Dodaj do ulubionych

Miltoniu i Fdjocie

27.04.04, 10:17
nie chcąc stawać na drodze do Waszego szczęścia - jednocześnie liczę, iż nie
zapomnicie o mnie rozdając zaproszenia na wesele.. oddalam się, wszelkiej
pomyślności żełając, abyście gołąbeczki w atmosferze bardziej intymnej mogli
sobie pogruchać :)
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 10:24
      aha, również wszystkiego naj Żarłaczce z Januszem i Anieli z Kanukiem - w ten
      oto sposób wszyscyście zeswatani, a moja misja dobiegła końca.. i ja tu byłam,
      miód i wino piłam.. tokoż: pa! ;)
      • j_karolak Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 10:32
        Chciałbym byś była niańką dla naszych karolakowożarłacznych dzieci.
        • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 10:49
          ciocia Edzia czasem Was odwiedzi, choć nie przepada za małymi rozwrzeszczanymi
          bachorkami.. teraz wybieram się do sanatorium w Ciechocinku :)
    • fdj Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 11:19
      Ej, Eda, a nasz romans i testowanie, co to miały być, a ich jeszcze nie byo?
      • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 11:21
        a kto Wam broni romansować, hę? ;)
        • fdj Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 11:35
          No, chyba, że tak ;-)))
          • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 11:40
            aj, chyba nie czytasz uważnie.. przecie już na wstępie napisałam, iż sprzyjam
            Waszemu migdaleniu - t ten oto sposób chcę dopomóc przyszłemu szczęściu w
            małżeńskiem stadle.. ukierunkowałam Was tylko, grzech li? ;)
            • miltonia Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 11:51
              Eda alez az tak sie nie poswiecaj. Przeciez wiesz, ze nie jestem specjalnie
              zazdrosna.
              • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:01
                no ja też, dlatego nie chcę Fdjotowi myśli zajmować ;)
              • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:02
                Akurat, nie zazdrosna!!! A kto stawła na drodze do szczęścia mi i Janusiowi.
                • miltonia Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:06
                  Akurat bylo odwrotnie. To Ty rzucilas sie na Janusza, wiec Ci go oddalam. Mecz
                  sie wiec ze swoim szczesciem.
                  • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:49
                    Męczyć się z Janusiem. Przecież to sama radość z nim być, a zwłaszcza być w
                    jego sercu. JAKA ZE MNIE SZCZĘŚCIARA. JAKAM SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!
                    • miltonia Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 17:02
                      Zobaczymy czy bedziesz tak skakala pod sufit z radosci jak zobaczysz pustki na
                      swoim koncie, wypite zapasy alkoholu, wyjedzone kocie pozywienie i wysprzedany
                      sprzet agd, ze o elektronicznym nie wspomne.
                      • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 18:39
                        Niech będą pustki na koncie, skoro pieniądze, które tam były, radość Janusiowi
                        by przyniosły. Niech Milusi wypija wszystko co mam. On tak pięknie się upija.
                        Przy Janusiu to po co mi agd i elektronika, za wszystko starczy mi On. A kociny
                        jakoś cichcem dokarmię.
                        • j_karolak Re: Miltoniu i Fdjocie 28.04.04, 08:54
                          Dla Ciebie Żarłaczko gótw jestem z mej niechęci do kotów zrezygnować!

A Miltonii nie wierz. Kobieta ta przebiegła łże jak kot! Alkohole sama
                          wypijała, a w zamroczeniu caluśki sprzęt wypierda..ła za okno. I brzydkich
                          słów, mnie do kur.y nędzy nauczyła.
                          • miltonia Re: Miltoniu i Fdjocie 29.04.04, 16:12
                            Skad mozesz wiedziec co pilam, skoro wina od kompotu nie odrozniasz?
                            Niczego za okno nie wywalalam tylko najwyzej Twoje brudne ciuchy. Uczylam Cie
                            jak pieknie mowic tyle, ze niczego nie kumales. Dopiero jak sie odezwalam
                            dobrze Tobie znanym jezykiem kibica, to cos tam do Ciebie docieralo.
                            • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 29.04.04, 21:45
                              Zdeprawowałaś Janusia, ale na szczęście już pomału się socjalizuje.
                              • fdj Re: Miltoniu i Fdjocie 30.04.04, 10:56
                                Socjal? Znaczy się komunizujesz go, Żarłaczko?
                                • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 30.04.04, 12:19
                                  I jeszcze niedouczony. Wie, że dzwonią, tylko nie wie w którym kościele.
                                  Socjalizacja, drogi Fdjocie to nie powrót do socjalizmu, czy komunizmu, a
                                  proces wpajania systemów wartości, norm i wzorców obowiązujących w danej
                                  społeczności.
                                  • fdj Re: Miltoniu i Fdjocie 30.04.04, 12:21
                                    Aha, znów chcesz wpajać równość i braterstwo, idealizować pracę oraz walczyć o
                                    pokój?
                                    • zarlaczka Re: Miltoniu i Fdjocie 30.04.04, 17:07
                                      Nie. Nie rozumiesz Fdjociku, chcem coby normy społeczne były przestrzeganemi,
                                      coby przekleństwa ograniczyć do minimum. Natomiast z socjalizmem i komunizmem
                                      precz.
                                      • fdj Re: Miltoniu i Fdjocie 01.05.04, 08:18
                                        Aha, widzę, że umiesz robić także zasłonę dymną, czerwona rewolucjonistko.
                                        • miltonia Re: Miltoniu i Fdjocie 01.05.04, 11:44
                                          To przez Karolaka tak sie zaczerwienila. Popatrz, ile szkod ow narobil.
                • edzioszka Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:09
                  ja nie byłam nawet przez chwilę zainteresowana Januszem - więc i dla żadnej z
                  Was nie stanowiłam konkurencji ;)
                  • j_karolak Re: Miltoniu i Fdjocie 27.04.04, 12:24
                    Cóż, są gusta i guściki, ale o tym sza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka