Dodaj do ulubionych

Ja nie narzekam, ale...

26.03.11, 08:40
To juz kolejna sobota, gdy o poranku za oknem widac snieg i jest go tym razem calkiem sporo. A mialo byc tak pieknie... :)
Co prawda jakies prognozy mowia o zdecydowanym ociepleniu w przyszlym tygodniu, ale ja bede w nastepna sobote i niedziele w pracy i gdzie tu sprawiedliwosc, pytam :)

Pozdrawiam i zycze wszystkim udanej soboty z niedziela wlacznie:)
Obserwuj wątek
    • arsinoe73 Re: Ja nie narzekam, ale... 26.03.11, 14:36
      Śnieg?? Przed chwilą wróciłam z Rudy Śląskiej gdzie walił regularny grad!!
      Normalnie czad z tą wiosną:D:D:D
      A ja sobie teraz popracuję chwilkę w biurze i ciepło mi bedzie w zadek, i nie będzie mnie szlag trafiał, że wiosna, że ciepło a ja znów na dyżurze:D
      A za tydzień będzie za tydzień :D
      Jacku , przetrwamy, obiecuję Ci to :D
      • cien1100 Re: Ja nie narzekam, ale... 26.03.11, 19:06
        A u nas piękny, słoneczny dzień. O co Wam znowu chodzi??
    • 1_leo Re: Ja nie narzekam, ale... 26.03.11, 20:26
      yacey napisał:
      > To juz kolejna sobota, gdy o poranku za oknem widac snieg i jest go tym razem
      > calkiem sporo. A mialo byc tak pieknie... :)
      > Co prawda jakies prognozy mowia o zdecydowanym ociepleniu w przyszlym tygodniu,

Wszystko jest zgodnie z planem. W ten weekend ostatnie prace przy moto, więc nie narzekam. A zdecydowane ocieplenie w przyszłym tygodniu będzie bardzo odpowiednie na testy :D
      Yacey, świat na pewno nie jest sprawiedliwy ale jakże piękny - szczególnie z wysokości moto.
      Nie martw się i Ty już niedługo tego posmakujesz:) I tego Ci życzę!!!
      • arsinoe73 Re: Ja nie narzekam, ale... 26.03.11, 20:48
        Leo :D
        Popadanie w banały jest wynikiem braku alkoholu we krwi. Wiem coś o tym, bo ostatnio jestem banalna do urzygu :D
        Ale najlepszym na to lekarstwem jest odpowiednia ilość promili. Od paru godzin aplikuję sobie w małych dawkach owo lekarstwo i popatrz!! Nie dość, że piszę bez rażących błędów ortograficznych, to i banału nieco mniej jakby :D:D
        :>
        Na zdrowie :D
        • 1_leo Re: Ja nie narzekam, ale... 27.03.11, 10:40
          arsinoe73 napisała:
          > Leo :D
          > Popadanie w banały jest wynikiem braku alkoholu we krwi. Wiem coś o tym, bo ost
          > atnio jestem banalna do urzygu :D
          > Ale najlepszym na to lekarstwem jest odpowiednia ilość promili. Od paru godzin
          > aplikuję sobie w małych dawkach owo lekarstwo i popatrz!! Nie dość, że piszę be
          > z rażących błędów ortograficznych, to i banału nieco mniej jakby :D:D
          > :>
          > Na zdrowie :D

Arsi, napisałaś całą prawdę i tylko prawdę :D:D Nic dodać, nic ująć. Ale nie zazdroszczę Ci, że musisz brać to wstrętne, paskutne, ohydne... itd (niepotrzebne skreślić - pewnie będzie skreślone wszystko :>) lekarstwo. A mnie tego nikt nie zapisał... :(:(:(
    • taga4 Re: Ja nie narzekam, ale... 26.03.11, 22:17
      jak dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam śnieg, to szlag mnie trafił... a jak odśnieżałam samochód... to już tylko się śmiałam... a miałam dziś mojego małego bzyka sprowadzić do Wawy... ale mam wciąż nadzieję na jutro... :-) :-)
      a od wtorku ma być taka ładna pogoda... :-)
    • teodozja_600n Re: Ja nie narzekam, ale... 27.03.11, 20:56
      A ja dziś poszłam do garażu, korzystając z wolnego popołudnia, żeby doprowadzić moto do stanu używalności. Wzięłam akumulator pod pachę, stwierdziłam, że włożę to ustrojstwo, skoro wyjęłam, i odpalę. Wyjmowanie zajęło mi dwa dni, bo dochodząc do kolejnych śrubek okazywało się, że nie mam odpowiednich kluczy, więc parę razy jeździłam do sklepu.
      Teraz już mam wszystkie niezbędne narzędzia, dlatego byłam przekonana, że zrobię w odwrotnej kolejności to, co wtedy i usłyszę dzwięk mojego motocykla. Włożyłam akumulator, dokręcam biegun, nagle śrubka wymsknęła mi się z ręki i poleciała w bliżej nieokreślonym kierunku... I nigdzie nie mogę jej znaleźć. Ale się wkurzyłam, znowu będę jeżdzić po sklepach w poszukiwaniu tym razem śrubki.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka