1_konkretna 07.11.10, 09:02 nie bójcie się starości! Prawdziwe życie zaczyna się po pięćdziesiątce ! Kiedyś powiecie ,że miałam rację . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: Młodzi, 07.11.10, 09:16 Jeżeli chodzi o mnie to zaczęło się po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Młodzi, 07.11.10, 12:20 Widziałam Twoją wizytówkę .......noooooo, stary nie jesteś ....... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Młodzi, 07.11.10, 11:04 Tak! Najprawdziwsze to po siedemdziesiątce :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Młodzi, 07.11.10, 12:15 To też może być prawda, tylko czasu na to prawdziwe życie jest coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Młodzi, 07.11.10, 11:35 A ja się z tym nie zgodzę, bo moje zaczęło się w dniu urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Młodzi, 07.11.10, 12:19 No przecież moje też..... przecież przez pół wieki nie istniałam w niebycie . ale to prawdziwe życie pełną piersią zaczęło się właśnie wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Młodzi, 07.11.10, 20:04 Tiiiiiaaaaa, z każdym dniem stajesz się młodsza , aż dojedziesz do wieku dziecięcego . Powoli szykuj pampersy, to będzie dopiero życie pełną piersią ,i pełnym pampersem!!! Intelektualnie też się mocno posuwasz.....w stronę Alzheimera :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Młodzi, 07.11.10, 20:11 prawdziwygargamel napisał: > Tiiiiiaaaaa, z każdym dniem stajesz się młodsza , aż dojedziesz do wieku dzie > cięcego . > Powoli szykuj pampersy, to będzie dopiero życie pełną piersią ,i pełnym pampers > em!!! > Intelektualnie też się mocno posuwasz.....w stronę Alzheimera :) :) Ta wypowiedz zupełnie nie na miejscu,po prostu nie elegancka. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Młodzi, 07.11.10, 22:31 prawdziwygargamel napisał: > Tiiiiiaaaaa, z każdym dniem stajesz się młodsza , aż dojedziesz do wieku dzie > cięcego . > Powoli szykuj pampersy, to będzie dopiero życie pełną piersią ,i pełnym pampers > em!!! > Intelektualnie też się mocno posuwasz.....w stronę Alzheimera :) :) Po męsku Garmamel Ci powiem. Jesteś zwykły skurwysyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jeeeeeeeeeeee... 08.11.10, 09:19 kajetan-3 napisał: > Po męsku Garmamel Ci powiem. Jesteś zwykły skurwysyn ! ----------- I po co było wqrzać Pana Kajetana? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Młodzi, 07.11.10, 20:39 1_konkretna napisała: > No przecież moje też..... przecież przez pół wieki nie istniałam w niebycie . > ale to prawdziwe życie pełną piersią zaczęło się właśnie wtedy. Wtedy kiedy wyjechałaś , i wylegujesz się od tamtej pory na Karaibach, ehhhhhhh..... to jest dopiero życie pełną piersią hahaha :) > Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Młodzi, 08.11.10, 06:08 oj, tam Gargamel , zanim dojdę do Twojego wieku, to trochę pożyję pełną piersią , a po mnie ,choćby potop. a powiem Ci ; nie uda Ci się wyprowadzić mnie z równowagi. Póki co, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 I tu masz rację Konkretna 08.11.10, 09:24 Są takie złośliwe i zazdrosne stare baby, które jak pies ogrodnika "sam nie zeżre (bo już nikt nie chce) ale drugiemu nie da", więc utrudniają, przeszkadzają, tylko tyle jeszcze mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Młodzi, 08.11.10, 21:32 Z każdym dniem ,każdy z nas staje się nie młodszy tylko starszy. Każdego czekają być może pełne pampersy, szybciej niżby się spodziewał . Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Młodzi, 08.11.10, 21:58 Ja się nie boję ,przyjdzie jako naturalna kolej rzeczy, bo przyjść musi. No chyba ,ze jej nie dożyję . Podobno umieć się starzeć z godnością ,to też sztuka . Odpowiedz Link Zgłoś