chiara76 03.02.04, 16:16 To ja otwieram szampana, albo jeszcze lepiej, butelkę Porto i czcimy te nasze mnogie posty:) Zdróweczka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocca2003 ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 03.02.04, 16:22 a kto napisał tego 10000 ?musimy przy najbliższej okazji to rzeczywiscie oblać... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 03.02.04, 16:23 Podobno Altu napisala 10.000-nego posta Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia GRATULUJE:) 03.02.04, 19:43 To forum naprawdę się super "rozkręciło":) Swoją droga, myslalam ze jeszcze w pracy bede świadkiem tego sławetnego postu, ale pozniej pojechałam z psem do weta na szycie, wracam ...i juz "po ptakach". Czy ktos prognozowal w jakim tempie to forum osiagnie 20.000 post?:))) Pozdrawiam wszystkich, Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 19:59 m-gosia napisała: > pozniej pojechałam z psem do > weta na szycie, A co sie biedakowi stalo? > Czy ktos prognozowal w jakim > tempie to forum osiagnie 20.000 post?:))) To chyba zalezy tylko od nas, ale mam nadzieje, z epredzej niz za pol roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:10 aariel napisała: > A co sie biedakowi stalo? Moj pies - niezwykle "żywy" rudzielec (seter irlandzki) podczas biegania na polu rozwalił sobie łapę miedzy pazurami (A on biega jak szalony,hhi) Oczywiscie w ogole tego nie poczul i nawet nie przeszkadzalo mu, ze krwawi:)Niestety trzeba bylo szyc, w znieczuleniu miejscowym....ale dzielny byl:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:28 m-gosia napisała: > Moj pies - niezwykle "żywy" rudzielec (seter irlandzki) podczas biegania na pol > u > rozwalił sobie łapę miedzy pazurami (A on biega jak szalony,hhi) Oczywiscie w > ogole tego nie poczul i nawet nie przeszkadzalo mu, ze krwawi:)Niestety trzeba > bylo szyc, w znieczuleniu miejscowym....ale dzielny byl:) To poglaszcz go od cioci ariel :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:45 aariel napisała: > To poglaszcz go od cioci ariel :))) Nie ma sprawy:)Akurat do głaskania to on jest pierwszy... A tak się bawił nad morzem jak byliśmy na swieta w domu:) www.mistyhop.v1.pl/seter.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:05 Podziwiam bo na prawde trudno zrobic jest tak dobre zdjecie zwierzakom! Jesli masz jeszcze jakies fajne zdjecia to wstaw do galerii bo narobilas mi smaku na ogladanie:o))) Pozdrowienia zachwycony Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:14 kurczak1976 napisała: > Podziwiam bo na prawde trudno zrobic jest tak dobre zdjecie zwierzakom! > Jesli masz jeszcze jakies fajne zdjecia to wstaw do galerii bo narobilas mi > smaku na ogladanie:o))) > Troche fotek to ta psina ma:))Akurat wtedy nad morzem była sesja cała, tylko musialbym je "zresizować" bo są w b.wysokiej jakości. Niestety w ogóle nie kumam gdzie ta galeria jest:((( W Krakowie jest mniej okazji to robienia zdjęć, bo jak ide na pole to on tak szybko biega, że uchwycic go w kadrze cyfrówką nie sposob! Czasem w domu fanie "zapozuje":) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:19 my tu mamy forumowa galerie gdzie sa nasze zdjecia:o)Dostep maja tylko osoby zaakceptowane przez wszystkich czlonkow grupy tak zeby jakis oszolom potem nie dorwal sie do zdjec. Popisz jeszcze troche u nas a na pewno wiekszosc osob chetnie cie przyjmie:o) Ja juz nie moge sie doczekac na zdjecia!!! Co do Krakowa to az mi sie milo na sercu zrobilo, ze ktos o tym miescie napomknal. Ja juz tak tesknie za nastepnymi odwiedzinami:O) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:33 kurczak1976 napisała: > Popisz jeszcze troche u nas a na pewno wiekszosc osob chetnie cie przyjmie:o) > Ja juz nie moge sie doczekac na zdjecia!!! Wyszukam jakies specjalne dla ciebie i niedlugo dam tu znow linka:) > Co do Krakowa to az mi sie milo na sercu zrobilo, ze ktos o tym miescie > napomknal. Ja juz tak tesknie za nastepnymi odwiedzinami:O Szkoda, że więcej z Krakowa nikogo tu nie ma..Wierze, że za tym miastem nie da się nie tęskinic... Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: z Krakowa 04.02.04, 13:19 Jak to nikt z Krakowa nie pisze? A ja to co? Co prawda bliżej są Tatry niż Pireneje, ale co tam :-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: z Krakowa 04.02.04, 13:24 pireneje napisała: > Jak to nikt z Krakowa nie pisze? A ja to co? .....mea culpa, przepraszam i cieszę się, że jednak sie pomyliłam:)pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:49 m-gosia napisała: > A tak się bawił nad morzem jak byliśmy na swieta w domu:) > www.mistyhop.v1.pl/seter.jpg O rany! Jaki rozkoszny!!! Ale jeszcze mlody, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:52 Młody, mlody...tu mial dokładnie dwa lata (bez 2 tygodni:)Dlatego taki rozbrykany jeszcze..Dla pocieszenia hodowca mi powiedzial, że te psy to akurat maja dłuugie dziecinstwo i jeszcze jako kilkulrtnie zachowują sie jak "podlotki":) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 04.02.04, 10:42 Fakt, to ja napisałam post nr 10.000. jakoś tak wyszło... Pisuję tutaj czasami, a wczoraj, tak jakoś ten pościk mi wpadł sam w ręce... CIeszę się bardzo... I do... następnych jubileuszowych :) Pozdrawiam cieplutko. A. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Wow! 03.02.04, 20:42 To ja wznoszę toast kawą czekoladową, bo chwilowo nie mam nic mocniejszego pod ręką... Za jedyne takie forum, za niepowtarzalną atmosferę i niepowtarzalnych ludzi... no to chlup! Odpowiedz Link Zgłoś