Dodaj do ulubionych

jasmina przepraszam !!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:13
Ja naprawde nie czytalam co ten ktos wypisywal !!Nie zlosc sie!!!!!!!!:)))))))
Obserwuj wątek
    • silverstone samanta a Ty za co?????? 01.03.02, 16:17
      No daj spokoj!!!!! Nie zloszcze sie na Ciebie (bo niby za co) tylko na to cos!
      • Gość: samanta Re: samanta a Ty za co?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:20
        No toz sie dzrzyj na mnie kobieto.Ja tylko cos wyczytalam ze ktorys z Panow dziwil sie ze masz duze i
        na koncu, a tego co podrobek pisal to nie czytalam .Wiem ze wsciekla jestes ale jesli to byly jakies
        swinstwa to chyba nikt nie uwierzyl ze to bylas ty. No ,to sie usmiechnij babo !:))))
        • silverstone Re: samanta a Ty za co?????? 01.03.02, 16:24
          eeeeeeeeeee.... no wkurzylam sie niezle.... co tu duzo gadac - i pewnie o to wlasnie chodzilo... :((( co za glupie bydle! to na
          koncu to bylo chyba L...eeeeeeeeeeeeee......... do dupy jest to wszystko!
          usmiecham sie już :))))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> No toz sie dzrzyj na mnie kobieto.Ja tylko cos wyczytalam ze ktorys z Panow dzi
          > wil sie ze masz duze i
          > na koncu, a tego co podrobek pisal to nie czytalam .Wiem ze wsciekla jestes al
          > e jesli to byly jakies
          > swinstwa to chyba nikt nie uwierzyl ze to bylas ty. No ,to sie usmiechnij babo
          > !:))))

• kitek1 furiatuncia kochana sminko............... 01.03.02, 16:29
            jestes:)
            ale dobrze, ze Ci juz przeszlo:)
            olac bydle !
            • Gość: samanta Re: furiatuncia kochana sminko............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:33
              Dokladnie ,olac. Zapomnij i nie wsciekaj sie juz. A ja obiecuje na drugi raz czytac wszystko jak
              popadnie!!!;)))))))))))))))))))
              • silverstone samanta 01.03.02, 16:40
                nie rob tego bron boze :)))))))) dostaniesz obledu i bede Cie miec na sumieniu (a dziecko na utrzymaniu) :)))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Dokladnie ,olac. Zapomnij i nie wsciekaj sie juz. A ja obiecuje na drugi raz cz
                > ytac wszystko jak
                > popadnie!!!;)))))))))))))))))))

• silverstone Re: furiatuncia kochana sminko............... 01.03.02, 16:39
              nie przesadzaj - nawet niczym nie rzucilam :)))))))))

kitek1 napisał(a):

> jestes:)
              > ale dobrze, ze Ci juz przeszlo:)
              > olac bydle !

• Gość: samanta Re: furiatuncia kochana sminko............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:40
                Dejcie pozor jasminko bo kto wie czy 8 marca bym nie odrzucila:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka