drugitiktak 18.03.11, 12:36 że taka jedna z drugą celebrytka przechodzi przez łóżko jakiegoś celebryty , a potem pisze o tym ksiązkę i publikuje ją .....zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwygargamel Re: Nie podoba mi się to, 18.03.11, 13:03 Pewniezazdrość przez ciebie przemawia, że przez twoje łózko się nie przewijają. Nie ten wiek kobieto , nie ta inteligencja, ty ksiażki nie napiszesz hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Nie podoba mi się to, 18.03.11, 13:35 nooo, ksiązki nie napiszę , ale gdybym napisała to miałabym ciekawsze wątki do opisania ..... W/g mnie upublicznianie swoich intymnych tajemnic nie jest w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Nie podoba mi się to, 19.03.11, 12:34 Masz rację ale ludzie /niektórzy/ dla pieniędzy zrobią wszystko,mi bardziej się nie podoba taki wydawca takiej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Nie podoba mi się to, 19.03.11, 15:43 Ja myślę ,że wydawca wydaje to co przypuszcza ,że ludzie będę chcieli kupić i czytać , przecież nie on pisze o swoim życiu prywatnym . Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Nie podoba mi się to, 19.03.11, 18:52 Tak!!! ale prestiż firmy też się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Wszystko na sprzedaż 20.03.11, 08:32 Cel uświęca środki a celem jest utrzymanie się w kręgu zainteresowania mediów, więc to co bulwersuje jest dobrym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: chwilunia... 20.03.11, 08:48 trza wziąść pod uwagę kto to jest celebrytka to świeżutkie jak sałatka na wiosnę pojęcie a teraz kim jest celebrytka to osoba ,która przypadkiem lub nie przez moment zaistniała w mediach i tu wyjaśnia sie problem o czym bowiem o takim kims pisać? no! Odpowiedz Link Zgłoś