maryjo2 19.02.02, 21:00 Komu zastrzyk na uspokojenie, a komu pobudzajacy? Może kogoś w kaftanik bezpieczeństwa trzeba zaopatrzyć? Ktoś potrzebuje antydepresyjną żarówką po gałach? Proszę się zgłaszać. Nic nie boli, nic nie kosztuje. Siostra Maryjka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:02 A co Ci dolega? Otwórz, co tam masz, pokaż język, powiedz "aaaaaaaaaaaaaa". Odpowiedz Link Zgłoś
oslisko Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07 mówię prawdę ludziom i mnie nie lubią a ja ich lubię chociaż to debile szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:01 Siostra z pogotowia? Na razie nie mam żadnych wrogów ale jak ich sobie narobię to siostrę polecę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:03 ja cie braciszku-zoraczku bede bronic Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:04 Nie z pogotowia, tylko z Ambulatorium. Pierwsza pomoc w nagłych przypadkach. Do grobu nie wysyłam, co najwyżej do diabła! Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07 ambulatorium.... to brzmi jeszcze gorzej.... rymuje sie z prosektorium.... a wogole to co to jest FT? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:11 Drogi Zoraku, Forum Towarzyskie. Prosektorium jest piętro niżej. Patomorfolog tam teraz urzęduje. Bada jakieś dziwadło. Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:15 to ja chyba wole jednak prosektorium - lubie dziwadla i takie tam.... a siostra to tylko banalny spirytusik... jakkolwiek spirytusok nie jest zly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:02 Siostro pomocy! Umawiam sie z wlasnym ,swiezo odnalezionym bratem ,drapie osla za uchem a na dodatek zastanawiam sie skad wziac flache celem zebrania odwagi na wiosenne dymanie....No co?Cos nie tak mowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07 To zgłoś sie, dziecko, dostaniesz butelke spirytusu salicylowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:08 Ja siostre kocham za ten spirycik:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oslisko Re: siostro! 19.02.02, 21:10 siostra cie oszukuje to nie pomoc ona chciała cie odkazić salicyl nismaczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:11 niewazne co ,wazne zeby sie napierdzielic ,jak mawial pewien pijaczek drobny Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: siostro! 19.02.02, 21:12 Osioł!Jak sie odpowiednio doprawi- to smaczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:14 sssssssssssalami !!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak salami 19.02.02, 21:17 siostrunia zapewne ten spirytusik rozdziela salami sala 1, sala 2.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: siostro! IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 21:22 Mnie tam droga siostrzyczko zabrakło akurat elektrowstrząsów,no wie siostra,tej zwykłej porcyjki przes snem,bo bezpieczniki właśnie w całym bloku wyleciały i na osiedlu,więc ja może bym się tak u siostrzyczki do prądka podłączył,co? Innych leków nie potrzebuję,psychotropy ładnie wsypane łopatą do taczki czekają obok łóżka,kilo relanium 20-ek już zjedzone,kaftanik nałożony-mam taki ładny samoobsługowy z Hameryki rodzina dr.Mengele wysłała,ale tego prądka ni ma.To mogę do siostrzyczki?Jako zapłatę mogie zostawić 2 flachy ziubera,to jeszcze siostrzyczka Samantę by obdzieliła,co by się po porcie szlajać kobicie cieplej było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:25 Kolega leziox stoi przede mna w kolejce!ja ustepuje mu pierwszenstwo ...to tak wzgledem tego ziubera obiecanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:21 to ja poprosze o moj srodek nawalaja..tfu!dezynfekujacy a pozniej zajme sie naszym smacznym salami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:25 Gość brutalu: sramanta napisał(a): > to ja pokrosze o moj srodek na wala jaja..tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu! tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!dezynseksujacy a pozniej szajbe sie naszym mącznym sralami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:28 Czikunia jezd!!!!!!!!!!Witaj malpeczko!:))))))))))))) Chcesz banana?????? Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:28 ej , samanta - on tak zawsze? myslalem ze wyskocze przez okno ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:29 szympans jest zajebisty!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:30 aczkolwiek na twoim miejscu to bylbym ostrozny nawet z pisaniem takiego krotkiego zdanka:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:33 Alez ja lubie malpeczke,niech sie bawi malutka! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oslisko Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:32 uśmiechnąłem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:33 nie wierze!!!!!!:))))))))) oslisko napisał(a): > uśmiechnąłem się Odpowiedz Link Zgłoś
szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:36 Gość portalu: samanta napisał(a): nie w jeze!!!!!!:))))))))) o slisko na psa ał(a): uśmiechnąłem się i ja się uśmiechnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:39 jeza to w morde!:)))) O kuwa co za usmiechniete towarzycho mi sie przytrafilo. W raju ja juz jestem ze zwierzaki ze mna gadaja czy to paranoja tylko?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:45 Gość burdelu: samanta napisał(a): > jeza to w modne!:)))) O kuwa co za usmiechniete to warzywo! misie trafilo. > na haju ja juz jestem, > z wieszaka ze mna gadaja czy to para? no ja tylko?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:48 no i sie poszczalam ze smiechu!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))) Malpa!Ty jezdes gwiazda tego forum!!!!!!!!!!:))))))))))) Zobaczylam towarzycho na wieszaku i siebie nacpana ........:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 21:50 Ten Szympans to podejrzany jakiś,za inteligentny jak na małpę.Ktoś musiał na nim jakieś zbrodnicze eksperymenty uskuteczniać.Ja myślę że to na pewno ktoś z Belgii ze zwierzaka mutanta zrobił i wyszło mu potem,że od profesora mądrzejszy szympans.Tak co wywalili na ulicę biednego Czikusia i musiał wędrować od kraju do kraju na piechotę i żebrać pod schroniskami dla zwierząt oraz osiedlowymi izbami wytrzeźwień,aż w końcu kraj nasz przyjął nieszczęśliwca i nawet na forum pozwalają mu się wypowiadać.A może on po prostu w zoo siedzi i nocą,jak strażnicy na dyżurce kompletnie nagrzani leżą cocktailem z kwasiborów,zakrada się do kompa i stamtąd nadaje.Sprawa rozwojowa,w sensie badawczym znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:53 Ja te malpke kcem!!!!! Niewazne czy belgijska czy uliczna! Obiecuje kupowac jej banany i dbac o nia!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś