Dodaj do ulubionych

......WPADŁAM ! ale czy

02.03.02, 18:21
kogoś tu zastałam?:))
tak czy siak
dobry wieczór wszystkim:))
Obserwuj wątek
    • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:24
      czesc łuna :)))
    • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:24
      co ty durna, my tu trzeci watek dopiero od rana zalozylismy, to ten twoj jest
      trzeci, nie trac kasy na kafeje, lec do domu, albo do kina....
      zyczliwa
      • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:25
        sorry, luna, twoj jest 4-ty....
        • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:28
          dzien dobry yess
          dzien dobry only
          aaaaaaa,same baby,
          "co ja robie tu,
          co ty tutaj robisz?"...:))
          • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:29
            ja probuje wpasc ale mnie jakos nie wychodzi.....
            • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:30
              onlyania napisał(a):

> ja probuje wpasc ale mnie jakos nie wychodzi.....

a to takie łatwe!...:))
          • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:29
            samce pewnie poluja na miescie :))
            • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:30
              yess
              buuuuu
              Ty to umiesz kobiecie zepsuc humor
              :))
              • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:31
                ale zaraz wroca z tego miasta :))
                • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:33
                  yess napisał(a):

> ale zaraz wroca z tego miasta :))

ale mnie sie kasa predzej skonczy!
                  bo ja w kafejce tradycyjnie z małolatami
                  tez miło swoją drogą....:)))
                  • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:34
                    no to ty tez w sumie na miescie :)))
                    • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:35
                      no,racja,
                      i juz mi lepiej,dzięki:)))
                      • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:36
                        a jak tam mlode mieska przy innych monotorach ? :))
                        • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:37
                          dzis za młode,zdecydowanie:))
                          oj,to obok co żume guje i balony duze robi
                          to prawie synek mógłby byc:)))
                          • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:42
                            hahahaha no to masz tam wesolo? :) ciekawe z kim takie mloe rozmawia ? a moze
                            to men ?????????? hihihihihihi
                            • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:44
                              młode rwą blondyny z tego co słysze
                              blondyny przypuszczalnie równiez w wieku ich mamus
                              :)))

• yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:47
                                a jednak jest szansa na znalezienie sobie faceta hihihihihih
                                • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:48
                                  nie jeden men przecie na swiecie:))))))
                                  • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:49
                                    no dobra to ja tez lece na miasto :)))))
                                    • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:50
                                      prosto do kafejki polecam:))))))
                                      • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:51
                                        moze spotkam jakiegos mena :)))))
                                        • men_ Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:53
                                          A gdzie lecisz Złotowłosa, hę ?:))
                                          • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:55
                                            a co przyjdziesz usiac przy innym monitrze? :))))
                                        • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:55
                                          na pewno!
                                          i kobitek tu raczej nie ma,
                                          wiec problem konkurencji odpada:)))
                                          • men_ Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:57
                                            E tam, co to za kafejka netowa, nie dośc, że kobitek prawie ni ma, to jeszcze
                                            ją zamykają tak wczesnie ?:))
                                            • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:59
                                              a dworcowa całą dobę....
                                              moze leciec na "zerówkę"?-tramwaj ode mnie:))
                                              spędzimy naszą pierwszą wspólną noc
                                              na łamach forum
                                              coby oddac mu hołd za to,ze nas
                                              zapoznało ze sobą:))))
                                              • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:01
                                                gdzie ty tam,
                                                masz zeroweczke kolo siebie:)
                                                • men_ Wszeobylski i wszechwiedzący Kitek 02.03.02, 19:05
                                                  się pojawił, O !:))
                                                • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:06
                                                  dokładnie koło siebie
                                                  sama pętelka!:))
                                                  łyszo Ci?:)))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:10
                                                    a skad u zeroweczki petelka,
                                                    jak oona bez przerwy naokolo jezdzi:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:11
                                                    sie tak mówi
                                                    postojuje sobie
                                                    ale tylko jak sie z czasem wyrobi:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:13
                                                    i ty myslisz, ze ja nie wiem gdzie:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:15
                                                    dobrze wiem,ze wiesz
                                                    ale robie Ci przyjemnosc
                                                    i udaje ze nie wiem
                                                    cobys sie Kitkiem Przebiegłym mogł poczuc:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:17
                                                    no to jak do wawawki pojedziemy,
                                                    to mozesz wsiasc na nadodrzu:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:20
                                                    nigdy tam nie wsiadałam
                                                    tradycjonalistka jestem
                                                    po bozemu-najpierw zawsze na Główny:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:22
                                                    ja tam wysiadalem,
                                                    jak na karlowicach mieszkalem:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:25
                                                    a ja jak do mamusi to z Głównego musze
                                                    albo muchobór,kuzniki,pracze,cós tam jeszcze
                                                    ale to zaden interes:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:28
                                                    no to fajnie,
                                                    to sie w piateczek spotkamy na glownym:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:30
                                                    Ty to wszechwiedzacy jednak jako rzecze men
                                                    wiesz,czego ja sama nie wiem:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:32
                                                    no to juz wiesz,
                                                    spytaj sie tylko menika,
                                                    na ktorej stronie ryneczku,
                                                    dokladnie ten viking:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:49
                                                    A moze jak tak bedziem jechac i jechac i jechac
                                                    to zapomnimy po co?:))
                                                    się
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 19:52
                                                    juz sa tu tacy,
                                                    co niezapomna nam przypomniec:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:01
                                                    ale jak zgubisz albo zapomnisz komoreczke....:))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:04
                                                    no ja bym sie chetnie z toba zapomnial,
                                                    ale po co kolejna wojne forumowa wszczynac:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:05
                                                    sie musi cos dziac:))))
                                                    a ostatnia była dosc kameralna:)
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:07
                                                    jak sobie za raczke do vikinga wejdziemy,
                                                    to zobaczysz, jak sie malo kameralnie zrobi:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:09
                                                    aaaaaaaaaaaa
                                                    a ja kameralistka taka:)))
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:43
                                                    a ten zachwyt,
                                                    to spowodu raczkowania,
                                                    czy ewentualnego szoku kulturowego:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:45
                                                    papa musze leciec:))
                                                    *
                                                  • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 20:48
                                                    pa, ale czemu tylko jeden*,
                                                    ja CI************** i pa:)
                                              • men_ Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:02
                                                I co bedziemy robić całą noc na forum, hę ?:))
                                                • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:05
                                                  nuuuuuuudzic sie:))))
                                                  na pewno:))))))
                                                  • men_ Re: ......WPADŁAM ! ale czy - Ueczka 02.03.02, 19:06
                                                    Albo "denerwować się " :)))
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy - Ueczka 02.03.02, 19:07
                                                    kłócic,obrazac:))
                                                • kitek1 Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:05
                                                  pohęhujemy sobie:)
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:07
                                                    kitek1 napisał(a):

> pohęhujemy sobie:)

we troje?
                                                    conajmniej:)))
                                                  • men_ Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:08
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
                                                  • yess Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:09
                                                    wpadles w zachwyt?
                                                  • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy UNeczka 02.03.02, 19:10
                                                    zachwyt
                                                    albo niekoniecznie:)))
                                                  • men_ Re: ......Yessika 02.03.02, 19:10
                                                    jakbym wpadł (w zachwyt) to nie byłoby wykrzykników, tylko inne znaczki, O !:))
                                                  • yess Re: ......Yessika 02.03.02, 19:11
                                                    moze to inny zachwyt hahahaha
                                                  • kitek1 Re: ......Yessika 02.03.02, 19:12
                                                    zorganizowany menik,
                                                    na wszystko ma swoje znaczki:)
                                                  • yess Re: ......Yessika 02.03.02, 19:13
                                                    porzadek musi byc :)
                                                  • oona Re: ......Yessika 02.03.02, 19:13
                                                    juz go prawie rozpracowałam
                                                    w kwestii znaczków:))
                                                  • men_ Re: ......Oona 02.03.02, 19:16
                                                    Oooooooooooooo, :(

oona napisał(a):

> juz go prawie rozpracowałam
                                                    > w kwestii znaczków:))

• oona Re: ......Oona 02.03.02, 19:18
                                                    no,rozumiemy sie juz prawie bez słow
                                                    to fajne!:)))
                                                  • men_ Re: ......Oona 02.03.02, 19:19
                                                    No, może juz niedługo siem doczekamy na te słowa :))
                                                  • oona Re: ......Oona 02.03.02, 19:21
                                                    najwieksze szanse były wczoraj wieczorkiem:))
                                                    serijoooo...:))
                                                  • men_ Oona - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! 02.03.02, 19:57
                                                    Niedobra , O ! :))))))))))))))))

oona napisał(a):

> najwieksze szanse były wczoraj wieczorkiem:))
                                                    > serijoooo...:))

• oona ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 19:59
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:01
                                                    To dlaczego nie zadzwoniła, hę ? Albo Oon źle zrozumiał Oonej wpis :))
                                                  • oona Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:03
                                                    dobrze:))
                                                    juz prawie pytała czy moze,numerek tez miała w raczce
                                                    iiiiiii......
                                                    ???
                                                    nie wie czemu nie...:((
                                                    :)
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:06
                                                    Nio dobra, nie pogniewa się tym razem Oon :)

Jutro do wieczorka tez będzie u swojego "dziecka" :))
                                                  • oona Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:09
                                                    w niedziele???????????????:)
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:11
                                                    Ups, troszkę zmęczony mysleniem, tym "firmowym" i tym drugim :))
                                                    W poniedziałek
                                                  • oona Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:15
                                                    aha
                                                    chiba
                                                    ?
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:19
                                                    Ejże Uneczko, a to co za dziwne znaczki znowu: "chiba, ? " ????????????
                                                  • oona Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:20
                                                    zwykłe przecie tylko troszku zwielokrotnione:))
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:27
                                                    Nio dobrze, to twarzy Oonej z tym :))**
                                                  • oona Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:32
                                                    troszke chwilami nie łapie
                                                    bo mjuzik w kafejce dudni:))))
                                                  • men_ Re: ale dlaczegooooooooooooooooo??????? 02.03.02, 20:37
                                                    U mnie też, ale Oon też już troszeczkę zmęczony i dużoo rozaniel......y, czy
                                                    tez rozmarz.....y :))
                                                  • men_ Re: ......Kitek 02.03.02, 19:14
                                                    Bo kiedyś to nawet pewne "znaczki" chciałem "ręcznie" poprzestawiać :)))
            • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:30
              no, slyszlam ze myszki po wawie grasuja, he he he
              • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:31
                i kwiatuszki na nowym swiecie sprzedaja, he he he...
              • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:33
                bo sloneczko to sama widzialam, a cos wialo, wiec moze bylo to spowodowane
                przebiegiem jakiegos samca goniacym za sloneczkiem, myszkami albo kwiatuszkami,
                he he he
    • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:27
      acha, a tak a propos wpadki, to jak wpadniecie z menem to mozecie sie przeniesc
      do forum pietro nizej, Wszystko o zdrowiu i wychowaniu dzieci, he he he
      • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:32
        onlyania napisał(a):

> acha, a tak a propos wpadki, to jak wpadniecie z menem to mozecie sie przeniesc
        >
        > do forum pietro nizej, Wszystko o zdrowiu i wychowaniu dzieci, he he he
        > :)))

pietro wyzej erotica przecie??:))
        • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:35
          prosze czytac dokladniej to co napisalam, a napisalam: nizej.....
          zreszta w swoim wpisie to powtorzylas....
          a z erotyki tez mozecie skorzystac, czemu nie....
          • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:36
            dzieki za pozwolenie:))
            • onlyania Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:41
              chociaz skoro wy to wolicie bardziej towarzysko siem udzielac, no to w koncu
              czemu macie siem tam udawac...
              • oona Re: ......WPADŁAM ! ale czy 02.03.02, 18:42
                erotike se ewentualnie póki co
                mailowo mozemy odstawiac:)))
                i odstawiamy:)))))))))
    • men_ Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:09
      gwałtownie lepiej nie wpada :(
      • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:12
        latka lecą i...:)))))
        • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:14
          I matka natura wzywa, cio ?:)))

tfu, tfu - ja nie o takim wpadaniu :))
          • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:17
            niech teraz kotka nie odwraca ogonem:))
            • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:21
              W tym odwracaniu kotka ogonkiem to siem od Kogos nauczyłem, tak jakuś
              samoistnie :))
              • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:22
                ach ta yessinka.....:))))
                • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:24
                  No, ta "niedobra" Yessika - ale chyba kocurka, tfu Kitka, a nie kotka, hę ?:))
                  • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:26
                    ja tam nie wiem
                    mnie wtedy na swiecie
                    tj.forum prawie nie było:))
                    • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:32
                      Uff, to dopsze, że chociaz jaskichs ploteczek bzdurnych nie słucha tylko wierzy
                      szczerze Menowi :)) Prawda li to, hę ?:))
                      • kitek1 a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:43
                        zescie, tak nagle zanikli:)
                        • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:45
                          No pewnie, razem z Ooną juz wyrośliśmy z gadania o intymnych sprawkach na
                          forum, O !:))
                          • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:48
                            O!:))
                            • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:49
                              yhm :))
                              • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:50
                                teraz nam beda hasełka rozpracowywac do skrzyneczek:))
                                • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:54
                                  Kitek naśle swoje pieski-uopki :))

p.s.: mojej nie rozpracują - tej wczorajszej :))
                                  • kitek1 Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:56
                                    wbrew pozorom,
                                    ja tam szanuje czyjes intymne tajemnice:)
                                    i nie bede wam grzebal , w waszych skrzyneczkach,
                                  • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:57
                                    wystarczy ze moją!...:))
                                    ....ale adresu nie znają
                                    bo to NIE GAZETKOWA
                                    no:)))
                                    • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 19:58
                                      Nio :))
                                      Aaaaaaaaaaaaa: dopiero zauważyłem Twój wpis wyżej :(((
                                      • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:00
                                        ?????:(((((
                                        :))))))
                                        %%%%%%nie!!!!!juz lepiej$$$$$$$$$
                                        • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:12
                                          Aaaaaaaaaaaaaa :)))
                                          Epidemia dziwnoznaczkowa forumowa Ooną dorwała ?:))
                                          • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:14
                                            chciała jakos wybrnac:)))
                                            • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:17
                                              No to Oon do poniedziałku wieczorkiem będzie zamykał oczka, jak niechcący
                                              tamtem wpis otworzy, O !:))
                                              • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:21
                                                oki:))
                                                • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:26
                                                  ***:))
                                                  • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:31
                                                    ***:))
                                                  • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:33
                                                    No i co Oonego prowokuje, miało nie być dzisiaj ?:))

Oj, to przecież ten niesforny Oon zaczął, ale nie mógł siem powstrzymać :(
                                                  • oona Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:35
                                                    słaba silna wola,hę?:))
                                                  • men_ Re: a wyscie do skrzyneczek powpadali, czy co......... 02.03.02, 20:39
                                                    To było wcześniej Jego wirtualnie - no, to co tłumaczył wczoraj o powiedzonku
                                                    wśród ludzi biznesu :)))
                      • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:47
                        stara sie
                        ale takie zyczliwe janiołki tu lataja....
                        a jak tu nie wierzyc aniołkom?:))
                        no chyba ze janiołek to nie to samo co aniołek??:))
                        • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:50
                          No, chyba Oon cosik kiedyś pisał, hę ?:))
                          • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:52
                            nio,*:))
                            aaaa!!!!! bez*bo znowu sie zacznie:))))
                            • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:55
                              To lepiej niech nie zaczynaja (Oona i Oon) - bo, kurcze pieczone, i Wawa i
                              Wrocek to duże miasta, i sobota - tfu, tfu :)))
                              • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:58
                                nie nie
                                ooo czym to mowilismy?
                                aha
                                no własnie:))
                                jaka pogoda w wawie była?:))
                                • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:03
                                  Ładna, słoneczko tez było, tfu, słonce prawdziwe świeciło :))
                                  • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:04
                                    unaszteszszsz
                                    spacerkowała sobie myslac o miłych rzeczach:))
                                    • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:08
                                      Nio to może juz coś Uneczka wymysliła miłego, hę ?:))
                                      • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:13
                                        nie myslała zeby wymyslic:))
                                        myslała ze jej tak miło siem rozmawia z jednym panem,
                                        czasem nie jednym hihi:))
                                        buzia jej sie usmniechała i...
                                        prawie wszyscy panowie siem ogladali
                                        za nią taką rozanieloną:))

sami działacie na swoją zgubę menie!:)))))
                                        i wy Kitku trochem tez:))
                                        • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:15
                                          Zgubę ??:)))
                                          Jaką ?? O tym orzełku i klatce ?:))
                                          • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:16
                                            nio:))
                                            e tam,nie dała sie na kawke zaprosic:)))
                                            • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:21
                                              Nio, tak myślał, w sprawie tej kawki tyż :))

oona napisał(a):

> nio:))
                                              > e tam,nie dała sie na kawke zaprosic:)))

• oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:23
                                                sama se woli wypic,O!:))
                                                • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:26
                                                  Ale tylko na razie sama, hę ?:))
                                                  • oona Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:30
                                                    tak myslała własnie:))
                                                  • men_ Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 20:35
                                                    yhm, Oon też tak myślał, ale wolał jeszcze sie zapytać, żeby przeczytać te
                                                    słówka miłe :))
            • onlyania Re: Niech Uneczka tak 02.03.02, 19:22
              najpierw kotka odwroci ogonkiem a potem.....
              oj, lepiej nie wiedziec co bedzie pozniej...
              co ma kotek pod ogonkiem, hę???
              he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka