Dodaj do ulubionych

Gdzie jestes Pani moja???:)

01.03.02, 20:28
Pom ,obiecalas sie pojawic. Gdze sie ukrywasz ?
"Juz o nic nie zapytam
Nigdy wiecej.
Tylko,co mam robic
kto mi powie,
Zeby powstrzymac rece,
Ktore mi sie same
Wyrywaja do niej." :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:32
      Czuję się zawstydzona. Jeszcze nikt tak do mnie na forum nie pisał:)
      • indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 20:35
        Wiec czuje sie wyrozniony i zaszczycony chociaz nie bardzo w to wierze. Skromnosc przez Ciebie Pani
        przemawia .;))) I Ty ,wlasnie Ty bedziesz moja Pania.I Ty ,tylko Ty bedziesz moja dama.."Mam nadzieje
        ,ze nie pokrecilem slow .Grechuta moze by mi wybaczyl ale Ty..?;))
        • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:42
          A mówili mi, że rycerze wygineli w średniowieczu...
          Wybaczać nie mam czego, bo jeśli nawet nie słowo w słowo, to i tak pięknie...:)
          • indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 20:48
            powiedzmy ,ze rycerz ze mnie jak ..no,przez grzecznosc nie dokoncze ,ale staram sie jedynie mojej
            Pani dorownac wdziekiem ,co i tak chyba nie jest mozliwe.:)
            • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:59
              Gdybyś poczytał sobie inne moje posty, wiedziałbyś, że ze we mnie tyle wdzięku
              ile w Tobie, w Twym mniemaniu oczywiście, rycerza...:)
              • indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:34
                Owszem ,czytalem i twierdze ze masz ogromny wdziek!!! Jestes 100% kobieta !!!!!!! Wdziek i
                inteligencja ,cudowne polaczenie.
                • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:39
                  O inteligencję się juz podejrzewam od jakiegoś czasu... ale wdzięku się w sobie
                  nie mogę doszukac...:)
                  Za To Ciebie podejrzewam o umiejętność sprawiania kobietom komplementów...:)
                  • kitek1 a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 21:42
                    lubie komplementowac:)
                    • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:54
                      Menik i Uneczka już nie rozmawiają?:)
                      • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 21:55
                        nie przeszkadzaj sobie pompeczko,
                        kolorek niesmialo cie buziaczkuje,
                        urocze:)
                        • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:06
                          Urocze, w rzeczy samej:)
                          To urok bardzo młodzieńczy i może dlatego taki cudny:)
                          • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:09
                            szkoda ze ja juz nie taki mlodzienczo uroczy,
                            i tylko nieuroczy zachwyt nad pompkowymi obiadkami mi pozostal:)
                            • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:15
                              Właśnie dlatego. Ze obiadek zachwyt wzbudził. Li i jedynie.:)
                              • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:18
                                to ty mnie wstepnie wyelimowalas z grona adoratorow,
                                ze wzgledu na wiek emerytalny,
                                sie na pocieche obiadkiem zachwycilem:)
                                • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:23
                                  Prawda to i nie wyprę się jej. :)
                                  Czas jednak Kitku kobiety poszukać zamiast błąkać się po wątkach... :)
                                  • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:25
                                    ja juz w tym wieku,
                                    ze blakanie preferuje,
                                    a swoimi zyciowymi kobietami,
                                    ogolnie zawiedziony jestem:)
                                    • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:30
                                      Dlaczego Ci nie wierzę z tą chęcią błakania? Nie ma tak prosto, duży chłopczyk
                                      uczy się na błędach, poza tym... :)
                                      • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:35
                                        cale zycie bledy popelniamy,
                                        ktore bufony na starosc doswiadczeniem nazywaja:)
                                        • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:45
                                          To ich więcej nie popełniaj, ale nie uciekaj :)
                                          • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:47
                                            dopoki zyjemy, zawsze je popelniamy,
                                            i nie ma sie czym przejmowac:)
                                            • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:08
                                              Kitku, no to co szkodzi jeszcze raz zaryzykować? warto sie po forumowych
                                              knajpach włóczyć?:) A weź jeszcze raz byka za rogi!!!
                                              • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:10
                                                toz po to sie wlocze,
                                                co by jakies zacne byczydlo odnalezc:)
                                                • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:17
                                                  To namierzaj powoli.. przyjrzyj się ofierze a potem atakuj! A co ja Ciebie będę
                                                  uczyć...:))))
                                                  • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:21
                                                    a toba to myslisz,
                                                    dlaczego, sie tak interesuje:)
                                                  • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:51
                                                    Sorki, ze tak wolno odpowiadam, ale dzis łacza mi zwariowały!

Ale ja sie nie nadaje na romanse:))) Naprawdę!!!
                                                  • kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:55
                                                    nie szkodzi, ja tez nie,
                                                    takie sobie tylko wirtualne jaja robie,
                                                    dobranoc pomeranko:)
                                                  • Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 00:04
                                                    Jak tylko witrualne to wszystko gra.
                                                    Dobranoc:)
                  • indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:47
                    Czy mam sie w takim razie przeistoczyc w potwora??:) Ale to juz innym razem chyba. Dzisiaj musze
                    sie juz pozegnac .Dobrej nocy zycze Ci moja Pani.
                    "z Toba czystosc zachowac to gorzej
                    kazdy lew by sie spalil juz dawno
                    las popiolu z jego z jego grzywy nic wiecej
                    Ty sie pochyl roza-bog
                    ty sie do mnie pochyl we mnie..."
                    Dobranoc:)))
                    • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:50
                      I coż mam odpowiedzieć na takie diktum? :) Zawstydzona życzyć dobrej nocy tylko
                      będę...:)
                      • indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:53
                        :-* ...wybacz smialosc moja Pani:)))))
                        • Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:58
                          Wybaczyć mogę, choć nie czuję, by mi to wielce niemiłe było.:)
                          Dobranoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka