Dodaj do ulubionych

nie jestem twoj na wylacznosc samanta...

19.02.02, 19:57
i nie jest nigdzie powiedziane ze jasmina nie moze mnie zarywac jelsi tego chce
to sie nazywa zdrowa konkurencja...
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 19:58
      fiu fiu fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! ale wiesz o tym,ze gdyby sie
      okazalo, ze jednak jestes, to czeka mnie niezly wpierdol???? :)))

zorak napisał(a):

> i nie jest nigdzie powiedziane ze jasmina nie moze mnie zarywac jelsi tego chce
      > to sie nazywa zdrowa konkurencja...

• Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 19:59
      Oki,to ja juz zaczynam sobie ostrzyc jezor na ewentualna konkurencje!;))))))))))
      • zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:02
        otoczony wianuszkiem pieknych dziewczat czekam na to ktora jako pierwsz rzuci
        mi sie do stop...

nie zaluj sobie jasmina
        • jasmina_tdi Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:06
          ale ja sie wstydze.... i na kleczkach brzydko wyglądam!!!! wymysl cos innego!

zorak napisał(a):

> otoczony wianuszkiem pieknych dziewczat czekam na to ktora jako pierwsz rzuci
          > mi sie do stop...
          >
          > nie zaluj sobie jasmina

• zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:08
            mozesz biec do mnie a wiatr bedzie ci wlosy rozwiewal i otaczal cie nimbem
            tajemnicy...
            • jasmina_tdi Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:16
              a jak rozwieje mi nimb i otoczy wlosami?????

zorak napisał(a):

> mozesz biec do mnie a wiatr bedzie ci wlosy rozwiewal i otaczal cie nimbem
              > tajemnicy...

• Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:10
            Zorak! Padac do stop? Ja nawet do kosciola nie chodze co by na kolanach czasu nie spedzac a Ty ...
            No nieeeeeeeeeee:)))))))
            • zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:15
              ja tez nie chodze do kosciola juz od paru dobrych lat ale to nie przeszkadza mi
              patrzac w lustro myslec o swoich przymiotach doskonalosci :)))))))))))))
              lubie byc rozrywany i zasluguje na to:))))))))))
              • Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:17
                Ty sie kuwa Zorak rozbestwiles i trzeba cie bedzie chyba zastrzelic!:))))))))
                • jasmina_tdi Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:19
                  od razu tam zastrzelic - wrzucmy go menowi na pozarcie jako panią zorakową :)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ty sie kuwa Zorak rozbestwiles i trzeba cie bedzie chyba zastrzelic!:))))))))

• zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:21
                  no widzisz - wychowalas potwora na swoim lonie....
                  a to dopiero poczatek...
                  jeszcze zobaczysz na co mnie stac...
    • onlyania Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:21
      no coz zorak, gdzie sie dwie bija, tam....he he he....
      tylko ze na mnie tez juz zrobil jeden rezerwacje, ale szybko nawial....
      wiec mozebysmy tak, no, pogawedzili.....:)))
      • oslisko Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:23
        nikogo w ten sposób nie poderwiesz po co się łudzić
        • Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:25
          Oki.Koniec zabawy:))) Melduje ze zorak jest moim bratem wiec sie baby zryjta beze mnie!:))))) A ja ide
          szkielka malowac:)))))))
          • zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:27
            odnalazlem moja siostre, krtora w mlodosci zaginela i przepadla bez wiesci...
            jak w telenoweli....
            pamietam jak bylas taaaaaaaaaaaaaka malutka samciu....
            • oslisko Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:30
              a teraz wielki z niej grzmot i śledziami czuć
        • onlyania Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:26
          he he he
          :)))
          • zorak to jak bedzie, only? pofiltrujemy? 19.02.02, 20:29
            pofiltrujemy?
          • Gość: samanta Zorak ty sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:29
            nie wyglupiaj i nie wypieraj .Nie pamietasz bo miales niewiele wiecej latek wtedy .I nie probuj teraz
            macic zes ty obcy:)
            • zorak szczescie Jose Armanda 19.02.02, 20:45
              tak, tak Mario Izabelo -tys jest moja zaginiona siostar ktora pozostawiona
              przez nasza zla macoche przed kruchta sierocinca przeszla ciezka droge zycia
              poniewierana przez zlych ludzi az Mario Rodrigo spotkal cie na swej drodze i
              odkryl ze jestes tak naprawde krewna rodu Esmeraldów która zasługuje na
              rodzinny majštek.
              Ja, Jose armando jestem tak szczesliwy ze az placze z tego szczescia...
        • oxymoron Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:31
          a ja sie nie wstydze!
          bach trach kubudu bec!!!!!!! na kolana...
          zorak byc moj!!!
          pieprzyc tam te wszystkie, ktore nie potrafia w promilu docenic faceta takiego
          jak ty.
          jestem troche niesmiala, dlatego zabralo mi troche czasu na odwage...
          ale jak juz sie odwaze!...to klekajcie narody...
          ja tez lubie przygladac sie sobie w lustrze...
          chyba ci to nie bedzie przeszkadzac? mam swoje wlasne.
          pozdrawiam
          oxyma
          • Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:33
            Oxy rany kota!!!!!!!! Ty bedziesz przed chlopem klekal?????:)))))))))
            • onlyania Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:36
              moze lubi....
              • zorak Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:51
                lubie, a co? to cos zlego?
            • oxymoron Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:38
              o czym ty mowisz, samanta?
              nie -klekal, nie -klekal, a klekala!
              nie mozesz uciekac sie az do tego typu chwytow po nizej pasa, ze by
              wyeliminowac konkurencje?!
              pozwol chlopakowi wybrac!
              w wyraznie nie wiecie czego szukacie. ja tak.
              jak mu tam bylo? chcialam go zawolac i zapomnialam! to wszystko przez ciebie
              samanta! ty...! ty...!.....
              musze sie uspokoic.
              • Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:41
                za ladna jestes zebym mogla pozwolic Ci w konkury stawac Oxy:))))
                • oxymoron Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:45
                  no widzisz! mysle, ze nie chcesz go teraz brac na uczciwosc i honory, co?
                  fakt jest faktem.
                  pozwolisz, ze..., jak mu tam -zorak, zylak, sorry, nie pamietam - sam odkryje,
                  ktora z nas piekniejsza. ty musisz sobie lusterko kupic, glupia!
                  przepraszam samciu, unioslam sie...znasz moj temperament. wybacz.
                  • Gość: samanta Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:49
                    Oxy ,przeciez mowilam ze to byloby kazirodztwo.Musisz z kims innym powalczyc.Ja mam inne kolko
                    zainteresowan:)))))
                    • oxymoron Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:56
                      wybacz samciu,
                      znasz mnie i wiesz, ze matka natura zapomniala skompensowac moja urode wiekszym
                      rozumkiem, dlatego nie bardzo wiem o czym mowisz. kazirodztwo? to on sie kazio
                      nazywa? i jakie kregi?
                      oj nic juz nie rozumie...
                      pojde chyba sobie...
              • oslisko Re: nie jestem twoj na wylacznosc samanta... 19.02.02, 20:41
                chłopak do chłopaka swój do swego po swoje a jednak wiedz wieści szybko się
                rozchodzą i nie będziesz dzieci mieć
                • zorak przetarg nieograniczony 19.02.02, 20:50
                  ogłaszam przetarg nieogranicozny - kazdy kto chce moze sie zglosci - reguly
                  przetargu o co w nim chodzi i co jest przedmiotem transakcji chyba znacie - no
                  to czekam na ofrty...
                  • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:55
                    Jestem stara,brzydka i pierdzielnieta...To co,kcesz mnie?;)))))))
                    • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 20:57
                      kuuuuuuurde, twoja oferta zostanie powaznie rozpatrzona...
                      dodajac do tego ze jestes moja siostra to juz wogole cud miod i orzeszki....
                      • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:59
                        Tylko nie mysl sobie ze jak mlodsza siostra to zaraz dam sie wykorzystywac:))))))
                        • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:04
                          przeciez od tego sa mlodsze siostry zeby je wykorzystwywac...
                          posprzataj z amnie, idz do sklepu za mnie, umyj naczynia z amnie....
                          i ruchy, ruchy!!! Predko i rychlo!
                          • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:05
                            O nie!mama mowila ze masz sie mna opiekowac wiec lap sie za odkurzanie!
                        • oxymoron Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:04
                          o teraz rozumie, samciu!
                          widzisz, bo ja to tak wolniutko czytam...sorry,
                          dopiero tutaj sie dowiedzialam, ze wy to brat i siostra.
                          mysle, ze sie na mnie nie gniewasz?
                          • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:06
                            Alez skad Oxy:) Tylko Only i Jasmina stana z Toba w konkury:)
                            • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:09
                              no sammy nie rob mi tego - kazdy ma prawo stawac do tego balu a ty jako stara i
                              pierdzielnieta tym bardziej - propaguje polityke otwarcia na takie osoby...
                            • oxymoron Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:10
                              spadl mi kamien z serduszka....ufffff
                              ale popatrz, ten twoj brat to nawet nie odpowiedzial na moje zaloty...
                              czy on czasem...wiesz?...nie jest tego..no wiesz...
                              tamte inne to nie maja szans!
                              ciebie widzialam, tak ze wzielam cie za powazna konkurentke...
                              tamte to...puch!
                              • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:14
                                ja myslalem ze twoje zaloty dopiero sie rozpoczna- a zreszta samanta jest moja
                                NIEDAWNO odnaleziona siostra wiec nie jest powiedziane ze nie okaze sie ze to
                                jest wielka milosc i wtedy telenowela zostanie ubogacona o watek romantyczno-
                                nieszczesliwy...
                                • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:18
                                  To prawda!jesli to serial brazylijski to w 1726356454 odcinku okaze sie ,ze mamy rozne matki i innych
                                  ojcow:))))
                                  • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:19
                                    ale ze i tak jestesmy spokrewnieni przez daleka ciotke mojej matki ktora
                                    uciekla z domu do kochanka ktory to kochanek jest dalekim pociotkiem stryjenki
                                    twojego wuja ktory byl pogrobowcem
                                    • Gość: samanta Re: przetarg nieograniczony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:23
                                      po czym ja wejde na schody...zeby z nich po chwili zejsc i oswiadcze sie tobie...Eeee...chyba cos
                                      poplatalam
                                      • zorak Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:27
                                        nic nie poplatalas - okaze sie ze tak naprawde to wewnetrznie czujesz sie
                                        mezczyzna i przejdziesz operacje zmainy plci i bedziesz szczesliwa a ja okaze
                                        wszystkim dotychczas skrywana tajemnice ze jestem kobieta i ty mi sie
                                        oswiadczysz i pobierzemy sie!
                                        kurwa jak romantycznie - jak powiedzial dres do swojej panieny (autentyczne
                                        slyszalem na wlasne uszy...)
                                    • oxymoron Re: przetarg nieograniczony 19.02.02, 21:28
                                      mowi ci cos imie -izaura?
                                      tak, tak to ja...
                                      nie ma ptrzeby juz wiecej ukrywac skoro do tego rodzaju machinacji sie
                                      ubiegacie.
                                      gdzie twoj refleks zorak?
                                      musisz miec nielada sukcesy miedzy niewiastami skoro nie potrafic zareagowc na
                                      tak oczywiste oznaki uwielbienia...
                                      jeszcze troche i zaloty beda sie konczyly...
                                      mnie tam nie brakuje konkurentow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka