Dodaj do ulubionych

Kocham Cię, praco...

IP: 195.205.239.* 01.03.02, 16:38
Kocham patrzeć jak sobie tak leżysz spokojnie... mogę wpatrywać się w Ciebie
godzinami... Patrzę i patrzę... a ty sobie tak leżysz....:)
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Kocham Cię, praco... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 16:39
      Coz za zbieg okolicznosci..moja tyz lezy i tak ladnie kolorowo prezentuje sie na stole;))))))))
      • Gość: Pom Re: Kocham Cię, praco... IP: 195.205.239.* 01.03.02, 16:41
        Też pewnie myślisz o niej często... to chyba miłość?:)))
      • silverstone przewrocilo sie 01.03.02, 16:42
        niech leży :)))))) caly urok polega na tym :)
        • Gość: Pom Re: przewrocilo sie IP: 195.205.239.* 01.03.02, 16:44
          Uroku nie bedzie jak miną terminy:)))
          • silverstone Re: przewrocilo sie 01.03.02, 16:47
            taaaaaaaaaaaa.... jurtro wieczorem mam taki egzamin, że flaki mi sie przewracają...Stosunki miedzynarodowe... Cholera! Żeby
            choc jaka praktyka w tym zakresie, a tu żadnych zagranicznych :))))))))))))))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Uroku nie bedzie jak miną terminy:)))

• Gość: Pom Re: przewrocilo sie IP: 195.205.239.* 01.03.02, 16:50
              Też mam ezgamin... zakuwam aż trzeszczy.
              Wczoraj przyszła do mnie siostra, zobaczyła krajobraz bitewny, po czym wzięła
              książke tlefoniczną, rzuciła mi na biurko i mówi: masz, tego jeszcze nie
              wkuwałaś. Dowcipna, co?:)
              • silverstone Re: przewrocilo sie 01.03.02, 17:02
                hehehehehehe...niezle! musze przyznac, że mój jutrzejszy egzamin wygląda dokładnie jak wkuwanie książki telefonicznej! to
                bez sensu i kompeltnie nie moge znalezc motywacji! oj - cienko bedzie...

> Też mam ezgamin... zakuwam aż trzeszczy.
                > Wczoraj przyszła do mnie siostra, zobaczyła krajobraz bitewny, po czym wzięła
                > książke tlefoniczną, rzuciła mi na biurko i mówi: masz, tego jeszcze nie
                > wkuwałaś. Dowcipna, co?:)

• mario2 Re: przewrocilo sie 01.03.02, 17:00
              Samanta- Stosunki miedzynarodowe - Polsko-Niemieckie jestem w stynie z pomoca
              kolegi za 10 min Ci wytlumaczyc ! :o))
              • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:04
                kurczaczku ale to ja sie jutro stosunkuje nie samanta :))))))))))

mario2 napisał(a):

> Samanta- Stosunki miedzynarodowe - Polsko-Niemieckie jestem w stynie z pomoca
                > kolegi za 10 min Ci wytlumaczyc ! :o))

• mario2 Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:06
                  a chce ktos sie z Toba stosunkowac??
                  Myslalem , ze jestem jedynym :o))
                  • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:10
                    dzieki:))))) faktycznie - mnie nawet trudno kijem dotknąc :)))))))

mario2 napisał(a):

> a chce ktos sie z Toba stosunkowac??
                    > Myslalem , ze jestem jedynym :o))

• Gość: samanta Re: przewrocilo sie mario!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 17:14
                      Jak juz mario zablysnie to mozna w kompleksy wpasc!:)))))))) Ja na szczescie nauke mam za soba
                      teraz artystycznie sie udzielam.A wlasciwie to jeno farby rozgrzebalam i tak sobie ogladam ten
                      artystyczny nielad. A stosunki miedzynarodowe nie interesuja mnie :)))))
                      • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:18
                        jesli chodzi o stosunki miedzynarodowe to mam luke informacyjną w tym względzie :)))))))))) no ale znając mój zdrowy ped ku
                        wiedzy - wszystko przede mną :))))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Jak juz mario zablysnie to mozna w kompleksy wpasc!:)))))))) Ja na szczescie na
                        > uke mam za soba
                        > teraz artystycznie sie udzielam.A wlasciwie to jeno farby rozgrzebalam i tak so
                        > bie ogladam ten
                        > artystyczny nielad. A stosunki miedzynarodowe nie interesuja mnie :)))))

• Gość: Pom Re: przewrocilo sie mario!! IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:20
                          Ile musisz wykuć? Jak tylko jedną cegiełkę, to i tak betka:)
                          • samanta1 Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:21
                            Uczcie sie dziewczynki,uczcie a bedziecie takie pogiete jak ja!;))))))))))
                            • Gość: Pom Re: przewrocilo sie mario!! IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:22
                              Juz jezdeźmy mamuś:)))
                              • samanta1 Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:23
                                No tak,nie chcialam tego glosno mowic ale chyba masz racje coruniu:)))))))))) Jezdes pogieta!:))))))
                                • Gość: {om Re: przewrocilo sie mario!! IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:26
                                  Czyli równa ze mnie babka!:)
                          • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:24
                            gdyby tak bylo bylabym naprawde szczesliwa! obowiązuje mnie mapa polityczna wstecz czyli wszystkie kolonizacje,
                            dekolonizacje, statusy polityczne etc etc...ja mam zero orientacji w terenie :)))

> Ile musisz wykuć? Jak tylko jedną cegiełkę, to i tak betka:)

• samanta1 Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:28
                              Jak chlop egzaminator to zdasz! Ino trzepocz mocno rzesami;))))))))))
                              • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:36
                                klopot polega na tym, że egzamin jest pisemny :)))))) na ustnych mam zero problemow :)))) ciekawe dlaczego???? ;)

samanta1 napisał(a):

> Jak chlop egzaminator to zdasz! Ino trzepocz mocno rzesami;))))))))))

• Gość: Pom Re: przewrocilo sie mario!! IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:31
                              Toż to pikuś! :) Mogę się z Tobą zamienić:)))
                              • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:38
                                nieeeeeeeeeeeeeee......... ja po prostu nie lubie przedmiotów w których musze sie uczyc jak papuga, żeby zdac! Jakakolwiek
                                inwencja jest niemile widziana, co biorąc pod uwage zakres przedmiotu jest cokolwiek dziwne! To chyba jedyny, jaki mi nie
                                lezy... I tak nawiasem mówiąc głównie przez osobe wykładowcy a nie material....

> Toż to pikuś! :) Mogę się z Tobą zamienić:)))

• Gość: Pom Re: przewrocilo sie mario!! IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:39
                                  Teraz juz wiem, czemu na mnie niektórzy papuga wołają:))))
                                  • silverstone Re: przewrocilo sie mario!! 01.03.02, 17:42
                                    nie przesadzaj! mnie tam uwaga po trzech minutach odpływa w różnych kierunkach... w przypadku czegos, w czym nie można
                                    zmyslac to prawdziwa tragedia! :)

> Teraz juz wiem, czemu na mnie niektórzy papuga wołają:))))

• men_ Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 17:13
      E tam, praca nie zając, inni zrobią :))
      • Gość: samanta Re: Kocham Cię, praco... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 17:14
        Jasne!A ty cwicz flamenco men,bo juz niedlugo popis publiczny;))))))))
      • Gość: {om Re: Kocham Cię, praco... IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:14
        Wpaczkują Ci do łebka zawartość książeczek, hę?:)
        • men_ Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 17:26
          E tam, to juz wole czytac ksiązke telefoniczna, fabuła króciutka, ale jaka
          obsada, O !:))
          • samanta1 Pom 01.03.02, 17:28
            Co ty nick zmienilas?
            • Gość: Pom Re: Pom IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:30
              Nie na swojej klawiaturze klikam i sie myle czasem.
          • Gość: Pom Re: Kocham Cię, praco... IP: 195.205.239.* 01.03.02, 17:29
            A jaka akcja!! Agencje towarzyskie, szpitale, policja, izby wytrzeźwień,
            cmentarze...:))))
            • samanta1 Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 17:31
              Knajpy,burdele..........;))))))))))))))
            • men_ Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 17:46
              noooooo, a agencje towarzyskie to takie, gdzie mozna sie w niezłym towarzystwie
              poobracać, hę ?:))
              • aniolstroz Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 17:53
                men_ napisał(a):

> noooooo, a agencje towarzyskie to takie, gdzie mozna sie w niezłym towarzystwie
                >
                > poobracać, hę ?:)) oj,oj,,wasz anioł stróż czuwa nad tym wątkiem.

• Gość: Pom Re: Kocham Cię, praco... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 18:05
                  Przecież my tu tylko o pracy...:)))
                  • men_ Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 18:13
                    I zawoeraniu nowych towarzyskich znajomości w agencjach towarzyskich, O !:))
                    • samanta1 Re: Kocham Cię, praco... 01.03.02, 18:15
                      Same zupelnie niewinne dialogi.Jak to przy Menie zawsze z reszta bywa;)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka