kaj81 20.04.04, 14:50 Wojtek i ja (i zapewne inni też) tak się zastanawiamy dlaczego już od kilku tygodni Monika nie pojawia się na gg ?? Moniko ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciasf Re: Tęsknimy za Moniką na gg 20.04.04, 15:59 Odpowiedz ja znam po prostu nie ma jak a poza tym ciezko pracuje i nie ma czasu Ale moze sie pojawi za pare dni i juz przestaniemy tesknic Pozdrawiam wojtek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda01 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 21.04.04, 17:47 Wiec ... Kcialam was pocieszyc, lub dobic hehe. Monia przyjezdza w piatek do mnie, wiec w piatek tez na necie bedzie ;-)) Hihihi. No niestety Monia mieszka w Jasle i neta nie ma, z neta korzysta jak jest u mnie ;-) A niestety kuzynka mi dorosla <beczy> i zaczela pracowac, wiec nie ma czasu zeby przyjezdzac do swojej ukochanej kuzynki (czyli mnie -jak by kto nie wiedzial :-P Wojtek cisza) No wiec jeszcze te 2 dni jakos przetrzymacie bez Moni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 09:50 A ja to wszystko wiedzialem, ale to nie zmienia faktu, ze brak Limonki na GG. Pozdrawiam Teskniacy Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
armitage3 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 10:52 For her harg work I can eee.... Jesli Monisia jest taka zapracowana to, moze ktos zrobi jej masaz (podwojny calosciowy) i nie bede pokazywal paluchami kto to potrafi, ale jedno slowo od Moniki i "ktos" sie zjawi natychmiast, chyba, ze w pracy moze sobie zafundowac ta przyjemnosc. Johan Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 14:47 Spraw zeby odwiedzala cie co tydzien, przynajmniej przez weekend bedzie mozna sie nia nacieszyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Monika na gg to juz przeszlosc!!! 23.04.04, 23:46 wzruszylam sie jak zwykle :-) Chlopai jestescie super.Niestety nie ma mnie kto masowac. I nie, nie moge sobie w pracy zafundowac masazu chyba ze sama sobie, bo zadna z moich pracujacych kolezanek nie chce wyrabiac nadgodzin :-(Moze jak by byl jakis kolega w naszej brazy, a tu nic same baby( z drugiej strony istny raj na ziemi dla panów sama damska obsluga). Dzieki Olinka za szczególowy raport z mojego zycia i planów ( nici z niespodzianki). Musze przyznac ze coraz trudnije mi sie odnalesc na forum.Poprostu nie jestem na bierzaco, a odpisywanie na "zeszloroczne" posty to zadna zabawa. Wyczówam wsrod niektorych panów jakies spiecia. To znak zeby na zawsze zniknac z ich zycia. Pozdrawiam wszystkich , którzy czekaja na mnie na gg a z którymi nie bedzie mi juz dane wlasnie tam poklikac. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Monika na gg to juz przeszlosc!!! 27.04.04, 08:24 Nie rob nam tego. Raz na tydzien to za malo, ale lepiej niz nic. Ja slyszalem, ze jest tam jeden fajny masazysta, ponoc przystojny. Moze za slabo szukalas. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Monika na gg to juz przeszlosc!!! 27.04.04, 08:27 No to teraz będzie płacz i zgrzytanie zębów. Więc siostra nie rób nam tego ;( Pozdrawiam braciszek Daniel. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Tęsknimy za Kaj81 na forum :( 26.11.04, 11:20 Teraz możnaby śmiało powiedzieć, że tęsknimy za Pawłem na forum (ale ja coś czuję że tak już zostanie) :( hm chociaż, może jeszcze nigdy nic nie wiadomo i nie wszystko stracone p.s podejżewam że nie jestem jedyną osobą tego zdania, ale może tylko mi przyszło do głowy o tym napisać Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Tęsknimy za Kaj81 na forum :( 26.11.04, 12:07 Faktycznie Pawel przestal uczestniczyc w zyciu forum, podbnie jak Leszek, ale wierze, ze obydwaj wroce do lask pisania tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś