zorak 19.02.02, 19:19 cieple kluchy... tak zostalem nazwany po raz pierwszy w zyciu... oczywiscie wiesz ze to oznacza wojne - jak mowil krolik bugs do kaczora daffyego we jednej z moich ulubionych kreskowek. przygotuj sie na ciezkie przezycia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: men - swinio! nie wybacze! 19.02.02, 19:24 opowiesz mu Wilka i zajaca? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ,mario 19.02.02, 19:24 co ona ode mnie chce do cholery???? co zes jej nagadal??? mario2 napisał(a): > opowiesz mu Wilka i zajaca? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ,mario IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:26 Powiedzial prawde,ze mnie przesladujesz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ,mario 19.02.02, 19:26 i mam z tego uwbaw po pachy!! jak z malo kogo!! Gość portalu: samanta napisał(a): > Powiedzial prawde,ze mnie przesladujesz!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ,mario 19.02.02, 19:27 ja nic :o)) Widac polubilyscie sie. Znam Was obydwie- a wasza dyskusla na kilometr zmowa pachnie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ,mario 19.02.02, 19:28 chyba chory jestes!!!! to wariatka!!!! gdybys ty wiedzial o co jej chodzi to bys padl! mario2 napisał(a): > ja nic :o)) Widac polubilyscie sie. > Znam Was obydwie- a wasza dyskusla na kilometr zmowa pachnie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ,mario 19.02.02, 19:30 wiem- chce sie w ten sposob z Toba zaprzyjaznic i przy okazji Forum rozruszac:o)) A moze nawet kodos przywolac? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak boje sie 19.02.02, 19:35 jasmina i samanta -0 kazdy watek w ten sposob staracie sie zdominowac? niezle wam idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Zorak, te ciepłe kluchy, to było takie ciepłe 19.02.02, 20:10 powitanie na forum dla kogoś, kto bez listów referencyjnych (czytaj damskiej spódniczki) bał się zajrzeć na forum :)) Co do tamtych kaczorów etc. ja tam wolę kaczuszki, gąseczki, sikorki ..etc. A co do reszty do troche potrenuj troszke na forum to może starczy Ci sił na I-sza rundę z menem, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Chociaż nie wiem, czy nie jesteś nowym nickiem 19.02.02, 20:13 którejś z kobitek, bo zachowujesz sie jak panienka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oslisko Re: Chociaż nie wiem, czy nie jesteś nowym nickiem 19.02.02, 20:33 wiem! ten men to dureń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chociaż nie wiem, Men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:37 tu akurat nie dopatruj sie klona.to czysty oryginal . Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Chociaż nie wiem, Men 19.02.02, 20:38 Tu akurat nie chodziło mi o klona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Chociaż nie wiem, Men 19.02.02, 20:41 zabiles mi klina - nie wiem jak mam sie ustosunkowac do tego ze zachowuje sie jak panienka - no kurde takie cos to juz wogole dla mnie novum. a listy referencyjne? w ekskluzywnych i rozchwytywanych klubach to tylko z listami przyjmuja - nie chcesz zeby to byl taki ekskluzywny klub? Odpowiedz Link Zgłoś