Dodaj do ulubionych

Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT !

19.02.02, 21:00
Komu zastrzyk na uspokojenie, a komu pobudzajacy? Może kogoś w kaftanik
bezpieczeństwa trzeba zaopatrzyć? Ktoś potrzebuje antydepresyjną żarówką po
gałach?
Proszę się zgłaszać. Nic nie boli, nic nie kosztuje.
Siostra Maryjka
Obserwuj wątek
    • oslisko Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:01
      pomóż mi jakoś
      • maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:02
        A co Ci dolega? Otwórz, co tam masz, pokaż język, powiedz "aaaaaaaaaaaaaa".
        • oslisko Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07
          mówię prawdę ludziom i mnie nie lubią a ja ich lubię chociaż to debile szkodliwe
    • zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:01
      Siostra z pogotowia?
      Na razie nie mam żadnych wrogów ale jak ich sobie narobię to siostrę polecę...
      • Gość: samanta Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:03
        ja cie braciszku-zoraczku bede bronic
      • maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:04
        Nie z pogotowia, tylko z Ambulatorium. Pierwsza pomoc w nagłych przypadkach. Do
        grobu nie wysyłam, co najwyżej do diabła!
        • zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07
          ambulatorium....
          to brzmi jeszcze gorzej....
          rymuje sie z prosektorium....
          a wogole to co to jest FT?
          • maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:11
            Drogi Zoraku, Forum Towarzyskie. Prosektorium jest piętro niżej. Patomorfolog tam
            teraz urzęduje. Bada jakieś dziwadło.
            • zorak Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:15
              to ja chyba wole jednak prosektorium - lubie dziwadla i takie tam....
              a siostra to tylko banalny spirytusik...
              jakkolwiek spirytusok nie jest zly...
    • Gość: samanta Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:02
      Siostro pomocy! Umawiam sie z wlasnym ,swiezo odnalezionym bratem ,drapie osla za uchem a na
      dodatek zastanawiam sie skad wziac flache celem zebrania odwagi na wiosenne dymanie....No
      co?Cos nie tak mowie???
      • maryjo2 Re: Tu Pielęgniarka Oddziałowa FT ! 19.02.02, 21:07
        To zgłoś sie, dziecko, dostaniesz butelke spirytusu salicylowego.
        • Gość: samanta siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:08
          Ja siostre kocham za ten spirycik:)))))))))))
          • oslisko Re: siostro! 19.02.02, 21:10
            siostra cie oszukuje to nie pomoc ona chciała cie odkazić salicyl nismaczny
            • Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:11
              niewazne co ,wazne zeby sie napierdzielic ,jak mawial pewien pijaczek drobny
            • maryjo2 Re: siostro! 19.02.02, 21:12
              Osioł!Jak sie odpowiednio doprawi- to smaczny!
              • Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:14
                sssssssssssalami !!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
                • zorak salami 19.02.02, 21:17
                  siostrunia zapewne ten spirytusik rozdziela salami
                  sala 1, sala 2....
                  • oslisko Re: salami 19.02.02, 21:18
                    siostra maryja obiecała i nie pokryła
                    • zorak Re: salami 19.02.02, 21:21
                      to chyba raczej siostry nie pokryli...
                • Gość: leziox Re: siostro! IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 21:22
                  Mnie tam droga siostrzyczko zabrakło akurat elektrowstrząsów,no wie siostra,tej
                  zwykłej porcyjki przes snem,bo bezpieczniki właśnie w całym bloku wyleciały i
                  na osiedlu,więc ja może bym się tak u siostrzyczki do prądka podłączył,co?
                  Innych leków nie potrzebuję,psychotropy ładnie wsypane łopatą do taczki czekają
                  obok łóżka,kilo relanium 20-ek już zjedzone,kaftanik nałożony-mam taki ładny
                  samoobsługowy z Hameryki rodzina dr.Mengele wysłała,ale tego prądka ni ma.To
                  mogę do siostrzyczki?Jako zapłatę mogie zostawić 2 flachy ziubera,to jeszcze
                  siostrzyczka Samantę by obdzieliła,co by się po porcie szlajać kobicie cieplej
                  było.
                  • Gość: samanta Re: siostro! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:25
                    Kolega leziox stoi przede mna w kolejce!ja ustepuje mu pierwszenstwo ...to tak wzgledem tego
                    ziubera obiecanego
    • maryjo2 Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:19
      • Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:21
        to ja poprosze o moj srodek nawalaja..tfu!dezynfekujacy a pozniej zajme sie naszym smacznym
        salami :))))
        • szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:25
          Gość brutalu: sramanta napisał(a):

> to ja pokrosze o moj srodek na wala jaja..tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!
          tfu!tfu!tfu!tfu!tfu!dezynseksujacy a pozniej szajbe sie naszym mącznym
          sralami :))))

• Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:28
            Czikunia jezd!!!!!!!!!!Witaj malpeczko!:))))))))))))) Chcesz banana??????
            • zorak Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:28
              ej , samanta - on tak zawsze?
              myslalem ze wyskocze przez okno ze smiechu...
              • Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:29
                szympans jest zajebisty!:)))))))))))
                • zorak Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:30
                  aczkolwiek na twoim miejscu to bylbym ostrozny nawet z pisaniem takiego
                  krotkiego zdanka:)))))))))))))))
                  • Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:33
                    Alez ja lubie malpeczke,niech sie bawi malutka! :))))))))
                • oslisko Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:32
                  uśmiechnąłem się
                  • Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:33
                    nie wierze!!!!!!:)))))))))
                    oslisko napisał(a):

> uśmiechnąłem się

• szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:36
                      Gość portalu: samanta napisał(a):

nie w jeze!!!!!!:)))))))))
                      o slisko na psa ał(a):

uśmiechnąłem się
                      i ja się uśmiechnęłam

• Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:39
                        jeza to w morde!:)))) O kuwa co za usmiechniete towarzycho mi sie przytrafilo. W raju ja juz jestem ze
                        zwierzaki ze mna gadaja czy to paranoja tylko?:)))))
                        • szympans Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! 19.02.02, 21:45
                          Gość burdelu: samanta napisał(a):

> jeza to w modne!:)))) O kuwa co za usmiechniete to warzywo! misie trafilo.
                          > na haju ja juz jestem,
                          > z wieszaka ze mna gadaja czy to para? no ja tylko?:)))))

• Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:48
                            no i sie poszczalam ze smiechu!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))) Malpa!Ty jezdes gwiazda tego
                            forum!!!!!!!!!!:))))))))))) Zobaczylam towarzycho na wieszaku i siebie nacpana ........:))))))))))))))))))
                        • Gość: leziox Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 21:50
                          Ten Szympans to podejrzany jakiś,za inteligentny jak na małpę.Ktoś musiał na
                          nim jakieś zbrodnicze eksperymenty uskuteczniać.Ja myślę że to na pewno ktoś z
                          Belgii ze zwierzaka mutanta zrobił i wyszło mu potem,że od profesora mądrzejszy
                          szympans.Tak co wywalili na ulicę biednego Czikusia i musiał wędrować od kraju
                          do kraju na piechotę i żebrać pod schroniskami dla zwierząt oraz osiedlowymi
                          izbami wytrzeźwień,aż w końcu kraj nasz przyjął nieszczęśliwca i nawet na forum
                          pozwalają mu się wypowiadać.A może on po prostu w zoo siedzi i nocą,jak
                          strażnicy na dyżurce kompletnie nagrzani leżą cocktailem z kwasiborów,zakrada
                          się do kompa i stamtąd nadaje.Sprawa rozwojowa,w sensie badawczym znaczy...
                          • Gość: samanta Re: Proszę po kolei, proszę się nie pchać! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 21:53
                            Ja te malpke kcem!!!!! Niewazne czy belgijska czy uliczna! Obiecuje kupowac jej banany i dbac o
                            nia!!!!!! :))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka