Dodaj do ulubionych

Tęsknimy za Moniką na gg

20.04.04, 14:50
Wojtek i ja (i zapewne inni też) tak się zastanawiamy dlaczego już od kilku
tygodni Monika nie pojawia się na gg ??

Moniko ??
Obserwuj wątek
    • wojciasf Re: Tęsknimy za Moniką na gg 20.04.04, 15:59
      Odpowiedz ja znam po prostu nie ma jak a poza tym ciezko pracuje i nie ma czasu
      Ale moze sie pojawi za pare dni i juz przestaniemy tesknic

Pozdrawiam wojtek!!!
      • mloda01 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 21.04.04, 17:47
        Wiec ... Kcialam was pocieszyc, lub dobic hehe. Monia przyjezdza w piatek do
        mnie, wiec w piatek tez na necie bedzie ;-)) Hihihi. No niestety Monia mieszka
        w Jasle i neta nie ma, z neta korzysta jak jest u mnie ;-) A niestety kuzynka
        mi dorosla <beczy> i zaczela pracowac, wiec nie ma czasu zeby przyjezdzac do
        swojej ukochanej kuzynki (czyli mnie -jak by kto nie wiedzial :-P Wojtek cisza)
        No wiec jeszcze te 2 dni jakos przetrzymacie bez Moni ;-)
        • danway1 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 09:50
          A ja to wszystko wiedzialem, ale to nie zmienia faktu, ze brak Limonki na GG.

Pozdrawiam Teskniacy Daniel.
          • armitage3 Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 10:52
            For her harg work I can eee....

Jesli Monisia jest taka zapracowana to, moze ktos zrobi jej masaz (podwojny
            calosciowy) i nie bede pokazywal paluchami kto to potrafi, ale jedno slowo od
            Moniki i "ktos" sie zjawi natychmiast, chyba, ze w pracy moze sobie zafundowac
            ta przyjemnosc.

Johan
        • nait Re: Tęsknimy za Moniką na gg 22.04.04, 14:47
          Spraw zeby odwiedzala cie co tydzien, przynajmniej przez weekend bedzie mozna
          sie nia nacieszyc ;)
    • linea21 Monika na gg to juz przeszlosc!!! 23.04.04, 23:46
      wzruszylam sie jak zwykle :-) Chlopai jestescie super.Niestety nie ma mnie kto
      masowac. I nie, nie moge sobie w pracy zafundowac masazu chyba ze sama sobie,
      bo zadna z moich pracujacych kolezanek nie chce wyrabiac nadgodzin :-(Moze jak
      by byl jakis kolega w naszej brazy, a tu nic same baby( z drugiej strony istny
      raj na ziemi dla panów sama damska obsluga). Dzieki Olinka za szczególowy
      raport z mojego zycia i planów ( nici z niespodzianki). Musze przyznac ze coraz
      trudnije mi sie odnalesc na forum.Poprostu nie jestem na bierzaco, a
      odpisywanie na "zeszloroczne" posty to zadna zabawa. Wyczówam wsrod niektorych
      panów jakies spiecia. To znak zeby na zawsze zniknac z ich zycia.
      Pozdrawiam wszystkich , którzy czekaja na mnie na gg a z którymi nie bedzie mi
      juz dane wlasnie tam poklikac.
      • nait Re: Monika na gg to juz przeszlosc!!! 27.04.04, 08:24
        Nie rob nam tego. Raz na tydzien to za malo, ale lepiej niz nic.
        Ja slyszalem, ze jest tam jeden fajny masazysta, ponoc przystojny. Moze za
        slabo szukalas.
      • danway1 Re: Monika na gg to juz przeszlosc!!! 27.04.04, 08:27
        No to teraz będzie płacz i zgrzytanie zębów. Więc siostra nie rób nam tego ;(

Pozdrawiam braciszek Daniel.
    • jatotylko Re: Tęsknimy za Kaj81 na forum :( 26.11.04, 11:20
      Teraz możnaby śmiało powiedzieć, że tęsknimy za Pawłem na forum (ale ja coś
      czuję że tak już zostanie) :( hm chociaż, może jeszcze nigdy nic nie wiadomo i
      nie wszystko stracone

p.s podejżewam że nie jestem jedyną osobą tego zdania, ale może tylko mi
      przyszło do głowy o tym napisać
      • danway1 Re: Tęsknimy za Kaj81 na forum :( 26.11.04, 12:07
        Faktycznie Pawel przestal uczestniczyc w zyciu forum, podbnie jak Leszek, ale wierze, ze obydwaj wroce do lask pisania tutaj ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka