Dodaj do ulubionych

Strasznie cicho dzisiaj!!

19.03.04, 17:37
Widać, że jest piątkowy wieczór i wszyscy gdzieś wybyli z domu na spacery i
takie tam. W końcu pogoda jak najbardziej do tego sprzyjająca. Pozdrawiam
wszystkich nieobecnych i prosze o nadrobieniu zaległości w czytaniu i
pisaniu. Daniel.
Obserwuj wątek
    • majenka3 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 19.03.04, 17:52
      A może to wiosenne osłabienie, może ktos dźgnięty takim posądzeniem jednak sie
      odezwie i "zada kłam" ? Tak w ogóle to w piątkowy wieczór "wypada" (serio,
      niektórzy są o tym święcie..) wyprawiac jakies nietypowe rzeczy..i rozpoczynac
      weekend? No to ja robie..poklikac sobie bardzo nietypowo nie można??? Żółte
      tulipany stoją mi tez nietypowo zupełnie w wazonie..nie żeby ta nietypowość to
      z podowdu wazonu, ale ta ich obecność..super..wiosna (oczywiście).. Może ktos
      ma w planie cos baaardziej nietypowego?
    • majenka3 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 09:39
      Tylko nie mówcie, że się właśnie przewracacie na 55ty bok i tak cudownie sie
      śpi...że najlepiej gdyby tak juz na dzisiaj zostało...
      • linea21 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 09:54
        witam :-) najemka mialas racje z tym spaniem :-) Jak chcesz mocnych wrazeni to
        patrz na to forum tak kolo 1 popoludniu i 1 w nocy :-) takie przynajmniej jest
        moje urzedowanie :-) ale juz niedlugo hahaha
        byle do weekendu pozdrawiam wszystkich papa
        • majenka3 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 10:39
          Wyczytałaś, czy wyczulaś , że nicka swojego nie lubie :( ? ale to małe
          przekształconko to dobra robota! i nie opowiadaj, że mocne wrażenia tu, to
          tylko w środku nocy :) :) ale i tak Cię pozdrawiam też i serdecznie w
          dodatkuuuu! wszystkich obecnych tak samo cieplutko!
          • linea21 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 11:04
            Przepraszam ze przekrecilam twój nick, zrobilam to nieswiadomie poprostu nie ta
            literka. Nie wiem moze to tylko takie wrazenie ale jakos nie wyczówam sypati z
            twojej strony dla mojej osoby. Jakos przykro mi sie zrobilo
            • majenka3 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 13:35
              linea21 napisała:

> Przepraszam ze przekrecilam twój nick, zrobilam to nieswiadomie poprostu nie
              ta
              >
              > literka. Nie wiem moze to tylko takie wrazenie ale jakos nie wyczówam sypati
              z
              > twojej strony dla mojej osoby. Jakos przykro mi sie zrobilo

Ojejjj!!!! źle odebrałas to co napisałam, albo ja źle napisałam.. :)jakies
              literki niebacznie wklepane i juz nie zabrzmiało to, co napisałam, tak jak
              chciałam..strasznie mało we mnie pewności siebie i uznałam, że tamto
              przekręcenie nicka to jest "coś" z twojej strony i się nastroszyłam...jasne ,
              że niepotrzebnie..a osoby takie jak Ty najwyżej PODZIWIAM - silną jednostka
              jesteś i bardzo fajną ..."peace"???? teraz mnie się tez zrobiło przykro i jak
              to ślicznie tu wklikowywane widuję: chlip jakieś mi się cisnie "pod palce"
              (sorry za zapozyczenie "chlipa")
              PS gdzie drwa rąbią tam wióry lecą...sorry
              PS2 WIECIE, ŻE ZASADA ZWRACANIA SIĘ TUTAJ DO SIEBIE PO IMIENIU ZACZYNA BYC
              TRUDNA W REALIZACJI, KIEDY PRZYBYWA OSÓB NA FORUM..ZAKŁADAM, ŻE DOBRZE
              PAMIĘTAM, ŻE LINEA TO ..MONIKA.... w podpisie pod tym postem: Maja :)
              • danway1 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 13:47
                Dziewczyny nie robcie sobie wzajemnych zlosliwosci. Takie rzeczy nie powinny miec tutaj miejsca. Dobrze ze choc probujecie zlagowic pewne niezrozumienia. A jesli chodzi o zwracanie sie po imieniu nie bedzie takie trudne, wystarczy tylko troche poczytac forum i juz wszystko jest wiadome.

Pozdrawiam Daniel.

P.S. Maja i Monika <cmok> each other i niech bedzie "peace".
                P.S.2 Zasada nie musi byc trudna w realizacji, wystarczy przedstawic sie w watku i innym to powiedziec ;)
              • linea21 :-) 26.03.04, 00:13
                Maja nie chcialam nikomu zrobic przykrosci :-(Dlaczego uwazasz ze jestem silna
                jednostka?? To nie jest prawda. Naprawde silna jednostka to Mloda ale ona tez
                jest ok ( wiem ze sie troche obrazila na forum ale ja ja dzis przeprosze i
                bedzie ok)Staram sie jak moge zeby ludzie z forum otrzymali odemnie jak
                najwiecej ciepla i to co pisze nie jest suche i falszywe. Jak pozdrawiam
                serdecznie to tak wlasnie uwazam i czuje. Odrobina magji w zyciu kazdego z nas
                jest potrzebna. Ta magja jest ciple slowo i usmiech który wyraza wiecej niz
                slowa. Dlatego przesylam szeroki usmiech Tobie Maju :-)
      • danway1 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 10:33
        Nie mam takiej mozliwosci aby tak dlugo spac, bo musze chodzic na wyklady w PWSZ-ecie. I trzeba wstawac o godzinie 8 rano (czyli srodek nocy).

Pozdrawiam Daniel.
        • nait Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 29.03.04, 13:14
          Jak to dobrze, ze dwa najblizsze piatki beda wolne. Nie trzeba bedzie wstawac
          rano, tzn w srodku nocy. Nie wiem kto wymyslil zajecia o tej porze. Ten semestr
          sie udal i nawet jest kilka dni wolnych w tygodniu. Pod tym wzgledem jest ok.

pozdrawiam
          nait
    • antydanway Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 25.03.04, 10:35
      Noo wlasnie...Ty tez powinienes sie przejsc po rozum do glowy !!!
      • wojciasf Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 30.03.04, 11:19
        anty danway ty sie nie musisz nigdzie przechodzic bo i tak to nie ma sensu
        Prozne twe starania (choć cuda sie zdarzaja buuuhahahaha!!!!)
    • wojciasf Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 30.03.04, 11:16
      Chyba tradycja wspaniałych wtorków własnie umarła:((( Ja siedze czekam na cos
      ciekawgo a tu nicMoniki nie ma Ola w szkole a was chłopaki gdzies wcieło CO SIE
      DZIEJE???
      • mloda01 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 30.03.04, 11:20
        Kcialam cie poprawic bo w szkole juz nie jestem, dzis lekcje skonczylam jak w
        kazdy wtorek o 10.25 :-p I juz zdoarzylam opisac na twojego posta ;-) No ale
        zaraz muszem mykac do nauki (chyba sie zalamie) A ty kurde tez mozesz cos
        pozytecznego zrobic i np. pojsc Monie na spacer wyciagnac ;-p Hehehehe
        • wojciasf Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 30.03.04, 11:47
          Dobry pomysl masz nastepne lody u mnie!!albo lizaka albo cos tam innego!!!
          tylko zeby wypalił:)
      • danway1 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 30.03.04, 13:32
        Wojtku teraz wtorki stracily swoja magie, ale za to kazdy dzien zrobil sie magiczny.

Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow!!
      • nait Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 01.04.04, 10:43
        To bylo wspanile, 3 godzinne kolokwium praktyczne. Nie mielismy czasu na forum - niestety trzeba bylo zajac sie przyjemnosciami ;)
        W przyszly wtorek powinno byc lepiej, ale za to po swietach bedzie przestoj pewnie.
    • danway1 Re: Strasznie cicho dzisiaj!! 31.03.04, 15:55
      Dzisiaj to dopiero jest cicho. Widać, że brak dzisiaj zajęć na PWSZ i nie ma
      ani Sebastiana ani Leszka (tzn. Johna)

Pozdrawiam Daniel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka