Dodaj do ulubionych

Nuuuudno......

15.01.11, 18:42
... jak nigdy na naszym forum :>:>:>
Obserwuj wątek
    • sarawi Nuuuudno...... 15.01.11, 19:29
      ooo, czyli nie ja jedna mam takie wrazenie :)
      Pewnie wszystkie babeczki na motocykle wsiadly, wiosna idzie, czas sezon rozpoczac.
    • yacey Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 10:36
      Od stwierdzenia oczywistej oczywistosci nic sie nie zmieni :) Forum zyje, gdy sa osoby, ktore poza czytaniem jeszcze cos napisza. Mnie, na ten przyklad, jakos opuscila motywacja, no bo kiedys mialem forumowa dziewczyne i motocykl w garazu. Motocykl niby jeszcze mam, ale tylko niby, bo on wiecej stoi niz jezdzi :) A wlasnie, tak mi sie jakos skojarzylo, ze 5 lat mija jak znalazlem TO miejsce w wirtualnym swiecie. Przez ciekawosc spytam, ile osob bedacych na pierwszym lub drugim Babozlocie w Kazimierzu, czy Smoleniu TU jeszcze zaglada? Jakas lista obecnosci, albo cos :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
      • aprilia33 Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 11:30
        ja zaglądam:)
      • 1_leo Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 12:24
        yacey napisał:

Przez ciekawosc spytam, ile osob bedacych na pierwszym
        > lub drugim Babozlocie w Kazimierzu, czy Smoleniu TU jeszcze zaglada? Jakas li
        > sta obecnosci, albo cos :)

Yacey, od tej wiosny będzie lepiej, zobaczysz :):):)
        A jeśli chodzi o listę obecności , to ja byłem na wszystkich BZ - letnich i zimowych :):>
      • pszczola35 Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 12:36
        Ja zaglądam, czytam ,piszę( troszkę rzadziej) i to co najważniejsze...Spotykam się z chcącymi się spotkać :D To chyba 100-procentowa aktywność? :> ;)
        • sarawi Nuuuudno...... 16.01.11, 13:33
          A ja nie bylam na zadnym Babo-zlocie, ale zagladam tu od dobrych kilku lat, pare osob znam, a i nawet czasem udaje sie spotkac. I to wystarczy :)
          • goha66 Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 21:53
            sarawi napisała:

> A ja nie bylam na zadnym Babo-zlocie, ale zagladam tu od dobrych kilku lat, par
            > e osob znam, a i nawet czasem udaje sie spotkac

... potwierdzam :D
            P.S.
            byłam jak dotąd na wszystkich BZ-tach i spotkaniach "pomiędzy" ... i dopóki sił i kasy starczy kolejnych nie odpuszczę :) ... a co do aktywności własnej, to prawda, że zmalała ... składa się na to wiele czynników, ale żadnym nie jest to, że przestałam lubić forumowiczów. pozdr.
    • carrymoon Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 16:01
      ja nie byłam tylko na pierwszym BZ, zaglądam, rzadziej piszę.
      Fora internetowe mają swoje dłuższe bądź krótsze życie ale prędzej czy później zamierają. Oczywiście nie znaczy to, że forum zniknie. Mam nadzieje, że to tylko przerwa, uspokojenie.
    • lbs5 Re: Nuuuudno...... 16.01.11, 16:49
      Smoleń.
      Jeszcze taki OFF Top (ale też motocyklowy)
      fishki.net/comment.php?id=81872

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka