indygoo 01.03.02, 20:28 Pom ,obiecalas sie pojawic. Gdze sie ukrywasz ? "Juz o nic nie zapytam Nigdy wiecej. Tylko,co mam robic kto mi powie, Zeby powstrzymac rece, Ktore mi sie same Wyrywaja do niej." :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:32 Czuję się zawstydzona. Jeszcze nikt tak do mnie na forum nie pisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 20:35 Wiec czuje sie wyrozniony i zaszczycony chociaz nie bardzo w to wierze. Skromnosc przez Ciebie Pani przemawia .;))) I Ty ,wlasnie Ty bedziesz moja Pania.I Ty ,tylko Ty bedziesz moja dama.."Mam nadzieje ,ze nie pokrecilem slow .Grechuta moze by mi wybaczyl ale Ty..?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:42 A mówili mi, że rycerze wygineli w średniowieczu... Wybaczać nie mam czego, bo jeśli nawet nie słowo w słowo, to i tak pięknie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 20:48 powiedzmy ,ze rycerz ze mnie jak ..no,przez grzecznosc nie dokoncze ,ale staram sie jedynie mojej Pani dorownac wdziekiem ,co i tak chyba nie jest mozliwe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 20:59 Gdybyś poczytał sobie inne moje posty, wiedziałbyś, że ze we mnie tyle wdzięku ile w Tobie, w Twym mniemaniu oczywiście, rycerza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:34 Owszem ,czytalem i twierdze ze masz ogromny wdziek!!! Jestes 100% kobieta !!!!!!! Wdziek i inteligencja ,cudowne polaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:39 O inteligencję się juz podejrzewam od jakiegoś czasu... ale wdzięku się w sobie nie mogę doszukac...:) Za To Ciebie podejrzewam o umiejętność sprawiania kobietom komplementów...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 21:42 lubie komplementowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:54 Menik i Uneczka już nie rozmawiają?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 21:55 nie przeszkadzaj sobie pompeczko, kolorek niesmialo cie buziaczkuje, urocze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:06 Urocze, w rzeczy samej:) To urok bardzo młodzieńczy i może dlatego taki cudny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:09 szkoda ze ja juz nie taki mlodzienczo uroczy, i tylko nieuroczy zachwyt nad pompkowymi obiadkami mi pozostal:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:15 Właśnie dlatego. Ze obiadek zachwyt wzbudził. Li i jedynie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:18 to ty mnie wstepnie wyelimowalas z grona adoratorow, ze wzgledu na wiek emerytalny, sie na pocieche obiadkiem zachwycilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:23 Prawda to i nie wyprę się jej. :) Czas jednak Kitku kobiety poszukać zamiast błąkać się po wątkach... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:25 ja juz w tym wieku, ze blakanie preferuje, a swoimi zyciowymi kobietami, ogolnie zawiedziony jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:30 Dlaczego Ci nie wierzę z tą chęcią błakania? Nie ma tak prosto, duży chłopczyk uczy się na błędach, poza tym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:35 cale zycie bledy popelniamy, ktore bufony na starosc doswiadczeniem nazywaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 22:45 To ich więcej nie popełniaj, ale nie uciekaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 22:47 dopoki zyjemy, zawsze je popelniamy, i nie ma sie czym przejmowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:08 Kitku, no to co szkodzi jeszcze raz zaryzykować? warto sie po forumowych knajpach włóczyć?:) A weź jeszcze raz byka za rogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:10 toz po to sie wlocze, co by jakies zacne byczydlo odnalezc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:17 To namierzaj powoli.. przyjrzyj się ofierze a potem atakuj! A co ja Ciebie będę uczyć...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:21 a toba to myslisz, dlaczego, sie tak interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 23:51 Sorki, ze tak wolno odpowiadam, ale dzis łacza mi zwariowały! Ale ja sie nie nadaje na romanse:))) Naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... 01.03.02, 23:55 nie szkodzi, ja tez nie, takie sobie tylko wirtualne jaja robie, dobranoc pomeranko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: a ja mamusie, dziewczynek..................... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 00:04 Jak tylko witrualne to wszystko gra. Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:47 Czy mam sie w takim razie przeistoczyc w potwora??:) Ale to juz innym razem chyba. Dzisiaj musze sie juz pozegnac .Dobrej nocy zycze Ci moja Pani. "z Toba czystosc zachowac to gorzej kazdy lew by sie spalil juz dawno las popiolu z jego z jego grzywy nic wiecej Ty sie pochyl roza-bog ty sie do mnie pochyl we mnie..." Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:50 I coż mam odpowiedzieć na takie diktum? :) Zawstydzona życzyć dobrej nocy tylko będę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
indygoo Re: Gdzie jestes Pani moja???:) 01.03.02, 21:53 :-* ...wybacz smialosc moja Pani:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jestes Pani moja???:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 21:58 Wybaczyć mogę, choć nie czuję, by mi to wielce niemiłe było.:) Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś