aariel 26.03.04, 18:24 Czyli ta czerwona lapa,ktora jest wszedzie! Czy ktos z Was przejdzie do czerwonej lapy? A moze juz to zrobil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: Heyah 26.03.04, 18:29 aariel napisała: > Czyli ta czerwona lapa,ktora jest wszedzie! > Czy ktos z Was przejdzie do czerwonej lapy? A moze juz to zrobil? Ja nie zamierzam, jestem w plusie jak na razie wprowadzili nowa taryfe , najlepsza nie jest ale lepsze to niz heya (na razie). Poczekam jeszcze niech sytauacja na rynku sie ukształtuje. W plusie trzyma mnie jeszcze poczta e-mail z powiadomieniem na smsa ,niezawodna. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Heyah 26.03.04, 19:03 A co yo jest to heyah?? Nie mam zielonego pojecia do mnie take promocje nie docieraja:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Heyah 26.03.04, 19:06 wlasnie sie nawet kiedys na swiatlach zastanwialam co to bylo...ale potem pojechalam i zapomnialam...-ide na strone poczytac a dla wakrapl: www.heyah.pl/cache/index.php-.html Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Heyah 26.03.04, 19:20 wakarpl napisał: > A co yo jest to heyah?? Nie mam zielonego pojecia do mnie take promocje nie > docieraja:) Heyah to taki nowy tak tak Ery, tyle że dla grupy docelowej 15-25 lat, więc co niektorzy jeszcze na tym forum się łapią na to:). Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Heyah 26.03.04, 19:26 to jak ja bede miec w tym roku ponad 25 lat to juz nie moge hehehe;)???????czy musze to udokumetnowac a swoja droga to jak ma taki 15 latek zaplacic za starter karta kredytowa????:)hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Heyah 26.03.04, 19:29 Po ukończeniu 25 lat też możesz, tylko oni celują w ten przedział co podałem, popatrz na strone w jakim stylu jest stworzona, hip-popowcy i inne techno, więc mówią TO NIE DLA CIEBIE STARUCHU:) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ dzieki:(((((((((( 26.03.04, 19:37 no i dostalam:(((((hm nie jestem hip hopowcem:((((((( a wiec "spadam" Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 19:58 _waterfall_ napisała: > no i dostalam:(((((hm nie jestem hip hopowcem:((((((( a wiec "spadam" tzn. że masz Heyah? Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 22:42 dostalam,ze uslyszalam w tym sensie:)))))hehehe:"staruchem jestem"!!!!!! hehehe a co do telefonu to ja zmieniac na razie nie chce ale wkrotce ktow wie;))))))) pozdrowionka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 22:57 _waterfall_ napisała: >hehehe:"staruchem jestem"!!!!!! niemożliwe:) > > hehehe a co do telefonu to ja zmieniac na razie nie chce ale wkrotce ktow > wie;))))))) trzeba zaczekać taka moja rada, niech się wszystko ustatkuje i już. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 23:04 no ok-"staruszką";)))))))))))))))) tyko czekac pierwszego siwego włosa na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 23:07 _waterfall_ napisała: > no ok-"staruszką";)))))))))))))))) > > tyko czekac pierwszego siwego włosa na głowie Miałem na myśli, że niemozliwe że jesteś staruszką. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: dzieki:(((((((((( 26.03.04, 23:10 hehehe a moja babcia choc nie uwazam jej za staruszke-uczy sie obslugiwac kompa:))))i sie bardzo ciesze:) ostatnio dostala komorke -i do meza kuzynki powiedziala"zgadnij co na swieta dostalam" NOKIE!!!!!! hehe bardzo mnie to rozbawilo bo babcia mowiła to jakby znała sie super na markach:)heheh Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 dziadkowie i nowoczesnosc 26.03.04, 23:13 Dziadkowie sa fajni !! Moi maja komorki i choc smsy to nadal zagadka, to umieja sie obsluzyc, zeby zadzwonic :-) Moja babcia tez sie uczy komputer obslugiwac tzn nawet laptopa hihi (jej corki) i zna sie na DVD. No a wogole wszyscy sa zaznajomieni z Internetem i roznymi messengerami i sa pod wrazeniem- szczegolnie jak maja mnie na kamerze Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca temat w bok 26.03.04, 23:18 Mój dziadek ma 81 lat i też ma komórke, a co najważniejsze potrafi sie nia posługiwać. Najlepsze jest to, że gdy kiedys jechałem z nim autobusem i zadzowniła jego komórka, to miałem ubaw po pachy jak ludzie się patrzyli na dziadka z laseczką gadajacego przez komórkę:) A ostatnio ku mojemu zaskoczeniu sprawił sobie cyfrową satelitę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: temat w bok 27.03.04, 09:57 Moi dziadkowie tez maja...Cyfre chyba. Smiesznie jest, bo teraz to moj tata biega do nich jak chce ogladac mecze Ekstraklasy, a w szczegolnosci jego ukochanej Legii hihi Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi dziadkowie 27.03.04, 10:40 A moja babcia złorzeczy na siemensa, bo jej Nokię ukradli:)) I wstukuje esemesy do mojej ciotki a swojej córki, która mieszka za granicą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: dziadkowie 27.03.04, 10:42 gaggi napisała: > A moja babcia złorzeczy na siemensa, bo jej Nokię ukradli:)) I wstukuje esemesy > > do mojej ciotki a swojej córki, która mieszka za granicą:)) RAz miałam Siemensa i o nie dziękuję, na szczęście był od razu z wadą i w sklepie zaproponowali powrót do Nokii, co chciałam od razu, ale wtedy akurat, kiedy zmieniałam telefon to nie było (dość to skomplikowane). Dla mnei tylko Nokia...a na siemensa psioczę też na jego stacjonarny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi chiara 27.03.04, 10:52 tragedia te siemensy - zero komunikatywności, ja się nie łapię w menu, a co dopiero 75-letnia babcia. A czemu psioczysz na stacjonarny? ja właśnie zakupiłam siemensa tego co go tak teraz lekramują:)) bezprzewodowy. Mam się bać, hi hi, jakiś awarii? Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: chiara 27.03.04, 10:55 gaggi napisała: > tragedia te siemensy - zero komunikatywności, ja się nie łapię w menu, a co > dopiero 75-letnia babcia. A czemu psioczysz na stacjonarny? ja właśnie > zakupiłam siemensa tego co go tak teraz lekramują:)) bezprzewodowy. Mam się > bać, hi hi, jakiś awarii? Nasz zepsuł się prawie natychmiast po zakupie, a był to ten z wyższej półki.Wiesz, z sekretarką (zresztą to ona się zepsuła i potem jeszcze raz), bardzo szybko poszedł mu wyświetlacz , jak wciskało się cyfry to nie widziałaś, co wciskasz, a przecież nie o to chodziło. Na nowe mieszkanie kupiliśmy inny i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Heyah 27.03.04, 09:11 Ja nie. Jestem w Plusie i dobrze mi z tym :-) Poza tym wkurzające są te łapy. No i nie jestem hiphopowcem (jaki jest żeński odpowiednik hiphopowca???) Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Heyah 27.03.04, 12:51 k.mmilka napisała: > Ja nie. Jestem w Plusie i dobrze mi z tym :-) Poza tym wkurzające są te łapy. > No i nie jestem hiphopowcem (jaki jest żeński odpowiednik hiphopowca???) hiphopówka:))) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Heyah 27.03.04, 14:14 Co Wy gadacie Siemens to najlepszy telefon jaki miałem, te wszystkie nokie to dla dresiarzy są:) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Heyah 27.03.04, 15:32 ja tez simensy lubie a nokia jest blee hihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka30 Re: Heyah 27.03.04, 22:18 A ja miałam Nokię, a teraz mam (od 3 mies.) Simensa - ładny jest to prawda, ale Nokia praktyczniejsza w obsłudze:).. A podoba mi sie "od zawsze" ta motorola z klapką, ale ciekawa jestem jak z obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Heyah 28.03.04, 00:27 hello!jak zwykla walnelam byka ja zawsze w drodze-przepraszam teraz buffetke:) to byl jej pomysl:) z głowa w chmurach- waterfallka:D Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Heyah 29.03.04, 13:31 Siemensy są nieergonomiczne i pod tym względem nie mogą nawet równać się do nokii a jesli chodzi o inne zalety/wady ww. telefonów to jest to oczywiście kwestia gustu - to napisała dresiara beauty_baby Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Heyah 29.03.04, 15:17 beauty_baby napisała: > Siemensy są nieergonomiczne i pod tym względem nie mogą nawet równać się do > nokii a jesli chodzi o inne zalety/wady ww. telefonów to jest to oczywiście > kwestia gustu - to napisała dresiara beauty_baby Dresiara ariel tez jest przywiazana do nokii. I swoich dresow oczyiscie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Siemens the best !!!!!! 29.03.04, 15:54 A tu we francji wszyscy dresiarze maja telefony z klapka :-) wogole wszyscy je maja, tylko ze ja tych firm nie znam !! tzn znam Sagema i to by bylo na tyle :-) Ja mam Siemensika od zawsze, od zawsze sie psuja, kupilam juz chyba 4 :-) ale jakos sentyment mnie trzyma przy tej marce. No i nie mam dresow wiec Nokia mi nie pasuje hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Siemens the best !!!!!! 29.03.04, 19:05 Hahaha, Wy tu dyskutujecie o łapie, dresach, nokiach i siemensach, a ja biorę udział w konkursie na nadłużej nieskomórkowaną:-) Nie mam komórki, hihi! Jestem szczęśliwa! Przydaje się tylko w supermarkecie, jak mi się mój Luby z kasą zgubi między półkami:-) A na łapę to chyba bym się nie umiała skusić, oni do ludzi mówią "ziomal". Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Dres the best !!!!!! 30.03.04, 14:49 kasienka80 napisała: >No i nie mam dresow wiec Nokia mi nie pasuje hihihi< To nie wiesz Kasieńko, że dres tej wiosny jest najmodniejszy? Najlepiej taki mocno szeleszczący a do tego brązowe mokasyny:) A Ty jakieś białe klapki i torebki kupjesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Francuska dresiarska moda!! hicior !!! 30.03.04, 15:01 A wiecie jaka tu jest dresiarska moda? Dresiarze to glownie Araby (niestety...ale nie jestem rasitka :-) i oni nosza dresy wpuszczone w skarpetki hihi Mrouh, widzialas to? Ja jak pierwszy raz zobaczylam to musialam sie schowac z drgiej strony przystanku, bo tak sie smialam !! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Francuska dresiarska moda!! hicior !!! 30.03.04, 16:59 kasienka80 napisała: > A wiecie jaka tu jest dresiarska moda? Dresiarze to glownie Araby > (niestety...ale nie jestem rasitka :-) > i oni nosza dresy wpuszczone w skarpetki hihi > Mrouh, widzialas to? Ja byłam już trochę dawno i chyba wtedy tak jeszcze nie nosili, bo bym zauważyła. Miałam z nimi do czynienia trochę niestety...:-) > Ja jak pierwszy raz zobaczylam to musialam sie schowac z drgiej strony > przystanku, bo tak sie smialam !! No, nie wątpię:-)... Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca A... 29.03.04, 18:45 A jakie macie dresy, pewnie takie z promocji adidasa, kiedy to dodawali jeden pasek gratis? :-) pzdr.,M. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: A... 29.03.04, 21:53 servus_lca napisał: > A jakie macie dresy, pewnie takie z promocji adidasa, kiedy to dodawali jeden p > asek gratis? :-) Nie ja akurat zalapalam sie na taka promocje gdzie odejmowali jeden. Wiesz, mininalizm te sprawy.... Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: A... 30.03.04, 14:45 ja lubię różne, mam w kolekcji i promocyjne Adidasa ale także Nicke i Rybok Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Rybok! 30.03.04, 15:48 beauty_baby napisała: > ja lubię różne, mam w kolekcji i promocyjne Adidasa ale także Nicke i Rybok Czy Ty chcesz, zeby mnie z pracy wyrzucili?????????????? Brzuch mnie boli ze smiechu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Heyah 31.03.04, 17:47 beauty_baby napisała: > Siemensy są nieergonomiczne i pod tym względem nie mogą nawet równać się do > nokii a jesli chodzi o inne zalety/wady ww. telefonów to jest to oczywiście > kwestia gustu - to napisała dresiara beauty_baby JOŁ JOŁ MADA FAKA hehehehehe to pisala blokersówa Bafica:D hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Heyah 31.03.04, 17:46 _waterfall_ napisała: > hello!jak zwykla walnelam byka ja zawsze w drodze-przepraszam teraz buffetke:) > to byl jej pomysl:) > > z głowa w chmurach- waterfallka:D ehhehe nie szkodzi:) ... no dobra tak na powaznie to masz szczescie ze napisalas tego posta, bo juz byl minus, a jeszcze dwa minusy i... hehehehe buziak:* Odpowiedz Link Zgłoś