aariel 12.03.04, 09:27 ..dzisiaj jest :) Dawno Was nie pytalam co bedziecie robic fajnego w weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakarpl Re: Piatek piatek.... 12.03.04, 16:04 Dzis mialem okazje sprobowac kite-skiing, ale raczej sie zniechecilem, spory wiatr, bardzo zmarzlem, nawet facet, ktory praktycznie urodzil sie z nartami na nogach mial problemy, wiec sobie nie posmigalem, ale bylo OK. Dzis czeka mnie nocka na promie, a sobote i neidziela, chyba blogie leniuchowanie z dala od bliskich:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamag1 Re: Piatek piatek.... 12.03.04, 20:17 .....wy to macie fajnie.Ja jestem z tych co to w sobote prace zaczynaja...ale zycze wsystkim wspanialej,slonecznej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Piatek piatek.... 12.03.04, 21:30 A ja sie niemilosiernie nudze... Moj chlopak wyjechal, nie ma z kim wyjsc bo wszyscy juz porobili jakies plany... Ogolnie jest to dla mnie najsmutniejszy piatek w tym roku... Ale najfajniesze jest to... ze wlasnie z tych nudow zaczelam bardziej sie interesowac tym forum:> I to jest moj pierwszy raz tutaj hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Piatek piatek.... 12.03.04, 21:41 aariel napisała: > ..dzisiaj jest :) > Dawno Was nie pytalam co bedziecie robic fajnego w weekend :) > U mnie będzie naprawdę ciekawie, bedę robił cały weekend bazę danych. Poprostu umieram z radości, że tak ciekawie miną mi te dwa dni:( Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Piatek piatek.... 13.03.04, 08:07 > U mnie będzie naprawdę ciekawie, bedę robił cały weekend bazę danych. > Poprostu umieram z radości, że tak ciekawie miną mi te dwa dni:( Jak tak samo, więc łączę się w bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Piatek piatek.... 13.03.04, 11:07 Buffetka, to jzu masz weekend z glowy, jak wejdziesz na forum, zanim sie obejrzysz bedzie nedziela!!! Witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Piatek piatek.... 13.03.04, 11:13 wakarpl napisał: > Buffetka, to jzu masz weekend z glowy, jak wejdziesz na forum, zanim sie > obejrzysz bedzie nedziela!!! > Witaj! no no narazie daje rade;) Jest sobota - w dodatku rano i jeszcze zyje... ale zeby nie bylo - spalam w nocy!!! nie siedzialam tutaj!!! chyba wygladalabym jak jakies zombie jakbym tu siedziala do niedzieli hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś