03.02.04, 16:16
To ja otwieram szampana, albo jeszcze lepiej, butelkę Porto i czcimy te nasze
mnogie posty:) Zdróweczka!
Obserwuj wątek
    • mocca2003 ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 03.02.04, 16:22
      a kto napisał tego 10000 ?musimy przy najbliższej okazji to rzeczywiscie
      oblać...
      • kasienka80 Re: ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 03.02.04, 16:23
        Podobno Altu napisala 10.000-nego posta
        • mocca2003 już sprawdziłam .../n.t 03.02.04, 16:24
          • malen_a i kto to byl? 03.02.04, 16:26
          • malen_a i kto to byl? 03.02.04, 16:27
            • mocca2003 chyba altu /n.t 03.02.04, 16:29
              • aariel STO LAT STO LAT :) n/t 03.02.04, 17:54
                • m-gosia GRATULUJE:) 03.02.04, 19:43
                  To forum naprawdę się super "rozkręciło":) Swoją droga, myslalam ze jeszcze w
                  pracy bede świadkiem tego sławetnego postu, ale pozniej pojechałam z psem do
                  weta na szycie, wracam ...i juz "po ptakach". Czy ktos prognozowal w jakim
                  tempie to forum osiagnie 20.000 post?:)))

Pozdrawiam wszystkich,
                  • aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 19:59
                    m-gosia napisała:

> pozniej pojechałam z psem do
                    > weta na szycie,

A co sie biedakowi stalo?

> Czy ktos prognozowal w jakim
                    > tempie to forum osiagnie 20.000 post?:)))

To chyba zalezy tylko od nas, ale mam nadzieje, z epredzej niz za pol roku ;)

• m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:10
                      aariel napisała:

> A co sie biedakowi stalo?

Moj pies - niezwykle "żywy" rudzielec (seter irlandzki) podczas biegania na polu
                      rozwalił sobie łapę miedzy pazurami (A on biega jak szalony,hhi) Oczywiscie w
                      ogole tego nie poczul i nawet nie przeszkadzalo mu, ze krwawi:)Niestety trzeba
                      bylo szyc, w znieczuleniu miejscowym....ale dzielny byl:)
                      • aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:28
                        m-gosia napisała:

> Moj pies - niezwykle "żywy" rudzielec (seter irlandzki) podczas biegania na
                        pol
                        > u
                        > rozwalił sobie łapę miedzy pazurami (A on biega jak szalony,hhi) Oczywiscie w
                        > ogole tego nie poczul i nawet nie przeszkadzalo mu, ze krwawi:)Niestety trzeba
                        > bylo szyc, w znieczuleniu miejscowym....ale dzielny byl:)

To poglaszcz go od cioci ariel :)))
                        • m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:45
                          aariel napisała:

> To poglaszcz go od cioci ariel :)))

Nie ma sprawy:)Akurat do głaskania to on jest pierwszy...
                          A tak się bawił nad morzem jak byliśmy na swieta w domu:)
                          www.mistyhop.v1.pl/seter.jpg
                          • chiara76 ale ładne zdjęcie:) n/t 03.02.04, 20:48
                            • kurczak1976 piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:05
                              Podziwiam bo na prawde trudno zrobic jest tak dobre zdjecie zwierzakom!
                              Jesli masz jeszcze jakies fajne zdjecia to wstaw do galerii bo narobilas mi
                              smaku na ogladanie:o)))

Pozdrowienia zachwycony Kurczak
                              • m-gosia Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:14
                                kurczak1976 napisała:

> Podziwiam bo na prawde trudno zrobic jest tak dobre zdjecie zwierzakom!
                                > Jesli masz jeszcze jakies fajne zdjecia to wstaw do galerii bo narobilas mi
                                > smaku na ogladanie:o)))
                                >

Troche fotek to ta psina ma:))Akurat wtedy nad morzem była sesja cała, tylko
                                musialbym je "zresizować" bo są w b.wysokiej jakości. Niestety w ogóle nie kumam
                                gdzie ta galeria jest:(((
                                W Krakowie jest mniej okazji to robienia zdjęć, bo jak ide na pole to on tak
                                szybko biega, że uchwycic go w kadrze cyfrówką nie sposob! Czasem w domu fanie
                                "zapozuje":)
                                • kurczak1976 Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:19
                                  my tu mamy forumowa galerie gdzie sa nasze zdjecia:o)Dostep maja tylko osoby
                                  zaakceptowane przez wszystkich czlonkow grupy tak zeby jakis oszolom potem nie
                                  dorwal sie do zdjec.
                                  Popisz jeszcze troche u nas a na pewno wiekszosc osob chetnie cie przyjmie:o)
                                  Ja juz nie moge sie doczekac na zdjecia!!!

Co do Krakowa to az mi sie milo na sercu zrobilo, ze ktos o tym miescie
                                  napomknal. Ja juz tak tesknie za nastepnymi odwiedzinami:O)
                                  • m-gosia Re: piekne zdjecie!! 03.02.04, 21:33
                                    kurczak1976 napisała:

> Popisz jeszcze troche u nas a na pewno wiekszosc osob chetnie cie przyjmie:o)
                                    > Ja juz nie moge sie doczekac na zdjecia!!!

Wyszukam jakies specjalne dla ciebie i niedlugo dam tu znow linka:)

> Co do Krakowa to az mi sie milo na sercu zrobilo, ze ktos o tym miescie
                                    > napomknal. Ja juz tak tesknie za nastepnymi odwiedzinami:O

Szkoda, że więcej z Krakowa nikogo tu nie ma..Wierze, że za tym miastem nie da
                                    się nie tęskinic...
                                    • pireneje Re: z Krakowa 04.02.04, 13:19
                                      Jak to nikt z Krakowa nie pisze? A ja to co? Co prawda bliżej są Tatry niż
                                      Pireneje, ale co tam :-)Pozdrawiam.
                                      • m-gosia Re: z Krakowa 04.02.04, 13:24
                                        pireneje napisała:

> Jak to nikt z Krakowa nie pisze? A ja to co?

.....mea culpa, przepraszam i cieszę się, że jednak sie pomyliłam:)pozdr!
                                        • pireneje Re: z Krakowa 04.02.04, 14:11
                                          :-)
                          • aariel Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:49
                            m-gosia napisała:

> A tak się bawił nad morzem jak byliśmy na swieta w domu:)
                            > www.mistyhop.v1.pl/seter.jpg

O rany! Jaki rozkoszny!!! Ale jeszcze mlody, prawda?
                            • m-gosia Re: GRATULUJE:) 03.02.04, 20:52
                              Młody, mlody...tu mial dokładnie dwa lata (bez 2 tygodni:)Dlatego taki
                              rozbrykany jeszcze..Dla pocieszenia hodowca mi powiedzial, że te psy to akurat
                              maja dłuugie dziecinstwo i jeszcze jako kilkulrtnie zachowują sie jak "podlotki":)
        • altu Re: ale fajnie , że jest już ich tak dużo... 04.02.04, 10:42
          Fakt, to ja napisałam post nr 10.000.
          jakoś tak wyszło...
          Pisuję tutaj czasami, a wczoraj, tak jakoś ten pościk mi wpadł sam w ręce...
          CIeszę się bardzo...
          I do... następnych jubileuszowych :)
          Pozdrawiam cieplutko.
          A.
    • k.mmilka Re: Wow! 03.02.04, 20:42
      To ja wznoszę toast kawą czekoladową, bo chwilowo nie mam nic mocniejszego pod
      ręką... Za jedyne takie forum, za niepowtarzalną atmosferę i niepowtarzalnych
      ludzi... no to chlup!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka