mocz.piwosza Re: napijemy się....? 25.07.10, 16:02 jak najbardziej, szyszki mogą być!;-) viviene napisała: > mam warzywny:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt chetnie 25.07.10, 17:17 ale siegam tylko po sprawdzone napoje. przynajmniej wiem, ze zadnego swinstwa (bakterie etc...) przy tym nie zlapie www.marwis.pl/img/denaturat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: napijemy się....? 25.07.10, 17:44 Już myślałam,że moczem chcesz częstować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: napijemy się....? 05.08.10, 13:51 girl nie wymyślaj, tylko się zapisz! Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: napijemy się....? 06.08.10, 13:57 w mój kajet, jak bedzie Twa kolej dam znać:) Twój m. Odpowiedz Link Zgłoś
t.ulipanna Re: napijemy się....? 13.08.10, 13:13 mocz.piwosza napisał: > w mój kajet, jak bedzie Twa kolej dam znać:) > __________________________________ Aż taka kolejka długa?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: napijemy się....? 13.08.10, 14:40 jak chooolllera:))) ustępuję tylko kobietom w ciąży!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.ulipanna Re: napijemy się....? 13.08.10, 14:48 mocz.piwosza napisał: > jak chooolllera:))) > > ustępuję tylko kobietom w ciąży!;-) _________________________________________________ ciąża odpada;) Może jakieś inne wyjątki, co by kolejkę ominąć, bo nie wystarczy dla mnie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: napijemy się....? 13.08.10, 14:49 niech pomyślę, może udawaj sprzedawcę malin podejdź z koszykiem, i nie bój się ze Słowackiego powtórki nie będzie?!;-))) t.ulipanna napisała: > mocz.piwosza napisał: > > > jak chooolllera:))) > > > > ustępuję tylko kobietom w ciąży!;-) > _________________________________________________ > ciąża odpada;) Może jakieś inne wyjątki, co by kolejkę ominąć, bo nie wystarczy > dla mnie?;)) > Odpowiedz Link Zgłoś
t.ulipanna Re: napijemy się....? 13.08.10, 15:00 mocz.piwosza napisał: > niech pomyślę, może udawaj sprzedawcę malin podejdź z koszykiem, i nie bój się > ze Słowackiego powtórki nie będzie?!;-))) _____________________________________________________ a może z tymi malinami to nie słowacki a ktoś inny?;) Gdyby z Leśmiana powtórka miała być...;))) "W malinowym chruśniaku, przed ciekawych wzrokiem Zapodziani po głowy, przez długie godziny Zrywaliśmy przybyłe tej nocy maliny. Palce miałaś na oślep skrwawione ich sokiem. (...) I stały się maliny narzędziem pieszczoty Tej pierwszej, tej zdziwionej, która w całym niebie Nie zna innych upojeń, oprócz samej siebie, I chce się wciąż powtarzać dla własnej dziwoty." > Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: napijemy się....? 13.08.10, 15:05 Balladyna, Słowacki, kosz malin, i zbrodnia... Lesman, może byc w sumie?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.ulipanna Re: napijemy się....? 13.08.10, 16:10 mocz.piwosza napisał: > Balladyna, Słowacki, kosz malin, i zbrodnia... >________________________________ No wspomniałes o tych malinach...;) więc z malinami do Ciebie przyszłam:)) na ten sok:) Czyżby malinowy ten sok był?;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
t.ulipanna Re: napijemy się....? 16.08.10, 07:10 mocz.piwosza napisał: > malinowy;-)))) _________________________________ o.k. - ale coś do soku to by się jeszcze przydało...;) Coś, co komponuje się z sokiem malinowym...:) Jakieś słodycze może?... Lubię pierniki..;) Odpowiedz Link Zgłoś