by nie spadło. Oczom naszym
          ukazała
          > się ceglana ściana. Poszliśmy za ciosem i skuliśmy też mozaikę. :)

Musiało to być urocze ;-)) DObrze że sami zdjeliście, bo mógłbyc kiepski
          początek. No to teraz fakt macie co robić. Potrzebujecie namiary na rozmaite
          miejsca do zakupów remontowo-wykończeniowych?? Ja i Kami pomożemy z
          przyjemnością ;-)
          • konradbryw Re: ciekawe... 22.01.04, 10:57
            catalina1 napisała:

> Dupokryjki pisze się od razu ;-)) Od przybytku głowa nie boli.

Z naszej strony wszystko było okay. Tylko rozpisaliśmy czasówkę dle 'derekcji'.

> Musiało to być urocze ;-)) DObrze że sami zdjeliście, bo mógłbyc kiepski
            > początek. No to teraz fakt macie co robić. Potrzebujecie namiary na rozmaite
            > miejsca do zakupów remontowo-wykończeniowych?? Ja i Kami pomożemy z
            > przyjemnością ;-)

hm.. Kami już podpytywam w razie potrzeb. Aktualnie szukam dobrej firmy od
            wymiany okien (na drzewnianne, Stolarka Wołomin lub coś podobne cenowo-
            jakościowo).
            • the_kami Re: ciekawe... 23.01.04, 20:04
              konradbryw napisał:

> hm.. Kami już podpytywam w razie potrzeb.

No ;-)

> Aktualnie szukam dobrej firmy od wymiany okien (na drzewnianne, Stolarka
              > Wołomin lub coś podobne cenowo-jakościowo).

Bu. Ja mam tylko namiar na bardzo fajne plastikowe. Moj kuzyn jakis (cholera,
              kto on dla mnie jest?!?!) razem z rodzina takie robi. Mamy je i w Warszawie, i
              w Nadkolu. Bardzo, nad wyraz przyzwoite. Ceny chyba standardowe? No i robi
              oczywiscie standard, ale na wymiar tez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka