urszulka_ma Forum istnieje.... 03.11.11, 20:35 nianiaa napisała: .....i będzie trwać:)) urszulka doda: owszem, będzie trwać, jeżeli będziemy o nie dbać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Forum istnieje.... 16.11.11, 17:46 ....ale z tym dbaniem ,to trochę kiepsko:)).Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Forum istnieje.... 16.11.11, 22:39 cieszę się, że wierni bywalcy zaglądają i dbają:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Forum istnieje.... 20.11.11, 08:41 Wierna w kratkę ,od czasu do czasu pokonywana mnogością i różnorodnością spraw ,zajęć i obowiązków.Ot,samo życie... Pozdrawiam gorąco. Zima idzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma o! ale niespodzianka!:) 21.11.11, 22:23 znalazła się Halinka! zera naszego, fanka:) powinnam mocno się dąsać na kratki i inne życiowe, zatrzymujące Cię gratki! ale cieszę się, że Jesteś wpadaj kratko! częściej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: o! ale niespodzianka!:) 29.11.11, 13:41 Miło wiedzieć ,że są gdzieś fani tego forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: A... 12.12.11, 18:05 nianiaa napisała: > ...Urszulka czuwa :))) cze.... Wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Forum istnieje.... 31.12.11, 09:32 Nianiu, dziękuję za wytrwałość i istnienie i mam nadzieję, że jej, tej, wytrwałości nie zabraknie również w nadchodzącym Nowym Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Urszulko... 31.12.11, 11:29 .....nie ma za co:)))I tak mi ostatnio kiepsko idzie pisanie:))Kiedyś wykazywałam więcej inwencji "twórczej".A teraz życie coraz bardziej mnie i na pewno nie tylko mnie,pochłania prawie bez reszty:))Jednak od czasu do czasu coś tu ustukam na klawiaturze:))Pozdrowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa No dziś.... 29.01.12, 10:52 ....Urszulko chyba głowa Cię zabolała od mojego stukania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma e ...nie:) 29.01.12, 18:37 ...stukaj sobie ile tylko masz siły i ochoty:) Odpowiedz Link Zgłoś