17.12.06, 16:28
Uwaga, moi drodzy, ponieważ jesteście mi bliscy niemal jak rodzina i darzę
Was sympatią i zaufaniem polecam stronkę Opowiadania.pl, gdzie odważyłam się
opublikować parę swoich wypocinek. Zachęcam do lektury i ewentualnej
dyskusji, co się podoba, co nie... Chciałabym dopracować niedociągnięcia i
przede wszystkim, dowiedzieć się co osoby postronne o tym sądzą. Ponieważ
jest to literatura dla kobiet, nie spodziewam się, żeby panom się spodobało.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ryszardo43 Re: Link 17.12.06, 22:44
      Czytałem,interesujące i zaskakujące ,że próbujesz. Nie ulegałbym namowom
      pierwszego komentatora by rozbudowywać sex z kochankiem, no najwyżej ciut bo
      nie ma to być materiał do erotykomiesiecznika. Nie odpowiadaj na komentarze
      zbyt pochopnie i wylewnie, a raczej sucho jak znawca Nie odchodź od swoich
      wyobrażeń ,nie zmieniaj kursu ,który chcą Ci narzucić. Tak czujesz i sterujesz
      doskonale. Ciekaw jestem co dalej i życzę następnych dobrych pomysłów.
      • imlardis2 Re: Link 17.12.06, 23:30
        Dzięki Rico za słowa otuchy. Tak naprawdę obawiam się komentarzy
        niepochlebnych, bo... No właśnie, zawsze pisałam do szuflady. Pisałam, bo
        czulam taką potrzebę i nie przeszło mi przez myśl, że mogę je upublicznić.
        Dopiero internet i różne fora, stronki literackie zachęciły mnie do pokazania
        tego. Odważyłam się na tyle, że nawet rozesłałam swoją najnowszą powieść do
        wydawnictw. I czekam na opinię. Czytałeś również drugie moje dziełko? pt. Druga
        szansa
        Dzisiaj pewnie też wrzucę tam jeszcze jedno opowiadanie i zobaczymy. A ta ocena
        4,50 - nie powiem, ucieszyła mnie :)
        Pozdrawiam
        • lemikki Re: Link 17.12.06, 23:51
          bardzo esencjalne sa Twoje opowiadania, zyciowe i utrzymuja ciekawosc na
          swietnym poziomie, bardzo chcialam doczytac je do konca i doczytalam, co nie
          zawsze mi sie zdarza. skromnie uwazam tak jak Rico, ze mozesz smialo podazac w
          obranym kierunku, zreszta zawsze lubilam czytac Twoje komentarze :) dziekuje za
          okazane nam zaufanie!
          Rico, tak a propos, smiem twierdzic, ze i Ty masz zdolnosci literackie.
          wiele blizniakow nie wykorzystuje swoich darow Merkurego, bo zbyt czesto rzucaja
          cos, nim sprobuja sie tym rozsmakowac na dobre.
          • imlardis2 Re: Link 18.12.06, 00:29
            Aż mię zatknęło normalnie :))) Czerwienię się...
            Mam tylko nadzieję, że Wy tak szczerze i OBIEKTYWNIE, a nie po znajomości,
            co? :D)))

Możecie tam czasem zajrzeć, bo będę kontyuować ekshibicjonizm twórczy :)
            Buziaczki
            • ryszardo43 Re: Link 18.12.06, 18:14
              Druga szansa - też fajne. Gdy bohaterka odkłada zdjęcie sądziłem ,że
              przekształci się to w niespodziewany kryminalik. Rozbudowane akcje, wyciagnięte
              z bohaterów istotne informacje, analiza bliskich jej mężczyzn. Zdradź chociaż
              czy trochę jest to z życia ,doświadczeń, przeżyć innych, a może konglomerat
              wszystkiego czy tylko wyobraźnia?
              • imlardis2 Re: Link 18.12.06, 21:51
                Powiem tylko tyle - każde z moich opowiadań powstało w wyniku inspiracji
                prawdziwymi zdarzeniami. Niektóre z mojego życia, inne zasłyszane, obejrzane z
                boku itp. :))))))
                • ryszardo43 Re: Link 19.12.06, 09:24
                  Trzecia w nocy - dla mnie super. Rosnące napięcie, spodziewane acz niepewne do
                  końca zakończenie. Wszystko raczej zasadnicze ,skondensowane, nierozwlekłe.
                  Ciekaw jestem jak to w życiu poszło dalej.
                  • imlardis2 Re: Link 19.12.06, 16:07
                    Hi hi, Gdybyś mocno nalegał na privie odpowiem :))))

Pozdrawiam.
                    P. S. później wrzucę jeszcze coś :)
    • imlardis2 Re: Link 10.01.07, 15:26
      Na wypadek, gdyby kogoś to interesowało, zamieściłam kolejny utwór na stronce.
      Opowiadanie nosi tytuł "Poeta". To jest nowa dla mnie dziedzina, więc nie wiem,
      jak to będzie postrzegane. Gorąco zachęcam do opinii na ten temat.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka