Gość: Andrzej Lepper IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:00 Jesteś tu? -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:07 Jestem, właśnie obmyślam, jak by tu wzmocnić złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:11 Jestem - wbrew pozorom - mile zaskoczony Twoją obecnością! :-) -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:14 No nie dziwię się, w końcu jeśli mamy współpracować, musimy jakoś poszukać wspólnego języka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:18 Zboczeniec!? -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezez NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:21 Nie, tylko przewidujący pragmatyk, więc uspokój swą wzburzoną, chłopską krew i nie zalewaj sejmowj ławy - dziś nie ma w Sejmie sprzątaczki, bo cięcia budżetowe zrobiliśmy na administracji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:24 Poczekaj do wyborów. Dorwę się do koryta zostanę premierem i dla mnie i moich przyjaciół od brony nie będzie żadnych cięć! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezez NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:31 Niedoczekanie! Zginiesz pod Platformą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:31 Zobaczysz, jeszcze Platforma mnie na rękach nosić będzie!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:34 Raczej wywiezie Cię na tarczy poza wszelki dostępny obszar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:38 Poczekamy do wyborów i zobaczy, kto będzie karty rozdawał. Kiedyś UW była języczkiem uwagi, ale oni już byli i Ty też!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:41 Historia lubi sie powtarzać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:43 Tak, i aktorzy też się zmieniają! :-D -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:47 Jeszcze nie jestem taki stary, jeszcze długa kariera przede mną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:52 Chciałbyś. A mój syn co ma robić?! Daj szansę młodszym! A ten Twój bank i tak już niedługo Unia zamknie, ha, ha, ha!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:55 Pozwolę Ci pomarzyć sobie :P Nic mi Unia nie zamknie, będę drukował śliczną eurozłotówkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:57 Od drukowania i bicia to jest Mennica i PWP - ha, ha, ha (o, może tam syna wsadzę...). Na Twoim miejscu już bym pobiegł do urzędu pracy. -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:02 Nigdzie nie będę biegał, w razie czego mam już zapewnioną posadę gdzie indziej. Ma się tę ronomę na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:03 Posadę gdzie indziej. Ha, ha, ha! Chyba w szalcenie na dworcu w Kutnie. Buachachachacha! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:03 Posadę gdzie indziej. Ha, ha, ha! Chyba w szalecie na dworcu w Kutnie. Buachachachacha! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:07 Och, jakiś Ty przyziemny.... Widzę, że wyobraźni też Ci natura poskąpiła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:09 Dobra, dobra - te beczki z gnojowicą, to ja wymyśliłem sam! :-DDD -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:17 Uhm. Można to nazwać wytworem chorej wyobraźni :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:21 Rozumiem, że piszesz na podstawie własnych doświadczeń! :-PPP -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:24 Niektóre doswiadczenia mam na pewno bogatsze od Twoich. Spisuje je właśnie, jak skończę, może dam Ci przeczytać, warto, żebyś się trochę dokształcił, bo w sumie całkiem sympatyczne z Ciebie chłopisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:26 Ja też napiszę książkę, bucu!!! Zobaczymy kto więcej rozda! :-PPP -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:29 Ale ja moją sam przetłumaczę na angielski i zdobęde zachodnie rynki, a Ty..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:13 A ja się zastanawiaj, jak tu wzmocnić blokady... -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:16 Powinieneś użyć stalowych konstrukcji... Cholera, po co ja Ci to doradzam? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:19 OK, piecyk już ma legitymację. A propos złotówki, to Ci radzę - wydrukuj pieniądze i daj każdemu ile sobie zażyczy. To jest najlepsze rozwiązanie wszystkich problemów gospodarczych w Polsce. -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Prezesa NBP szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:26 Żartujesz chyba?? Muszę dbać o etos złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Prezesa NBP szukam IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:26 Etos? Mów do mnie po polsku, baranie! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:27 Znów mi się nicki mieszają... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:29 No widzę :) Ale skoro Lepper dał Ci już książeczkę kombatanta, to mozesz sobie i na to pozwolić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:29 Piecyk to szuja! Kasuję mu tę legitymację! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:32 Ty się nie odcinaj od piecyka, bo może niedługo będziesz musiał grzać sie przy nim na jakimś zesłaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:39 Ha, ha, ha! Na zesłaniu. Poczekaj, baranie, niech ja no tylko zostanę prezydentem - wywalę Cię na zbity pysk! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:48 Czekaj tatka latka... Powiedziałbym dosadniej, ale zbyt dobrze wykształcony i wychowany jestem, w przeciwieństwie do Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:53 Kto, ja nie jestem dobrze wychowany?! Jak śmiesz, Ty brukselski psie!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:57 Widzę, że tak się tym faktem denerwujesz, aż wychodzi z Ciebie burak, co w pierwszym rzędzie widać na Twojej twarzy, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:59 Znowu jakieś inseminacje?! W życiu nie byłem w scholarium, ja mam tylko taką cerę! :-PPP -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:03 Powinieneś coś z tym zrobić... Niespecjalnie Ci do twarzy w tych tonach maskującego pudru :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:05 To są kolory naturalne!!! A Ty lepiej patrz na siebie, masz głos jakbyś miał ze 20 klusek w gębie! :-PPP -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:05 Znów ten durny piecyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:09 No cóż, Ty chyba masz tendencję do dopbierania sobie niezbyt odpowiednich współpracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:10 Ja go w ogóle nie znam!!! Tak się przypałętał jakiś... -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:14 Ciekawa teoria :) Musze powiedzieć, że mydlenie oczu nie jest Twoja mocna stroną. Powinieneś poćwiczyć trochę, jeśli poważnie myślisz o politycznej karierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: Cholera.... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:25 Ja mydlę oczy?!!! Ja ludziom NAJPRAWDZIWSZĄ PRAWDĘ mówię, tylko weź przekonaj takiego chama jak ten np. Twój kolega Rokita, czy inny Tusk! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Cholera.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:30 Masz naprawdę dziwne pojęcie o chamstwie, drogowy pieniaczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:33 Och, nie denerwuj się Andrzejku :)ccmokkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:36 O, już przybiegła ta, co sie posiłkowała trupami, bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:40 Skąd te BEZPODSTAWNE inseminacje?! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:44 Pytasz, jakbyś nie wiedział... Zaglądałes Ty kiedy w oczy swojej byłej...posłance?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:46 Nie tylko w oczy, ha, ha, ha! (Mam nadzieję, że tego małżonek i moja nie przeczyta!) -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:50 Takiś ogier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:52 Andrzejku, nie badz niedyskretny !:(( Wstręciuch :) ccmokkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:53 No, Andrzejek, jak się napali, to potrafi walic jak z armaty, he, he ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 09:54 "Armata" to efemizm... (Niezły jest ten słownik: sjp.pwn.pl ). -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 09:59 Ciekawe, jak Ty byś to nazwał? Poszukaj, może słownik podsunie Ci jakiś mocniejszy synonim :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:01 Myślę, że rakieta z napędem jądrowym będzie w porządku. A tamten słownik jest do d... Mam lepszy! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:05 Cokolwiek o sobie nie powiesz, prawda jest taka, żeś Ty prosty chłop z jajami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:07 A żebyś wiedział, wszak wieszcz powiedział: Chłop potęgą jest - i basta!!! A nie jakiś tam prezesik... Tfu!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:12 Pewnie! Tylko że Ty masz jaja jak żołędzie! :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:13 Widzę, że Twój intelekt kuleje, prezesiku za dychę! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:19 Nic podobnego! Ale fakt, przy Tobie nie wysilam się specjalnie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:27 Nie wymądrzaj się, bo polecisz z tego stołka, tylko huk będzie. Ty grabarzu polskiej gospodarki!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:31 Gdyby mi takie przymuły ja Ty nie przeszkadzały, byłoby zupełnie inaczej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:32 Sam przymuł!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:33 Cienias jesteś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatka Be Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:04 Zapomniałam dodać, że ja tu jestem in koguto, a tak w ogóle to w ogóle nie ja, a teraz spadam zanim całkiem zszargacie mi reputacje przed elektoratem :( ccmokkkk dla was obu, paaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Re: NIE BAWIĘ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:07 Pa, Renatko. To dziś o 20.00 pod Sejmem i idziemy do hotelu poselskiego. Hi, hi, hi! I weź zagrychę! Buziaczki! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Lepper Muszę Cię przeprosić... IP: *.pb.bialystok.pl 28.02.04, 10:33 ... Ty patafianie, bo zaraz mam spotkanie z Kółkami Rolniczymi! Narazie i spadaj mi z tego stołka jak najszybciej!!! -- Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes NBP Re: Muszę Cię przeprosić... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 10:35 Niedoczekanie!! A powiedz Kółkom, że figa z dotacji! Niech się same kręca, jeśli potrafią :P No, do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś