malen_a 09.04.04, 12:00 KOCHANI, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEDGO napisala Malena, co zaraz sie do domu zrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.mmilka Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:04 Wszystkiego jajecznego :-) (nie lubię gotowanych, więc dzielę się z Wami wirtualnym koglem-moglem) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:04 No własnie - zgodnie z naszą umową, dziele sie z Wami kochani, wirtualnym jajeczkiem, życzac rodzinnych, cieplych i cudownych swiat w gronie najblizszych. Buziaki. M Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Moje jajeczka-prosze sie czestowac. 09.04.04, 12:05 No i jak na zlosc nie moglam wejsc na forum o 12. A tak naprawde to konczylam robic jajka faszerowane :) Prosze, czestujcie sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Moje jajeczka-prosze sie czestowac. 09.04.04, 12:17 Aariel - mogę dwa? Uwielbiam jajka faszerowane, a tu w pracy u nas jakos nikt sie nie kwapi, zeby cos zrobić :-( Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Jajka faszerowane :) 09.04.04, 12:22 monisb napisała: > Aariel - mogę dwa? Uwielbiam jajka faszerowane, a tu w pracy u nas jakos nikt > sie nie kwapi, zeby cos zrobić :-( Oczywiscie :) Sa z pieczarkami. Nawet dobre wyszly :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Jajka faszerowane :) 09.04.04, 12:41 aariel napisała: > Oczywiscie :) > Sa z pieczarkami. Nawet dobre wyszly :) > Oj takie lubie najbardziej. Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:06 malen_a napisała: > KOCHANI, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEDGO > napisala Malena, co zaraz sie do domu zrywa:) A jednak dalas rade byc na jajeczku :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:07 o jestes :) a juz myslalam,ze dostalas nagle urlop i nie dasz rady przybyc :) ja jestem jeszcze troche i jade do rodzicow <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:08 malen_a napisała: > o jestes :) > a juz myslalam,ze dostalas nagle urlop i nie dasz rady przybyc :) Nie moglam tu wejsc jak na zlosc! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:10 jakis niedobry kurczak stal na strazy do forum?? :))) a wlasnie, co sie dzieje z Kurczakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:11 malen_a napisała: > jakis niedobry kurczak stal na strazy do forum?? :))) Na pewno jakas kura co jej jajak zabralam > a wlasnie, co sie dzieje z Kurczakiem? Ukryl sie. Chyba jest w domu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:13 Żyzcenia złożyłam w innym wątku a tu dzielę sie z Wami pisanką ugotowaną w cebulowych łupinach:)) Wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 jednak jestem !!! 09.04.04, 12:18 Ja sie tez wyrobilam !! Uleczka siedzi obok i obie czytamy forum :-)) Zdrowka kochani Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: jednak jestem !!! 09.04.04, 12:21 kasienka80 napisała: > Ja sie tez wyrobilam !! > Uleczka siedzi obok i obie czytamy forum :-)) > Zdrowka kochani Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Szczesc :))))))))))))))))))))))) I pozdrowienia dla Siostrzyczki :) I Sebka oczywiscie tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: jednak jestem !!! 09.04.04, 12:57 Dziekuje- od Sebka i od Uli... teraz juz uciekam i jedziemy do Luksemburga... buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aariel i jeszcze troche muzyki :) 09.04.04, 12:36 i.flowgo.com/greetings/rapeasterbunny/rapeasterbunny.swf Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:36 a do mnie zadzwoniła koleżanka, więc ja się teraz dopiero dzielę:) fajne kolorowe mam, z obrazkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: jajeczko :D 09.04.04, 12:39 chiara76 napisała: > a do mnie zadzwoniła koleżanka, więc ja się teraz dopiero dzielę:) fajne > kolorowe mam, z obrazkami:) Oj, ale takiego to szkoda jesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: jajeczko :D 09.04.04, 13:20 Dziewczyny(i chłopaki?) i ode mnie najlepsze zyczenia! Spóxniłam sie (naprawdę padł internet i w ogole wszystkie tel.) ale jeszcze chyba zdązyłam! Jeszcze raz zdrowych i wesołych! Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: jajeczko :D 09.04.04, 14:21 To i ja sie podłączę do jajeczka, bo jak mawiali bracia starożytni Rzymianie, to lepiej późno niż w cwale :-) No więc buuuuuuuźka jajeczno-świąteczna dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: jajeczko :D 09.04.04, 17:10 ode mnie tez wszystkiego naj naj:) duuuzo wody w poniedzialek i samych pogodnych chwil w Swieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: jajeczko :D i jeszcze ja!!! 09.04.04, 20:27 Smacznych jajeczek i tony wody w poniedziałek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: jajeczko :D 09.04.04, 22:07 No to ja chyba ostatnia będę, bo całkiem niespodziewanie nie musiałam dziś iśc do pracy i wpadłam w szał zakupów i gotowania (ehh, pewnie już zabrakło tych faszerowanych jajeczek, ale cóż.....). Dziewczyny, bądźcie jeszcze bardziej weselsze i radosne; spędzicie te Swięta miło i spokojnie w gronie najbliższych Wam osób, i niech Was szczęście i miłość nie opuszcza. Wesołego.... (i mokrego!) PS. Dziękuje wszystkim za życzenia na skrzyneczce:P Odpowiedz Link Zgłoś