Dodaj do ulubionych

Prezesa NBP szukam

IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:00
Jesteś tu?

--
Balcerowicz musi odejść!
Obserwuj wątek
    • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:07
      Jestem, właśnie obmyślam, jak by tu wzmocnić złotówkę.
      • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:11
        Jestem - wbrew pozorom - mile zaskoczony Twoją obecnością! :-)
        --
        Balcerowicz musi odejść!
        • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:14
          No nie dziwię się, w końcu jeśli mamy współpracować, musimy jakoś poszukać
          wspólnego języka ;)
          • piecyk.gazowy Re: Prezesa NBP szukam 28.02.04, 09:17

• Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:18
            Zboczeniec!?

--
            Balcerowicz musi odejść!
            • Gość: Prezez NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:21
              Nie, tylko przewidujący pragmatyk, więc uspokój swą wzburzoną, chłopską krew i
              nie zalewaj sejmowj ławy - dziś nie ma w Sejmie sprzątaczki, bo cięcia
              budżetowe zrobiliśmy na administracji :P
              • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:24
                Poczekaj do wyborów. Dorwę się do koryta zostanę premierem i dla mnie i moich
                przyjaciół od brony nie będzie żadnych cięć!
                --
                Balcerowicz musi odejść!
                • Gość: Prezez NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:31
                  Niedoczekanie! Zginiesz pod Platformą! ;)
                  • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:31
                    Zobaczysz, jeszcze Platforma mnie na rękach nosić będzie!!!
                    --
                    Balcerowicz musi odejść!
                    • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:34
                      Raczej wywiezie Cię na tarczy poza wszelki dostępny obszar!
                      • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:38
                        Poczekamy do wyborów i zobaczy, kto będzie karty rozdawał. Kiedyś UW była
                        języczkiem uwagi, ale oni już byli i Ty też!!!
                        --
                        Balcerowicz musi odejść!
                        • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:41
                          Historia lubi sie powtarzać :))
                          • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:43
                            Tak, i aktorzy też się zmieniają! :-D
                            --
                            Balcerowicz musi odejść!
                            • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:47
                              Jeszcze nie jestem taki stary, jeszcze długa kariera przede mną!
                              • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:52
                                Chciałbyś. A mój syn co ma robić?! Daj szansę młodszym!

A ten Twój bank i tak już niedługo Unia zamknie, ha, ha, ha!!!
                                --
                                Balcerowicz musi odejść!
                                • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:55
                                  Pozwolę Ci pomarzyć sobie :P
                                  Nic mi Unia nie zamknie, będę drukował śliczną eurozłotówkę :))
                                  • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:57
                                    Od drukowania i bicia to jest Mennica i PWP - ha, ha, ha (o, może tam syna
                                    wsadzę...). Na Twoim miejscu już bym pobiegł do urzędu pracy.
                                    --
                                    Balcerowicz musi odejść!
                                    • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:02
                                      Nigdzie nie będę biegał, w razie czego mam już zapewnioną posadę gdzie indziej.
                                      Ma się tę ronomę na świecie!
                                      • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:03
                                        Posadę gdzie indziej. Ha, ha, ha! Chyba w szalcenie na dworcu w Kutnie.

Buachachachacha!
                                        --
                                        Balcerowicz musi odejść!
                                      • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:03
                                        Posadę gdzie indziej. Ha, ha, ha! Chyba w szalecie na dworcu w Kutnie.

Buachachachacha!
                                        --
                                        Balcerowicz musi odejść!
                                        • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:07
                                          Och, jakiś Ty przyziemny.... Widzę, że wyobraźni też Ci natura poskąpiła :P
                                          • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:09
                                            Dobra, dobra - te beczki z gnojowicą, to ja wymyśliłem sam! :-DDD
                                            --
                                            Balcerowicz musi odejść!
                                            • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:17
                                              Uhm. Można to nazwać wytworem chorej wyobraźni :P
                                              • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:21
                                                Rozumiem, że piszesz na podstawie własnych doświadczeń! :-PPP
                                                --
                                                Balcerowicz musi odejść!
                                                • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:24
                                                  Niektóre doswiadczenia mam na pewno bogatsze od Twoich. Spisuje je właśnie, jak
                                                  skończę, może dam Ci przeczytać, warto, żebyś się trochę dokształcił, bo w
                                                  sumie całkiem sympatyczne z Ciebie chłopisko :)
                                                  • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:26
                                                    Ja też napiszę książkę, bucu!!! Zobaczymy kto więcej rozda! :-PPP
                                                    --
                                                    Balcerowicz musi odejść!
                                                  • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:29
                                                    Ale ja moją sam przetłumaczę na angielski i zdobęde zachodnie rynki, a Ty..?
      • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:13
        A ja się zastanawiaj, jak tu wzmocnić blokady...
        --
        Balcerowicz musi odejść!
        • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:16
          Powinieneś użyć stalowych konstrukcji...
          Cholera, po co ja Ci to doradzam?
          ;)
          • Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:19
            OK, piecyk już ma legitymację.

A propos złotówki, to Ci radzę - wydrukuj pieniądze i daj każdemu ile sobie
            zażyczy. To jest najlepsze rozwiązanie wszystkich problemów gospodarczych w
            Polsce.
            --
            Balcerowicz musi odejść!
            • Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:26
              Żartujesz chyba?? Muszę dbać o etos złotówki!
              • Gość: piecyk gazowy Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:26
                Etos? Mów do mnie po polsku, baranie!
                --
                Balcerowicz musi odejść!
                • Gość: piecyk gazowy NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:27
                  • Gość: piecyk gazowy Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:27
                    Znów mi się nicki mieszają... :-(((
                    • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:29
                      No widzę :) Ale skoro Lepper dał Ci już książeczkę kombatanta, to mozesz sobie
                      i na to pozwolić ;P
                      • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:29
                        Piecyk to szuja! Kasuję mu tę legitymację!
                        --
                        Balcerowicz musi odejść!
                        • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:32
                          Ty się nie odcinaj od piecyka, bo może niedługo będziesz musiał grzać sie przy
                          nim na jakimś zesłaniu!
                          • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:39
                            Ha, ha, ha! Na zesłaniu. Poczekaj, baranie, niech ja no tylko zostanę
                            prezydentem - wywalę Cię na zbity pysk!
                            --
                            Balcerowicz musi odejść!
                            • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:48
                              Czekaj tatka latka... Powiedziałbym dosadniej, ale zbyt dobrze wykształcony i
                              wychowany jestem, w przeciwieństwie do Ciebie :P
                              • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:53
                                Kto, ja nie jestem dobrze wychowany?! Jak śmiesz, Ty brukselski psie!!!
                                --
                                Balcerowicz musi odejść!
                                • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:57
                                  Widzę, że tak się tym faktem denerwujesz, aż wychodzi z Ciebie burak, co w
                                  pierwszym rzędzie widać na Twojej twarzy, hihi.
                                  • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:59
                                    Znowu jakieś inseminacje?! W życiu nie byłem w scholarium, ja mam tylko taką
                                    cerę! :-PPP
                                    --
                                    Balcerowicz musi odejść!
                                    • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:03
                                      Powinieneś coś z tym zrobić... Niespecjalnie Ci do twarzy w tych tonach
                                      maskującego pudru :P
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:05
                                        To są kolory naturalne!!! A Ty lepiej patrz na siebie, masz głos jakbyś miał ze
                                        20 klusek w gębie! :-PPP
                                        --
                                        Balcerowicz musi odejść!
                                        • Gość: Andrzej Lepper Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:05
                                          Znów ten durny piecyk!!!
                                          • Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:09
                                            No cóż, Ty chyba masz tendencję do dopbierania sobie niezbyt odpowiednich
                                            współpracowników :)
                                            • Gość: Andrzej Lepper Re: Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:10
                                              Ja go w ogóle nie znam!!! Tak się przypałętał jakiś...
                                              --
                                              Balcerowicz musi odejść!
                                              • Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:14
                                                Ciekawa teoria :) Musze powiedzieć, że mydlenie oczu nie jest Twoja mocna
                                                stroną. Powinieneś poćwiczyć trochę, jeśli poważnie myślisz o politycznej
                                                karierze :)
                                                • Gość: Andrzej Lepper Re: Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:25
                                                  Ja mydlę oczy?!!! Ja ludziom NAJPRAWDZIWSZĄ PRAWDĘ mówię, tylko weź przekonaj
                                                  takiego chama jak ten np. Twój kolega Rokita, czy inny Tusk!
                                                  --
                                                  Balcerowicz musi odejść!
                                                  • Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:30
                                                    Masz naprawdę dziwne pojęcie o chamstwie, drogowy pieniaczu!
                    • Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:33
                      Och, nie denerwuj się Andrzejku :)ccmokkkkkk
                      • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:36
                        O, już przybiegła ta, co sie posiłkowała trupami, bleee.
                        • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:40
                          Skąd te BEZPODSTAWNE inseminacje?!
                          --
                          Balcerowicz musi odejść!
                          • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:44
                            Pytasz, jakbyś nie wiedział... Zaglądałes Ty kiedy w oczy swojej
                            byłej...posłance??
                            • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:46
                              Nie tylko w oczy, ha, ha, ha! (Mam nadzieję, że tego małżonek i moja nie
                              przeczyta!)
                              --
                              Balcerowicz musi odejść!
                              • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:50
                                Takiś ogier?
                                • Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:52
                                  Andrzejku, nie badz niedyskretny !:((

Wstręciuch :) ccmokkkkk
                                  • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:53
                                    No, Andrzejek, jak się napali, to potrafi walic jak z armaty, he, he !
                                    • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:54
                                      "Armata" to efemizm... (Niezły jest ten słownik: sjp.pwn.pl ).
                                      --
                                      Balcerowicz musi odejść!
                                      • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:59
                                        Ciekawe, jak Ty byś to nazwał? Poszukaj, może słownik podsunie Ci jakiś
                                        mocniejszy synonim :P
                                        • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:01
                                          Myślę, że rakieta z napędem jądrowym będzie w porządku.

A tamten słownik jest do d... Mam lepszy!
                                          --
                                          Balcerowicz musi odejść!
                                          • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:05
                                            Cokolwiek o sobie nie powiesz, prawda jest taka, żeś Ty prosty chłop z jajami :P
                                            • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:07
                                              A żebyś wiedział, wszak wieszcz powiedział: Chłop potęgą jest - i basta!!! A
                                              nie jakiś tam prezesik... Tfu!!!
                                              --
                                              Balcerowicz musi odejść!
                                              • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:12
                                                Pewnie! Tylko że Ty masz jaja jak żołędzie! :PP
                                                • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:13
                                                  Widzę, że Twój intelekt kuleje, prezesiku za dychę!
                                                  --
                                                  Balcerowicz musi odejść!
                                                  • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:19
                                                    Nic podobnego! Ale fakt, przy Tobie nie wysilam się specjalnie :PP
                                                  • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:27
                                                    Nie wymądrzaj się, bo polecisz z tego stołka, tylko huk będzie. Ty grabarzu
                                                    polskiej gospodarki!!!
                                                    --
                                                    Balcerowicz musi odejść!
                                                  • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:31
                                                    Gdyby mi takie przymuły ja Ty nie przeszkadzały, byłoby zupełnie inaczej !
                                                  • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:32
                                                    Sam przymuł!!!
                                                    --
                                                    Balcerowicz musi odejść!
                                                  • Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:33
                                                    Cienias jesteś :)))
                                        • Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:04
                                          Zapomniałam dodać, że ja tu jestem in koguto,
                                          a tak w ogóle to w ogóle nie ja, a teraz spadam zanim
                                          całkiem zszargacie mi reputacje przed elektoratem :(
                                          ccmokkkk dla was obu, paaaa :)
                                          • Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:07
                                            Pa, Renatko. To dziś o 20.00 pod Sejmem i idziemy do hotelu poselskiego. Hi,
                                            hi, hi! I weź zagrychę! Buziaczki!
                                            --
                                            Balcerowicz musi odejść!
    • Gość: Andrzej Lepper Muszę Cię przeprosić... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:33
      ... Ty patafianie, bo zaraz mam spotkanie z Kółkami Rolniczymi!

Narazie i spadaj mi z tego stołka jak najszybciej!!!
      --
      Balcerowicz musi odejść!
      • Gość: Prezes NBP Re: Muszę Cię przeprosić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:35
        Niedoczekanie!! A powiedz Kółkom, że figa z dotacji! Niech się same kręca,
        jeśli potrafią :P
        No, do zobaczenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka