Dodaj do ulubionych

WEEKEND W WARSZAWIE

04.03.02, 16:26
Witam wszystkie zainteresowane Panie. Propozycja jest następująca: kino,
kręgle, restauracja, impreza - chciałbym szampańsko spędzić nadchodzący weekend
w stolicy. W grę wchodzi piątek i/lub sobota. Kto ma ochotę proszę o kontakt.

pozdrawiam,,,

Obserwuj wątek
    • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:28
      wszystkie panie będą w Vikingu, przynieś kręgle.
      • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:28
        no i kulki
        • czort Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:29
          iksik, ty to w kulki przygrywasz!!!!!
        • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:30
          a ty mój drogi kija byle był sztywny
          • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:31
            kija tez przynies
            • Gość: samanta Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:32
              I zubrowke!!!!!:))))))))
            • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:33
              chodzi o golfa?
              Yesska podejrzewam Cię o metaforyczność :)
              • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:33
                podejrzenia sluszne i nie sluszne :)
                • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:35
                  :)
                  ale mnie nie będzie
                  :)
                  • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:36
                    a to dlaczego? masz jakies wazne zajecia ??!!!!!
                    • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:54
                      już chciałem odp. ale słyszę Twe "nie komplikuj"!
                      wiesz urwana spłuczka i te sprawy
                      zniechęcają do zabawy
                      • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:56
                        ach ty sieroto ! to mialo zabrzmiec zupelnie odwrotnie :) chyba zle sie
                        wyrazilam
                        • Gość: XpOver Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 17:01
                          wszyscy dzisiaj się źle wyrażają o mnie albo ja mam jakieś złogi na synapsach
                          Rozmasuj!
                          • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 17:04
                            dla toi wszystko :)))
                            • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:26
                              tylko dla mnie, hę ?:)))
    • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:42
      zachęcam, zachęcam myślę, że warto
      • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:43
        warto na co? na kino ? na kregle? czy na tego kija ?
        • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:45
          widzę, że z uwagą śledzisz korespondencję - kija przynosi twój kolega więc do
          niego zgłoś się w tej sprawie, co do reszty wszystko jest do uzgodnienia
          • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:45
            ktory kolega ? bo nie chce mi sie czytac watkow.
            • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:46
              ten który mieszka 2 przecznice stąd na zakręcie
              • yess Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:48
                chlopcze ale ty blyskotliwy jestes!!!!! wrecz oslepia
            • mario2 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:47
              A Rayoff? juz za mlody? :o))
      • laura! Re: WEEKEND W WARSZAWIE 04.03.02, 16:47
        ktos tu w kulki leci...

kręgle to hmmmmmmmmm......... kojarzy sie bardzo metaforycznie
        ale ja szczytuję hazardowo dopiero przy bierkach
        (nie mylić z berkiem)
    • sfinks30 rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:48
      daj znać a nie pożałujesz
      • mario2 Re: rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:48
        tylko dla kogo ta rozrywka :o)))?????????
      • yess Re: rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:49
        laura pusc mu znak dymny na niebie to umyje ci okna :)))
        • sfinks30 Re: rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:53
          sama mozesz to zrobic - po prostu ustaw sie pod wiatr i otworz paszczę
          • yess Re: rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:55
            no normlanie twoja inteleegencja mnie powala :) napisz cos jeszcze pączusiu
            • sfinks30 Re: rozrywka na najwyższym z możliwych poziomie 04.03.02, 16:58
              no normlanie to niem odopowiadam na atkie czszgólnie jka mam rpolbem z litekrami,
              moja ty peikna - ale za inteleegencje to ci dajęm pięć z pulsem :-))

> no normlanie twoja inteleegencja mnie powala :) napisz cos jeszcze pączusiu

• sfinks30 a restaurację wybieracie Wy 04.03.02, 16:52
      czekam na chętne i zapraszam do korzystania z oferty
      • yess Re: a restaurację wybieracie Wy 04.03.02, 16:53
        a wszystkie badania masz aktualne?
        • sfinks30 Re: a restaurację wybieracie Wy 04.03.02, 16:54
          pytasz o sanepid? dla ciebie mogę przyjść nawet w gumowych rękawiczkach
          • yess Re: a restaurację wybieracie Wy 04.03.02, 16:56
            a co raczek nie myjesz?
            • sfinks30 Re: a restaurację wybieracie Wy 04.03.02, 17:00
              boję się dotykać niezidentyfikowane obiekty, a moje raczki są śliczne takie ze
              szczypczykami, jak kiedyś taki jeden raczek wyszedł na spacer ze swojego
              akwarium to potem był problem z jego znalezieniem, i co puściłaś parę z ust?
              • Gość: Pom Re: a restaurację wybieracie Wy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 17:06
                Dziewuszki, ostawta świnksa. Ja siem z niem umowiem.
    • sfinks30 to nie żart 04.03.02, 17:03
      moja propozycja jest jak najbardziej serio
      • yess Re: to nie żart 04.03.02, 17:04
        w to nikt nie watpi
        • Gość: Pom Re: to nie żart IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 17:06
          bynajmniej
          • laura! Re: Sfinksowa mądrosć 04.03.02, 17:17
            W ekonomii jest takie pojęcie : nie ma lanchu za darmo.

Moze powiesz Sfinksie czego oczekujesz w zamian ?
            Za promocje zawsze ktoś płaci, ich sens jest tylko taki aby ich ciężar
            przenieść na głupiego klienta.
            Przedstaw swoje kalkulacje aby móc ocenić opłacalnosć tej inwestycji.
            • laura! Re: Sfinksowa mądrosć 04.03.02, 17:39
              no tak.......
              a teraz pozostaje gra w berka ...
              • sfinks30 Re: Sfinksowa mądrosć 04.03.02, 18:17
                droga lauro z wykrzyknikiem, jesteś wyznawczynią teorii spiskowej i zapewne
                studiujesz ekonomię (I, II roczek?). Wyobraź sobie, że ceną jest miłe spędzenie
                czasu bez jakichkolwiek erotycznych podtekstów (bo jak rozumiem o taką "cenę"
                pytasz, no chyba że bardzo chcesz "zapłacić" wtedy zobaczymy, ok?)
                • laura! Re: Sfinksowa mądrosć 04.03.02, 22:01
                  sfinks30 napisał(a):

> droga lauro z wykrzyknikiem, jesteś wyznawczynią teorii spiskowej i zapewne
                  > studiujesz ekonomię (I, II roczek?). Wyobraź sobie, że ceną jest miłe spędzenie
                  >
                  > czasu bez jakichkolwiek erotycznych podtekstów (bo jak rozumiem o taką "cenę"
                  > pytasz, no chyba że bardzo chcesz "zapłacić" wtedy zobaczymy, ok?)

sfinksie o mocy 30 WAT, jesteś zapewne studentem nauk tendencyjnego myślenia
                  (przyjęty bez egzaminów ze względu na rokujace uzdolnienia)
                  byłam tu już podejrzewana o różne studia, bynajmniej nie komplementarne...
                  dla mnie sposób w jaki reagujesz na pytanie jest wystarczającą odpowiedzią...
                  baw sie dobrze, życzę wrażeń z wykrzyknikiem

• sfinks30 Re: Sfinksowa mądrosć 05.03.02, 10:11
                    laura! napisał(a):

> sfinksie o mocy 30 WAT, jesteś zapewne studentem nauk tendencyjnego myślenia
                    > (przyjęty bez egzaminów ze względu na rokujace uzdolnienia)
                    > byłam tu już podejrzewana o różne studia, bynajmniej nie komplementarne...
                    > dla mnie sposób w jaki reagujesz na pytanie jest wystarczającą odpowiedzią...
                    > baw sie dobrze, życzę wrażeń z wykrzyknikiem

Droga lauro z wykrzyknikiem, uprzejmie dziękuję za sympatyczną korespondencję,
                    zapewne Sz.PP. redaktorzy GW czuwają i Twoje kwieciste i jakże dowcipne puenty
                    oraz zwroty akcji zostały juz odnotowane - spodziewaj się więc rychłego angażu do
                    działu sportowego gdzie Twój kunszt i ostrość pióra dorównają kwiecistości
                    wypowiedzi takich mistrzów jak np. Przemysław Babiarz. Byłaś podejrzewana o różne
                    studia - myślę, że to dobre określenie - ja podejrzewam Cię jeszcze o studia z
                    dziedziny fitopatologii roślin i pogłębionego dyskursu filozoficzno-
                    egzystencjalnego z dziedziny "chciałabym-żeby-ktoś-zamoczył-ale-mi-nie-wychodzi-
                    ratunku-na-razie-bez-wykrzyknika". Polecam poradnik dla panienek z wykrzyknikem
                    (ach jaki świat jest piękny a ja entuzjastyczna :-) "Z pamiętnika Doktora
                    Wyciora". Doskonała lektura dla osób-które-wymagają-trochę-mniej. IIIIIhaaaa

Sf.

• kasiacross Re: Sfinksowa mądrosć 05.03.02, 14:01
                      Weekend w Warszawie z obcą kobietą (kobietami)???
                      • sfinks30 Re: Sfinksowa mądrosć 05.03.02, 15:13
                        kasiacross napisał(a):

> Weekend w Warszawie z obcą kobietą (kobietami)???

tak, ale wyłącznie z tą/tymi które są ciekawe (tzn. interesujące). Inne nie
                        wchodzą w grę.

Sf.

• Gość: kasia Re: Sfinksowa mądrosć IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 15:22
                          Interesujące kobiety spotykają się tylko z interesującymi facetami.
                          K.
                          • sfinks30 Re: Sfinksowa mądrosć 05.03.02, 15:35
                            Gość portalu: kasia napisał(a):

> Interesujące kobiety spotykają się tylko z interesującymi facetami.
                            > K.

w to nie wątpiłem i wciąż nie wątpię droga K.

• Gość: mefisto Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: 217.153.32.* 05.03.02, 13:55
      Sfinksie - a może po prostu laura odkryła również fascynację czarną magią -
      podejrzewam że studia z tej dziedziny niestety Cię ominęły. Bez obrazy
      Sfinksie - ale musisz przyznać, że kwiecistość wypowiedzi jest do
      pozazdroszczenia.. jak również elokwencja jak i uroda .. - podejrzewam. Swoją
      drogą nie miałbym nic przeciwko temu aby przwdą był to że jest na drugim roku.
      no a teraz problem - czy elokwencja - idzie w parze z urodą.. te kregle
      rzeczywiście są interesującym pomysłem..
      pzdr
      • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 15:34
        Gość portalu: mefisto napisał(a):

mesfisto,
        > Sfinksie - a może po prostu laura odkryła również fascynację czarną magią -
        > podejrzewam że studia z tej dziedziny niestety Cię ominęły.

jeśli tylko widły i grabie kojarzą się z czarną magią to zapewne nasza słodka i
        droga laura z wykrzyknikiem jest jej adeptką. Rzeczywiście, takie studia magiczne
        mnie ominęły choć nie ukrywam mam swoje lata ;-)

Bez obrazy
        > Sfinksie - ale musisz przyznać, że kwiecistość wypowiedzi jest do
        > pozazdroszczenia.. jak również elokwencja jak i uroda .. - podejrzewam.

ależ mefisto, nie obrażam się, wręcz przeciwnie uważam, że Twój głos podniósł
        naszą dyskusję na znacznie wyższy poziom intelektualno-abstrakcyjny. Albowiem
        jeśli tylko kury i koguty potrafiłyby szybować równie pięknie jak łabędzie to
        rzeczywiście byłaby to rzecz godna pozazdroszczenia. Zapewne nasza urocza laura
        jest niezwykle subtelną i piękną młodą damą, zastanawiam się tylko jak ona
        wygląda z wykrzyknikiem i gdzie go sobie doczepiła.

Swoją
        > drogą nie miałbym nic przeciwko temu aby przwdą był to że jest na drugim roku.

Cóż mefisto nasza lałra może być na II roku od powiedzmy 5 czy 6 lat wtedy
        okazałoby się, że jest nie tylko elokwenta, ładna i kwiecista ale również
        ynteligientna (oczywiście ona sama tak zapewne uważa)

> no a teraz problem - czy elokwencja - idzie w parze z urodą..

mefisto, Ty i ja mamy już swoje lata i wiemy, że jest to dylemat który porywa
        serca i umysły poetów, badaczy oraz filozofów. Czy elokwencja idzie w parze z
        urodą?: wydaje się, że zdarzają się takie przypadki. Jest to wówczas niezmiernie
        wybuchowa mieszanka ;-). Dotyczy w równym stopniu mężczyzn jak i kobiety (vide
        nasza nieszczęsna lałra i jej wykrzyknik). Swoją drogę mefisto może źle
        definiujemy te kwestie, może powinnismy pójść w kierunku następującym: czy
        wykrzyknik idzie w parze z urodą i elokwencją,,,

te kregle
        > rzeczywiście są interesującym pomysłem..
        > pzdr

mefisto czyżbyś był gejem? czy może jest to propozycja zmontowania większej grupy
        (tzw. zbiorowa randka w ciemno, może to niezły pomysł?)

Sf.
        • Gość: kasia Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 15:42
          Oj Panowie.........chyba macie ochotę się nieźle zabawić.
          K.
          • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 15:44

> Oj Panowie.........chyba macie ochotę się nieźle zabawić.
            > K.

K. masz coś przeciwko dobrej zabawie? Wolisz chipsy i telewizor?

• Gość: kasia Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 16:06
              Tak jak większość skorpionów lubię dobrą zabawę. Ale trudno się dobrze bawić ze
              złośliwym facetem.
              K.
              • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 16:11

widzisz Kasiu, złosliwość spowodowana jest zwykle reakcją innych, poza tym
                złośliwi mają wyobraźnię (bo inaczej nie byliby złośliwymi ;-)

> Tak jak większość skorpionów lubię dobrą zabawę. Ale trudno się dobrze bawić ze
                >
                > złośliwym facetem.
                > K.

• Gość: mefisto Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: 217.153.32.* 05.03.02, 16:22
                  kręgle - jak najbardziej - z "miłą osóbką o łabędziej szyi" - może to laura a
                  może nie. co do złoścliwości - bez niej niestety straszna nuda.

Najlepsza zabawa - ze złośliwą laurą o inteligencji wyższego rzędu , parającą
                  się czarną magią z wykrzyknikiem.
                  No cóż - niestety nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z Tobą sfinks -
                  poza dwiema kwestiami;

kręgle - z efektami specjalnymi w stylu - tańce - rozbierane, lejące się
                  hektolitry wina i obsceniczne pijaństwo z udziałem rozwiązłych kobiet
                  2 . -niestety nie jestem gejem
                  • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 16:32
                    Gość portalu: mefisto napisał(a):

> kręgle - jak najbardziej - z "miłą osóbką o łabędziej szyi" - może to laura a
                    > może nie. co do złoścliwości - bez niej niestety straszna nuda.

czytaj Kasiu czytaj i słuchaj uważnie tego Pana

>
                    > Najlepsza zabawa - ze złośliwą laurą o inteligencji wyższego rzędu , parającą
                    > się czarną magią z wykrzyknikiem.

myślę, że jej wykrzyknik to jakiś erotyczny artefakt ;-)

> No cóż - niestety nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z Tobą sfinks -
                    > poza dwiema kwestiami;
                    >
                    > kręgle - z efektami specjalnymi w stylu - tańce - rozbierane, lejące się
                    > hektolitry wina i obsceniczne pijaństwo z udziałem rozwiązłych kobiet

mniam, uwielbiam to

> 2 . -niestety nie jestem gejem

cóż mefisto, nikt nie jest doskonały, ja nim również nie jestem

• Gość: kasia Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 16:35
                  Jeśli wybierasz się do kina to polecam "Piękny umysł" albo erotyczny "Centrum
                  świata".
                  K.
                  • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 16:41
                    a widzialas juz Pianistke?

> Jeśli wybierasz się do kina to polecam "Piękny umysł" albo erotyczny "Centrum
                    > świata".
                    > K.

• Gość: kasia Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 16:44
                      jeszcze nie
                      K.
                      • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 16:46
                        co powiesz na wspólny seans?

> jeszcze nie
                        > K.

• Gość: kasia Re: WEEKEND W WARSZAWIE IP: *.waw.cdp.pl 05.03.02, 17:01
                          Miła propozycja. Ale pod warunkiem, że nie będę się dzielić tym wieczorem z
                          innymi kobietami.
                          • mefiston Re: WEEKEND W WARSZAWIE 05.03.02, 18:51
                            ..myślałem...myślałem że będzie dalszy ciąg - perspektywy udanego wieczoru z
                            tańcami na stole..
                            nie ma kręgli, nie ma stołu... zostało kino...
                            ale "piękny umysł "?? -czemu nie. nawet polecam
                            • laura! Re: dla Sfinksa 05.03.02, 19:26
                              Nie będę już polemizować z nie-argumentami bo nie mam ochoty dostosowywać się
                              do Twojego stylu wypowiedzi, nieumyślność całej sytuacji jakby z przekory
                              odkryła już wszystkie karty, a przynajmniej te zakrywane... pociągającą
                              charakterologicznie sylwetkę mężczyzny tworzą nie kizi-mizi amory, nie zestaw
                              karmelkowych słów, nie koci-łapki ani buziaki w języku ASCII,
                              ale umiejętnosć zachowania się w niezręcznych sytuacjach, a taką okazało się
                              dla Ciebie moje pytanie o cenę lanchu.
                              Mogłeś napisać, ze oczekujesz zajebistego seksu, przynajmniej byłoby to
                              bezpretensjonalne, mogłeś obrócić wszystko w żart, mogłeś dyplomacją
                              prześliznąć się nad tematem, mogłeś zaintrygować.... ale wybrałeś wariant
                              pretensjonalnego ataku ad personam. Obłędem jest obrażać się na człowieka który
                              zwraca nam na coś uwagę, zamiast poszukać w sobie dlaczego tak to nas
                              zirytowało.
                              • mefiston Re: dla laury 05.03.02, 19:55
                                laura! napisał(a):

> Mogłeś napisać, ze oczekujesz zajebistego seksu, przynajmniej byłoby to
                                > bezpretensjonalne, mogłeś obrócić wszystko w żart, mogłeś dyplomacją
                                > prześliznąć się nad tematem, mogłeś zaintrygować....

laura - konkrety - owszem - lecz o skali trudnej dyplomacji.
                                tak trudnej że nawet sfinks się pogubił..
                                może warto przejść do etapu rozumienia mysli.. no wiesz..
                                ..znane krajobrazy - tam daleko koło domku z ósmego piętra wieżowca - w czasie
                                świtu.. oczekuj ataku prześmiewczego niezrozumienia..
                                to lubię najbardziej..
                                i ty chyba też..
                                Dlatego kręgle - świetny pomysł - niezła obscena! WCHODZĘ W TO _ OCZYWIŚCIE !
                                LAURA!
                                niezły z Ciebie gracz...
                              • sfinks30 Re: dla Sfinksa 06.03.02, 08:58
                                tak lałro ad personam, ad valorem i ad rem oraz per aspera ad vagina, dla ciebie
                                wszystko moja droga: czy poczujesz się lepiej jeśli powiem bezpretensjonalnie:
                                oczywiście, chodzi o wymianę płynów ustrojowych ;-) jakież to romantyczne
                                nieprawdaż?

laura! napisał(a):

> Nie będę już polemizować z nie-argumentami bo nie mam ochoty dostosowywać się
                                > do Twojego stylu wypowiedzi, nieumyślność całej sytuacji jakby z przekory
                                > odkryła już wszystkie karty, a przynajmniej te zakrywane... pociągającą
                                > charakterologicznie sylwetkę mężczyzny tworzą nie kizi-mizi amory, nie zestaw
                                > karmelkowych słów, nie koci-łapki ani buziaki w języku ASCII,
                                > ale umiejętnosć zachowania się w niezręcznych sytuacjach, a taką okazało się
                                > dla Ciebie moje pytanie o cenę lanchu.
                                > Mogłeś napisać, ze oczekujesz zajebistego seksu, przynajmniej byłoby to
                                > bezpretensjonalne, mogłeś obrócić wszystko w żart, mogłeś dyplomacją
                                > prześliznąć się nad tematem, mogłeś zaintrygować.... ale wybrałeś wariant
                                > pretensjonalnego ataku ad personam. Obłędem jest obrażać się na człowieka który
                                >
                                > zwraca nam na coś uwagę, zamiast poszukać w sobie dlaczego tak to nas
                                > zirytowało.

• laura! Re: MEFISTON 05.03.02, 19:33
                              Ciąg dalszy może być... pod warunkiem zsynchronizowania działań

myślę, że moglibyśmy wypróbowac tą wspólną partyjkę kręgli
                              czuję, że jesteś dobry w te klocki ;))))))))))
                              • mefiston Re: MEFISTON 05.03.02, 19:45
                                ..tak .. na nic adał się atak ad personam. Trudno nazwać to nawet
                                nieporozumieniem. Brak tej samej częstotliwości sfinksie - zbyt bardzo poraził
                                Twoje bezgraniczne ego. sfinksie - czyż właśnie brak było odpowiedniej
                                argumentacji ? znalezienia syntetycznych sformułowań ?? z drugiej strony -
                                zabawą może być również zrcyretoryczne wodolejstwo..- w Twoim wykonaniu - nie
                                wnosi nic nowego ani nic nie wyjaśnia.
                                niełatwa jest laura.
                                tu nie chodzi o wykrzyknik..
                                lecz o coś zupełnie innego sfinks..

może zamiast rzucania na oślep - odpowiesz czymś co choć zahaczy o sedno
                                historii ? wątpię. a może jednak ?
                                PZDR
                                • laura! Re: MEFISTON 05.03.02, 19:50
                                  musze uciekać teraz
                                  ale na ten weekend juz szykuje moje kule....
                                  do naszej wspólnej gry w kręgle

do pierwszego ślizgu !
                          • sfinks30 Re: WEEKEND W WARSZAWIE 06.03.02, 08:54
                            ok, przejdziemy na mejla?

> Miła propozycja. Ale pod warunkiem, że nie będę się dzielić tym wieczorem z
                            > innymi kobietami.

• messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 06.03.02, 01:37
      a co twoja dziewczyna bedzie robic w tym czasie?:))))))

> Witam wszystkie zainteresowane Panie. Propozycja jest następująca: kino,
      > kręgle, restauracja, impreza - chciałbym szampańsko spędzić nadchodzący weekend
      >
      > w stolicy. W grę wchodzi piątek i/lub sobota. Kto ma ochotę proszę o kontakt.
      >
      > pozdrawiam,,,
      >

• wkurzony Re: WEEKEND W WARSZAWIE 06.03.02, 03:12
        przeleci moich sasiadow -:)
        • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 06.03.02, 13:39
          wkurzony napisał(a):

> przeleci moich sasiadow -:)

to i z niej niezla latawica:)))
      • sfinks30 WĄTEK KASI 06.03.02, 09:00
        zapraszam na mejl, sfinks30@poczta.gazeta.pl
    • sfinks30 A INNYM WĄTKOM JUŻ DZIĘKUJĘ 06.03.02, 09:03
      no chyba, że pojawią się jakieś nadzwyczaj ciekawe
    • messja do kasi i inych kobiet 06.03.02, 13:48
      ja go znam i gwarantuje szampanska zabawe.... pod warunkiem, ze:
      1)lubicie jak facet caly wieczor przechwala sie jakie to on ma powodzenie u
      kobiet oraz sposoby aby sie pozbyc natretnych panienek
      2)nie bedzie wam szczedzil intymnych szczegolow dotyczacych jego zwiazku z
      byla/obecna dziewczyna
      3)bedzie marudzil, ze musi zadzwonic do swojej dziewczyny by usprawiedliwic sie
      z nieobecnosci
      milej zabawy!:)))
      • Gość: kasia Re: do kasi i inych kobiet IP: *.waw.cdp.pl 06.03.02, 14:09
        dzięki za radę
        rozumiem że się znacie???
      • sfinks30 Re: do kasi i inych kobiet 06.03.02, 14:48
        ale żeś wymyśliła, no naprawdę ręce opadają (i nie tylko ;-))

messja napisał(a):

> ja go znam i gwarantuje szampanska zabawe.... pod warunkiem, ze:
        > 1)lubicie jak facet caly wieczor przechwala sie jakie to on ma powodzenie u
        > kobiet oraz sposoby aby sie pozbyc natretnych panienek
        > 2)nie bedzie wam szczedzil intymnych szczegolow dotyczacych jego zwiazku z
        > byla/obecna dziewczyna
        > 3)bedzie marudzil, ze musi zadzwonic do swojej dziewczyny by usprawiedliwic si
        > e
        > z nieobecnosci
        > milej zabawy!:)))

• messja Re: do kasi i inych kobiet 06.03.02, 14:52
          sfinks30 napisał(a):

> ale żeś wymyśliła, no naprawdę ręce opadają (i nie tylko ;-))
          >
          > po co mialabym wymyslac, dziele sie doswiadczeniami:)))
          • sfinks30 Re: do kasi i inych kobiet 06.03.02, 14:59
            no pewnie, to bardzo cenne, napisz coś więcej ok?

messja napisał(a):

> sfinks30 napisał(a):
            >
            > > ale żeś wymyśliła, no naprawdę ręce opadają (i nie tylko ;-))
            > >
            > > po co mialabym wymyslac, dziele sie doswiadczeniami:)))

• messja Re: do kasi i inych kobiet 06.03.02, 15:08
              sfinks30 napisał(a):

> no pewnie, to bardzo cenne, napisz coś więcej ok?
              >
              ok. pozdrowienia dla twojej dziewczyny i rada: kup jej szydelko, bo pewno sie
              nudzi, kiedy sama w domu siedzi:))
            • Gość: kasia Re: do kasi i inych kobiet IP: *.waw.cdp.pl 06.03.02, 15:08
              Tak się właśnie zastanawiam co was łączy i dlaczego się tak nawzajem
              traktujecie. Jesteście do siebie bojowo nastawieni.
              Czekam na ciąg dalszy tej rozmowy.
              • sfinks30 Re: do kasi i inych kobiet 06.03.02, 16:06
                ciągu dlaszego Kasiu nie będzie (zawiedziona?)

> Tak się właśnie zastanawiam co was łączy i dlaczego się tak nawzajem
                > traktujecie. Jesteście do siebie bojowo nastawieni.
                > Czekam na ciąg dalszy tej rozmowy.

• Gość: kasia Re: do kasi i inych kobiet IP: *.waw.cdp.pl 06.03.02, 16:40
                  Troszkę zawiedziona:-)
                  • Gość: Pom Ja też IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 16:46
                    Jestem zawiedziona.:) Lubie oglądać takie obrazki i szkoda, że nie widzimy
                    teraz miny Pana Świnksa (o ile to prawda!!!!) :))) Mesja, to było cudne:)))
                    Kasiu, zrobisz jak zechcesz, ja tam sie nie wtrącam.:)
                    • messja Re: Ja też 06.03.02, 18:03
                      Gość portalu: Pom napisał(a):

> Jestem zawiedziona.:) Lubie oglądać takie obrazki i szkoda, że nie widzimy
                      > teraz miny Pana Świnksa (o ile to prawda!!!!) :))) Mesja, to było cudne:)))
                      > Kasiu, zrobisz jak zechcesz, ja tam sie nie wtrącam.:)

dziekuje za uznanie:))) to dla mnie drobiazg, polecam sie na przyszlosc:))))
    • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 12:57
      no i jak minal weekend w stolicy? podzieli sie ktos wspomnieniami? strasznie
      jestem ciekawa...:))
      • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:03
        też :)))
        • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:08
          men_ napisał(a):

> też :)))

tak?:)) a jak tam w vikingu bylo? dobrze sie bawiles?

• men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:28
            vest :))
            • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:30
              men_ napisał(a):

> vest :))

a to znaczy tyle co: best?:)))
              • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:31
                to znaczy
                :)))
                • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:34
                  men_ napisał(a):

> to znaczy
                  > :)))

acha, to juz wiem:))
                  • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:36
                    nio :))
                    • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:40
                      men_ napisał(a):

> nio :))

nie pozostaje mi nic innego niz zostawic cie z tym optymistycznym zakonczeniem
                      naszej interesujacej rozmowy i pojsc sobie:)))
                      • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:43
                        A ja Ciebie ..:)))
                        • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:47
                          men_ napisał(a):

> A ja Ciebie ..:)))

no dobra madralo, ciebie nie przegadam...:))
                          pozdrowienia:)))

• men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:47
                            Buziaczki :)))
                            • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:49
                              men_ napisał(a):

> Buziaczki :)))

jak juz tam sterczysz i sie nudzisz to przydaj sie na cos i doradz mi co by tu
                              zjesz na lunch...:)))

• men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:50
                                bleeeeeeeeeeeee :)
                                • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:53
                                  nie przydales sie:)))
                                  • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:54
                                    no i nie :))
                                    • messja Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:58
                                      men_ napisał(a):

> no i nie :))

dobra madralo obejdzie sie bez pomocy, a teraz ide znlezc odpowiedz na dreczace
                                      mnie wlasnie pytanie)))
                                      • men_ Re: WEEKEND W WARSZAWIE 10.03.02, 13:59
                                        hę ?:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka