Dodaj do ulubionych

Kiedyś tęskniłem tak...

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 15:45
...A JAKBYM TO, CO PŁONIE W MOJEJ
WYOBRAŹNI, POSIADŁ JAKO JA?

A JAKBYM - CIĘ - MIAŁ? A CO TO ZA STAN?! BA!
JAKBYM CIĘ? - MIAŁ!? JAK TO? CO BY WTEDY
BYŁO? KIM BYM BYŁ? CO BYM CZUŁ?
JAKBYM?-BYŁ! JAKBYM SIĘ MIAŁ? JAK BARDZO?
JAK WYSOKO? - JAK MOCNO? - JAK GORĄCO?
-BYŁOBY - TO? O, TAK, TO - BYŁOBY TO!
WSZYSTKO! DLA CIEBIE! (TWOJE CIEPŁO.) SPO-
KÓJ MÓJ. MOJE OPANOWANIE ZDESPEROWANIA.
FORMA I KLASA. BA! JAK CIĘ WIĘC MIEĆ? CO ZA
WARSZAWA??? JAKA PRZESTRZEŃ? JAKIEŻ WIĘC
OGRANICZENIE NIEKRĘPUJĄCE? WNĘTRZA OT-
WARCIE! BEZMIAR PLANOWANEJ IMPROWIZACJI
MIĘDZY METRYKĄ URODZENIA, A AKTEM ZGONU!
ŚWIADOMOŚĆ DOZNAÑ! WDROŻENIE FAKTÓW
NIEREALNYCH! DOTYK ABSOLUTNY. KOSMICZNE ZAPOZ-
NANIE SiĘ Z DOKUMENTACJĄ ZIEMSKIEJ RACJI MI-
ŁOŚCI. DEFINICJA HORRORU SKRAJNEJ SUBTEL-
NOŚCI. SPRZĘŻENIEM SWYM WZAJEMNE WYELI-
MINOWANIE PRZECIWIEÑSTW LOSU. INSPIRACJE
PRZESTRZENIAMI - NADMIARU PSYCHICZNYCH MO-
ŻLIWOŚCI-KONSTRUUJĄCYCH NAPIĘCIA RYTMU
DOTYKÓW SFER ABSOLUTNYCH DOTYKU. NASZE MASAŻE!
BEZTROSKA EWOLUCJI, PRESJA CZUŁOŚCI NA KOD GENETYCZNY!
GDYBY- ZAŻEGNĄĆ -W NAS- ŚWIADOMIE BEZKOMPROMISO-
WĄ ŻĄDZĘ SPEŁNIENIA OGNIA CIAŁA, OGNIA WYO-
BRAŹNI, OGNIA ISTNIENIA!!? POTRÓJNE NAŚWIET-
LENIE! OTWORZENIE CISZY, BY NIĄ RAZ NA ZAWSZE
-WYPRZEDZIĆ FAKTY I ZOSTAĆ TAJNYM WŁADCĄ
ZMYSŁÓW I RZECZYWISTOŚCI, ZOSTAĆ Z TOBĄ - BOGINIĄ;
INTUICJĄ!!! PROMIENIUJĄC INTERPRETACJAMI.
CZĘSTOTLIWOŚCIĄ DECYZJI WIĘKSZĄ OD RECEPCJI
PROBLEMÓW... PRAGNIENIE ROZWOJU!!! CZY JA CIĘ
MAM? NIE MAM. CHCĘ CIĘ! SWEJ DOSKONAŁEJ KONSTYTUCJI.
RACJI STANU. NASZEGO NIEZALEŻNEGO - WSPÓŁISTNIENIA!
Obserwuj wątek
    • Gość: arapski Re: I CHCESZ O TYM POROZMAWIAĆ? IP: 192.168.5.* 25.02.02, 15:51
      NAWET POWINIENEŚ O TYM POROZMAWIAĆ. TYLKO Z KIM ?
      A&K&QJ&SZP&Ś
    • Gość: oona Re: Kiedyś tęskniłem tak... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:25
      dzięki
      za to,ze sie tu pojawiasz
      pzdr.
      • Gość: XpOver Re: Kiedyś tęskniłem tak...arapski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:28
        Twoje pytanie kojarzy mi się z łagodnością pewnej studentki IIr. psychologii,
        doprowadzającej do szału jej partnera :))
      • Gość: XpOver Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:31
        cieszę się, że jestem przynajmniej dla Ciebie komunikatywny :)
        bo mój ang jest bardzo podstawowy [i tak lepszy niż edukowany franc :)
        • Gość: oona Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:47
          mysle,ze pojawia sie tu pare osób,
          sposród czynnych,ale chyba przede wszystkim sposród
          biernych czyli tych zazwyczaj milczacych zagladaczy,
          którzy doceniaja rzeczy
          inne,dajace do myslenia
          poluja na nie i potrafia je wyłowic
          sposród naszej codziennej radosnej paplaniny
          chyba,ze jestem zbyt wielka optymistką?!:)
          nie,nie sądze
          wiec w swoim i ich imieniu mówie
          we want more!!(to chyba poziom podst.ang.-tłumaczenia nie wymaga?:))
          jeszcze raz pzdr.
          • Gość: XpOver Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:52
            and many more it is don't trouble
            so much
            :)
            • Gość: oona Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:56
              great!:)
              bo nie wiem czemu ale lubie uzywac angielskich słówek
              tak jakos dobitnie i konkretnie brzmią:))
              • Gość: XpOver Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:08
                Myślę, że użycie języka obcego jest jakimś podkreśleniem niezwyczjnego stosunku
                do ich zwyczjnoego sensu zwyczajnego brzmienia w języku codzieności :)
                • Gość: oona Re: Kiedyś tęskniłem tak...oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:30
                  aha:)
                  taki sposob mowienia czy pisania znajduje tez zastosowanie w przypadku
                  osób,które uwazają (nad)uzywanie cudzysłowów za pretensjonalne-
                  taki zamiennik-ale czy to na pewno bezpretensjonalne rozwiązanie??!:)))
                  • Gość: XpOver undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:38
                    chyba tak, ale nie, gdy wymusza to na nas konieczność ekspresji... :)
                    jak nadmiar wykrzykników, czy rytmizacja przecinkami... się mi zdaje... że
                    wielokropki... też... czy nie...
                    ...
                    ale czy znaki zapytania?
                    • Gość: oona Re: undisputed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:48
                      a ja postuluje o
                      prawo do nieograniczonego wykrzyknikowania!!!!!!!!!!!!
                      s,w,o,b,o,d,e p,r,z,e,c,i,n,k,o,w,a,n,i,a
                      mozliwosc nieprzerwanego p?y?t?a?j?n?i?k?o?w?a?n?i?a?
                      to...leran...cje...dla...wielo...k...ropko...wa...nia....
                      ...chociaz tu,na forum,plisssss:))
                      • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 18:52
                        ale warto nie przeklinać i nie wykrzyknikować, by móc dać do zrozumienia
                        użyciem tychże o sile swego afektu :)
                        .. zamyślenia
                        hm?
                        uczciwie zakląłem raz tutaj, a zaszczyconym nie był Niemen
                        • Gość: oona Re: undisputed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:10
                          o swobode przeklinania nie apelowałam
                          zauwaze uprzejmie:)
                          bo zdaje sobie sprawe,ze musialabym potem jako ta apelujaca dawac
                          swietlany przykład
                          a to nie jest moja mocna strona
                          aczkolwiek z biegiem lat,z biegiem dni....
                          idzie u mnie w tej dziedzinie ku lepszemu niestety:))
                          a przeklniecia obywatela X w liczbie zdaje sie 2 conajmniej
                          skierowane ku obywatelowi nie-Niemenowi
                          annały forum odnotowały a raczej powinnam rzec iz
                          ich slad pozostał we wdziecznej pamieci forumowiczów
                          spragnionych takich niecodziennych zdarzen:))
                          • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:17
                            Najbardziej była dla mnie ciekawa Twoja właśnie reakcja.
                            A gadane masz jak Kwaśniewski, co nie bez kozery wtrącam.
                            • Gość: oona Re: undisputed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:26
                              co,kolejny eksperymentator?!:)
                              a jakie wnioski po...?:)

ad 2/to powiedziałabym raczej,
                              ze jesli juz to raczej mam pisane niz gadane
                              tzn.lubie oszczedzac swój narzad mowy
                              dla rąk takiej litosci nie mam
                              :))
                              • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:35
                                nie to nie był experyment, to wyraz afektu, a w tle Twoja osoba
                                poruszyłaś ciekawy temat oszczędzania i nie swoich narządów
                                oczywiście rozmowa o tym ze mną to prawie jak ze ślepym o kolorach
                                ja wiem, Braile, że to jakiś sposób, inna rzecz że wzrok, wzrok
                                kolejna rzecz, bieg lat... które dziesięciolecie?
                                • Gość: oona Re: undisputed IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:39
                                  czyli
                                  skolka tobie ljet diewuszka?
                                  innymi jakze pieknymi słowy?:))
                                  • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:45
                                    no tak, ale grzecznie jedynie o przedział, bo kompletnie wyczuć nie mogę tej
                                    dziedziny, myslałem np., że pod papugami nie można dłużej niż 22lata
                                    • oona Re: undisputed 25.02.02, 19:58
                                      wyzej wyzej:))
                                      • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:10
                                        no i doigr@łaś się
                                        • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:13
                                          no patrz zamiast send wróciłem tu.
                                          szlag mnie trafia, może na siebie.
                                          czuję nieufność, 4U cholerka!
                                          • oona Re: undisputed 25.02.02, 20:17
                                            hm,moze jakieś sprzyjajace Ci moce chcą Cie ochronic,dopóki nie jest...:))
                                            • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:22
                                              Tu nie chodzi o potrzebę ochrony mnie, tylko zwątpiłem w czystość naszej
                                              relacji, za co z góry przepraszam. a moją myszką już najechałem byłem na send
                                              • oona Re: undisputed 25.02.02, 20:27
                                                w porzadku
                                                watpie wiec jestem
                                                mam ochote powiedziec teraz to samo
                                                co niejaki kubek kilka pieter wyzej
                                                "chcesz o tym porozmawiac"?
                                                czy zostawic Cie samego sobie
                                                z Twoimi watpliwosciami
                                                do czasu az...:)
                                                • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:30
                                                  no to wejdź na czat o wszystkim teraz?
                                                  • oona Re: undisputed 25.02.02, 20:33
                                                    nie dziala u mnie:(
                                                    dlatego tyle mnie na forum
                                                    no alternative po prostu:))
                                                  • Gość: XpOver Re: undisputed IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 20:43
                                                    No szkoda. Powiem więc tak: nie można jednocześnie słuchać jazzu i disco polo
                                                    Stąd zwątpienie w zwyczajność i przejrzystość relacji.
                                                    Rzuciłaś mi słówko poparcia u wezgłowia niniejszego wątku, którego już teraz
                                                    nie traktuję tak jak by to było w przypadku osób, które nie uczestniczą w
                                                    koncertach disco polo... Przez które ja, mimo socjologicznej ciekawośći, nie
                                                    potrafię przebrnąć.
                                                  • oona Re: undisputed 25.02.02, 20:48
                                                    ok,masz prawo mnie tak oceniac jak oceniasz
                                                    na podstawie mojej "działalności" tutaj
                                                    zdaje sobie z tego sprawe
                                                    jesli powiem Ci prawda o mnie niekoniecznie jest własnie taka
                                                    to i tak mi nie uwierzysz w swietle tego co powyzsze
                                                    niestety nie mam czasu o tym teraz dyskutowac
                                                    bo musze wyjsc
                                                    nie czuje do Ciebie urazy za te słowa
                                                    bo uczciwie sobie na nie zapracowałam:))))
                                                    pozdrawiam i do...nie wiem,czego
                                                    do-branoc w kazdym badz razie w tej chwili:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka