Dodaj do ulubionych

Rutkowski, Wujec: Starzy Królowie, młode Wilki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 18:58
Cos Panowie zatracili gdzies swoje "jajo". Artykul bardzo wywazony i
rozsadny. Rzeczywiscie- niedoceniana Minnesota i Sacramento, chcialbym zeby
graly o mistrzostwo. Spurs byli by ok, gdyby nie drewniak Duncan (zastapic
go!!!- K.G. albo Shaqiem). Lakers- moja ulubiona od lat druzyna, za bardzo
przypomina mi Chelsea z Ligi Mistrzow- tez cala kupa glosnych nazwisk, ktore
maja problemy ze zgraniem sie, ktore sie na siebie obrazaja. W zasadzie
mogliby zdobyc tytul- dla Malone'a. Bo jest to twardy gosc. 10 lat mlodsi
koszykarze europejscy ledwo sie ruszaja po boisku, a on nadal czesze
najlepszych (sterydy?;)- glupi zart). Pozdrawiam wazystkich ktorych nudzi
defensywny wschod
Obserwuj wątek
    • Gość: pozdrawiacz A ja pozdrawiam wszystkich którzy doceniają..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 19:38
      ...prawdziwą koszykówkę - obronę, chemię i doskonałą organizację gry a'la Spurs
      czy Pacers.
      • Gość: sir Re: A ja pozdrawiam wszystkich którzy doceniają.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 20:03
        To ja tez pozdrawiam. Tak na wszelki wypadek:) Pokój!!!
    • Gość: Odet kings IP: *.set-com.pl 09.05.04, 21:54
      licze na Kings, czekam od 1995 r. może teraz:) Pozdr.
      • Gość: Cibor Re: kings IP: *.228.129.38.Dial1.Denver1.Level3.net 10.05.04, 00:46
        >licze na Kings, czekam od 1995 r. może teraz:) Pozdr.

Los Angeles Kings? ;-)

Cibor
    • Gość: kareem LA Lakers!!! IP: *.kabel.telenet.be 09.05.04, 23:58
      Gary Payton sie obudzil i panowie z Los Angeles leja Spurs ze az milo! Piec
      minut do konca i ponad 20 punktow przewagi! To sie tak szybko nie skonczy...
      4:3 dla Lakers...
    • Gość: nitroo sterydy IP: *.herby.kielce.pl / *.herby.kielce.pl 10.05.04, 17:33
      a co w tym głupiego? każdy wie, że bez sterydów w NBA "nie pojedziesz"... i nawet nie ma co się tutaj zżymać, tak jest i tyle....
      • pedro_spd Re: sterydy ... i 2:1 dla KG 11.05.04, 08:51
        Mam nadzieję, że ten tekst ze sterydami jest wyssany z palca - było by
        strasznie wstyd.
        ... a teraz bardzo miła wiadomośc dla fanów KG i MIN - już jest 2:1 !!!
    • Gość: Kobe Bryant "Najlepszy koszykarz na swiecie , lol" IP: *.laczpol.net.pl 11.05.04, 11:50
      Bzdura - niech najpierw cos osiagnie , a potem sie nim onanizujcie ... przez 7
      lat w PO nie pokazal NIC , w czasie kiedy Shaq dominowal(i robi to nadal) , a
      Timmy Duncan jest dla KG raczej nieosiagalnym wzorcem- i pod wzgledem gry i
      osiagniec....rozumiem , ze piszacy artykol kogos lubia , ale pisanie takich
      rzeczy tylko na podstawie czyjejs gry w sezonie zasadniczym, to moim zdaniem
      gruba przesada.
      • Gość: s Re: "Najlepszy koszykarz na swiecie , lol" IP: *.acn.waw.pl 11.05.04, 20:43
        Na kolana przed MVP gwałcicielu
      • Gość: barteck Re: "Najlepszy koszykarz na swiecie , lol" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.05.04, 20:00
        powinienem napisac "bez komentarza", ale Ty chyba naprawde nie wiesz (przy calym
        szacunku), co piszesz! co potrafi duncan? zbierac, przyznam. bo rzucic o tablice
        i zablokowac kogos od czasu do czasu to i ja potrafie. i to tyle, co on umie.
        zdobyl dwa tytuly mistrzowskie, to prawda. ale mial duzo lepszych partnerow niz
        KG. a Garnett? on umie prawie wszystko. cytat sterna czytales? a on ma wiedze o
        tym sporcie. to tyle. KG jest najlepszy. i mam nadzieje, ze minny pokona
        kingdow. zapowiada sie ciekawe widowisko:)
    • Gość: Wilt Re: Rutkowski, Wujec: Starzy Królowie, młode Wilk IP: 62.29.137.* 12.05.04, 14:45
      Tia, i ten cytat tłumaczy wszystko (uważacie, oskarżający R&W o… sprzyjanie
      Lakersom?). Kings w 2002 przegrali z Los Angeles przez "stronnicze
      sędziowanie", osławiony mecz nr 6 itd. - mimo że (musiałem przypominać to tyle
      razy, że chyba się nie pomylę przytaczając z pamięci) w CAŁEJ serii mieli
      przewagę w wolnych 202:187, którą to przewagę zachowali też w DECYDUJĄCYM meczu
      nr 7, kiedy tylko sobie zawdzięczają przegraną, bo z wolnych trafili 14 na 30!
      Wystarczyłoby jakieś 24 na 30, i by wygrali – ale oczywiście stronnicza NBA
      zdalnie sterowała koszami, żeby odchylały się przy wykonywaniu przez Kings
      wolnych. :-)

Zresztą mniejsza z tym, bo są ważniejsze sprawy bieżące. Zaznaczę jednak, że
      ostatnio dawałem spokój asiorom „Wybiórczej”, bo za mało i czasu, i chęci
      (generalnie nie są warci uwagi), ale skoro tak pogrywają, chyba znów będę
      musiał wypominać im co poważniejsze idiotyzmy… ;-)

A właśnie: Szanowni Panowie, wybaczcie, że ośmielam się zwracać uwagę, ale
      Michael Madsen to moim skromnym zdaniem raczej aktor, i to mało podobny go
      koszykarza MARKA Madsena. Co ciekawe, jeśli mnie pamięć nie myli, już kiedyś
      popełniliście taki błąd: czyżby dyskretne promowanie ulubionego aktora? ;-)
      • Gość: Bibb Re: Rutkowski, Wujec: Starzy Królowie, młode Wilk IP: 193.178.143.* 18.05.04, 16:25
        Łolaboga!
        Ktoś odważył się napisać coś złego o lejkersach!
        To potwarz oczywiście!
        Sedziowie nigdy lejkersom nie sprzyjają tylko przeszkadzają!
        A Kobe nigdy żony nie zdradził!
        A Fisher zdążył złapać, odwrócić się, skoczyć i rzucić w 0,4 - co za problem!
        A Malone nie jest brutalem!
        A Shaq to się z Kobem bardzo lubią.
        I Phil Jackson też się dobrze dogaduje z chłopakami!
        A Payton w ogóle się nie denerwuje tylko źli i głupi ludzie się go czepiają!

I jeszcze temu Madsenowi imię przekręcić!!! To tak jakby napisać, że
        Chamberlain miał na imię Wolt! Skandal!!!
        • Gość: Wilt Re: Rutkowski, Wujec: Starzy Królowie, młode Wilk IP: 62.29.137.* 21.05.04, 13:39
          Popieram Cię w całej rozciągłości, Bibb(y? ;-)). Podpiszesz list protestacyjny
          w tej sprawie? :-)

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka