gaggi 24.03.04, 08:22 Na aranżacji jakiś koszmar - kolejne nicki do kolekcji:)) szkoda, że nie jest moderowane, parę osób bym usunęła skutecznie:) Aż mi się cisną określenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 do Gaggi i Izalil 24.03.04, 09:15 dziewczyny, a może na AW wystosować jakiś post do Magdy, przecież ona powinna jednak jakoś kontrolować dyskusje, po to właśnie jest moderator? Bo skończy się to wszystko chyba kiepsko, ja i tak teraz znacznie rzadziej bywam, a co pojawiły się jeszcze inne osóbki?Muszę iść polukać. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: do Gaggi i Izalil 24.03.04, 09:51 No tak sie własnie zastanawiam czy nie wystosowac do Magdy petycji żeby zamknąć forum. Magda by mogła wtedy zweryfikować delikwenta, a już zupełnie nowe nicki nie mialy by dotępu do pisania na forum. Trzeba by sie wykazać jakąś historią w portalu powiedzmy co najmniej 1-miesięczną. I nie przyjmować osób które tylko obrażają innych, a co by można było zaobserwować na innych forach. Albo głosowanie tak jak tutaj w galerii na yahoo. co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: do Gaggi i Izalil 24.03.04, 10:19 Jestem za, chociaż szkoda, ze do tego dochodzi. Niby porządek, ale chyba tylko zapowiedziowo - wątek lami_reno o zdjęciach nadal widnieje, a tam właśnie było o tym brzoskwinionwym do "wyrz..." :( Wkurza mnie takie chamstwo, mam wrażenie, że całe zmaieszanie robi jeden malutki człowieczek w wielu wersjach nickowych... Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: do Gaggi i Izalil 24.03.04, 10:23 gaggi napisała: > Jestem za, chociaż szkoda, ze do tego dochodzi. Niby porządek, ale chyba tylko > zapowiedziowo - wątek lami_reno o zdjęciach nadal widnieje, a tam właśnie było > o tym brzoskwinionwym do "wyrz..." :( Wkurza mnie takie chamstwo, mam wrażenie, > > że całe zmaieszanie robi jeden malutki człowieczek w wielu wersjach nickowych.. > . No masz rację nie zauważyłam, w ogóle, to bardzo mało teraz tam zaglądam, właśnie odkąd przestało być miło. I zgadzam się z Tobą , że to chyba jedna osoba pod różnymi nickami sobie pisze, choć kto wie, frustratów nie brak a te wypowiedzi są niczym innym, jak zazdrosnym krzykiem, ale nieważne. U nas tu milutko i to najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: szczególnie do Chiary-nowi nieprzyjaciele:)) 24.03.04, 10:11 no i weszłam, a tu widzę, że Magda zrobiła porządek,i bardzo dobrze.Choć nie sądzę, że na dłużej się zrobi spokój, ale to już inna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: szczególnie do Chiary-nowi nieprzyjaciele:)) 24.03.04, 10:21 Ci znikną a pojawią sie nastepni. Ale co to się za ruch na forum zrobił! Tylko nie wiem czy to dobrze czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś
bartunio_o Re: szczególnie do Chiary-nowi nieprzyjaciele:)) 24.03.04, 16:28 Ależ z Was plociuchy dziewczyny! Tropiąc moją ulubienicę trafiłem tu i co widzę? Na AW strzelacie z armat a tu na chwilę oddechu wpadacie? :) Pozdr. Barłomiej PS. Trochę złudny Wasz spokój. Tutaj też mogą pojawić się różni przeróżni. izalil napisała: > Ci znikną a pojawią sie nastepni. > Ale co to się za ruch na forum zrobił! > Tylko nie wiem czy to dobrze czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: szczególnie do Chiary-nowi nieprzyjaciele:)) 24.03.04, 16:35 Bartunio, aż tu Cię przyniosły wiatry netowe? No, ale słonko, nie psuj nam tu nastroju:) bo nam się tu akurat wyjątkowo dobrze pisze. Nie ma żadnych gniotów i niespełnionych ambicjonalnie osóbek, tworzymy TWA pławiące się we wzajemnych komplementach i szczerze mówiąc dobrze nam z tym. A na serio, rzecz niewiarygodna, złość, wredotę i obrzucanie się błotem zauważyłam tylko na polskich forach. Chyba rzeczywiście Polacy mają jakieś wielkie kompleksy. Acha , ci różni, których wspominasz też tu bywali i znikali za jakiś czas, bo nikt nie podejmował rzuconej rękawicy, po prostu tu chyba wszyscy nie mają czasu na głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś