Dodaj do ulubionych

Do Mocci!!!

13.02.04, 20:06
Kupiłaś kochanie nowego Bajora?
Obserwuj wątek
    • mocca2003 Re: Do Mocci!!! 13.02.04, 20:12
      miałąm własnie do ciebie pisać :) mam kupiłam sobie go w poniedziałek .
      rzeczywiście jest inny , bardziej mi sie chyba podoba (błędny rycerz"). A z
      tej nowej płyty podoba mi sie numer 1 , 3 , 4 oraz 15 ) a Tobie ?
      • kasia721 Re: Do Mocci!!! 13.02.04, 20:19
        mocca2003 napisała:

> miałąm własnie do ciebie pisać :) mam kupiłam sobie go w poniedziałek .
        > rzeczywiście jest inny , bardziej mi sie chyba podoba (błędny rycerz"). A z
        > tej nowej płyty podoba mi sie numer 1 , 3 , 4 oraz 15 ) a Tobie ?

Ja najbardziej lubię Twarze w lustrach , potem będzie Błędny rycerz. A tej
        nowej płyty numery 1, 3, 4, 7, 15, 16. Pozdrawiam!! :)
        • mocca2003 Kasiu 13.02.04, 20:24
          podobnie :) ja zreszta teraz słucham "błednego rycerza" . a twarze tez mam . Na
          koncercie byłam około 9 lat temu . Mam z tego koncertu płyte "Michał Bajor
          1993"/
          Byłam równiez na przedstawieniu w Teatrze Rozrywki w Chorzowie na "Evicie ".
          czego jeszcze słuchasz ?
          • kasia721 Re: Kasiu 13.02.04, 20:36
            mocca2003 napisała:

> podobnie :) ja zreszta teraz słucham "błednego rycerza" . a twarze tez mam .
            Na
            >
            > koncercie byłam około 9 lat temu . Mam z tego koncertu płyte "Michał Bajor
            > 1993"/
            > Byłam równiez na przedstawieniu w Teatrze Rozrywki w Chorzowie na "Evicie ".
            > czego jeszcze słuchasz ?

Tak z sentymentu wrósiłam ostatnio do Starego Dobrego Małżeństwa. A tak to
            Patricia Kaas, A.M. Jopek, Raz,dwa trzy. Bardzo też lubię wiązanki M.
            Niedźwieckiego Smooth Jazz Cafe, muzyka która jest na tych płytach bardzo mi
            odpowiada. W zależności od nastroju może też być U2 albo Garu lub Myslovitz.
            • mocca2003 Re: Kasiu 13.02.04, 20:59
              Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja
              niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha)
              mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar "
              Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Farat"
              Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z
              przebojem " i tak warto zyć..."
              Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza , ze sa
              to moi "sąsiedzi"
              Lubie "bajm " szczególni ostania płyte
              zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam )
              a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie mi sie
              podoba jej nowa piosenka
              • kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:02
                mocca2003 napisała:

> Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja
                > niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha)
                > mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar "
                > Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Farat"
                > Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z
                > przebojem " i tak warto zyć..."
                > Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza , ze
                sa
                >
                > to moi "sąsiedzi"
                > Lubie "bajm " szczególni ostania płyte
                > zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam )
                > a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie mi
                sie
                >
                > podoba jej nowa piosenka
                • kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:05
                  kasia721 napisała:

> mocca2003 napisała:
                  >
                  > > Wiesz ja podobnie , zreszta ja mam bzika na punkcie płyt i muzyki ( pasja
                  > > niezupełnie rozumiana w rodzinie ha ha)
                  > > mam jedna płyte Patricia Kaas "z filmu " piano bar "
                  > > Anny Marii Kopek mam wszytskie płyty łacznie zwydaniem spaecjalnym " Fara
                  > t"
                  > > Raz dwa trzy mama dwa albumy z piosenkaimi Osieckiej i ten stary z
                  > > przebojem " i tak warto zyć..."
                  > > Myslovitz słucham bardzo czesto ( szzególnie ostaniej płty ) zwłaszcza ,
                  > ze
                  > sa
                  > >
                  > > to moi "sąsiedzi"
                  > > Lubie "bajm " szczególni ostania płyte
                  > > zaraz bede słuchaął nowej płyty Dido ( dopiero teraz ja doatałam )
                  > > a teraz czekam na premiere płyty Ani Dąbrowskiej ( 26 lutego ) strasznie m
                  > i
                  > sie
                  > >
                  > > podoba jej nowa piosenka

Przepraszam ale coś mi połowa poszła ! Też bardzo chciałabym sobie kupić Dido!
                  A Ani Dąbrowskiej nie kojarzę może mi rozjaśnisz/ Dziękuję!!!
                  • mocca2003 Kasia 13.02.04, 21:34
                    dziewczyna wsytsepowała kiedys w idolu na szczęscie go nie wygrała. Śpiewała
                    ostanio u Smolika . Teraz wradiu czesto leci jej piosenka " tego chciałam.."
                    • kasia721 Re: Mocca 13.02.04, 21:44
                      Aha! coś już kojarzę! Czy ja bym mogła nieśmiało prosić Twój nr GG na adres
                      gazety tak byłoby prościej czasami porozmawiać. :)!
                      • mocca2003 Re: Mocca 13.02.04, 22:29
                        przesłałam ci mój numer gg na twoja skrzynke , dostałeś już go może ?ja juz ide
                        spać , ale jutro pewnie sie spotkamy na gg , pozdrawiam kolorowych snów pa
    • kasia721 Re: Do Mocci!!! 13.02.04, 20:40
      A Ty czego jeszcze słuchasz?

• wakarpl Re: Do Mocci!!! 14.02.04, 16:48
        Mam byc zazdrosny nie moge znalezc znaku zapytania na tej klawiaturze.
        Wiesz Skarbie jak sie skonczyla ostatnia wymaina numerow na GG hahahh
        Chociaz.... Kasia nalezy do trojkacika
        • kasia721 Re: Do Mocci!!! 14.02.04, 21:50
          wakarpl napisał:

> Mam byc zazdrosny nie moge znalezc znaku zapytania na tej klawiaturze.
          > Wiesz Skarbie jak sie skonczyla ostatnia wymaina numerow na GG hahahh
          > Chociaz.... Kasia nalezy do trojkacika

Możesz być spokojny z mojej strony nic Ci nie grozi.:))))))! Jeśli ja dołożę
          swoje kochanie to mamy już solidny czworokąt! Pozdrawiam:)))))))))))))))!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka