maryjo2 Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:36 Co to ma znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:38 cialo zostanie pod opieka kierowcy, cobyscie sie pozniej nie martwili co z nim zrobic....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:38 że w srode wylatuję tam, skąd Mario wrócił, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:39 men udaje sie na pielgrzymke sladami Prezesa.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:37 I krzyz na droge menik .krygujesz sie jak panienka na wydaniu. Ja cie wiecej prosic nie bede!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:39 nie moge, sorry Samcia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:41 men_ napisał(a): > nie moge, sorry Samcia :)) Pierdolenie kotka przy pomocy mlotka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oMEN Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) IP: *.devs.futuro.pl 05.03.02, 21:38 men_ napisał(a): > bedę z wami duchem :))) o. men - omen .ha! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:44 oMEN, ujawnij się, ktoś Ty, bo nie mam czasu na zgaduj - zgadulę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:39 Men, co Ty opowiadasz? Już śnisz na jawie, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:41 Maryjko, kurde, chyba nie moge :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:44 Nie,ja bylam pierwsza!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:44 Jak ? ja byde w Hamburgu, a Ty w wawie, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:45 a ja w MENczesterze..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MIŁEJ ZABAWY ŻYCZĘ W PIĄTECZEK :)))) 05.03.02, 21:45 a potem jade do MENachium, :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ A tak w ogóle mój główny Powód wizyty w 05.03.02, 21:47 Vikingu odwinął kotka ogonkiem, O ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Men ty dupku zoledny!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 21:52 Twoim glownym powodem wizyty w Vikingu powinni byc przyjaciele a nie baba !!!!! Chlopie na mozg Ci padlo ??????? Jak chcesz to jedz ale ja ci tego nie zapomne ,mozesz byc pewien!!!!!! Bedziesz juz spalony u mnie na wieki !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Men ty dupku zoledny!!!!!!! 05.03.02, 21:53 na wieki wiekow aMEN....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Men ty dupku zoledny!!!!!!! 05.03.02, 21:54 Wow, jutro odpowiem, juz pare razy to przekładałem, to może mi się uda raz jeszcze :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > Twoim glownym powodem wizyty w Vikingu powinni byc przyjaciele a nie baba !!!!! > Chlopie na mozg Ci padlo > ??????? Jak chcesz to jedz ale ja ci tego nie zapomne ,mozesz byc pewien!!!!!! > Bedziesz juz spalony u mnie na > wieki !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Men ty dupku zoledny!!!!!!! 05.03.02, 22:06 I to baba mówi :)) Gość portalu: samanta napisał(a): > Twoim glownym powodem wizyty w Vikingu powinni byc przyjaciele a nie baba !!!!! > Chlopie na mozg Ci padlo > ??????? Jak chcesz to jedz ale ja ci tego nie zapomne ,mozesz byc pewien!!!!!! > Bedziesz juz spalony u mnie na > wieki !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś