grubz916 01.06.04, 14:39 ...z tym forum. Mam nadzieje ze nie wygnajcie mnie z waszego "klubu" jak sie tu pojawie :)))))). Szerokiej drogi i cieplych dni. PZDR - Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_tosia Re: Powodzenia Kobietki... 01.06.04, 17:32 Dzięki.Nawzajem szerokiej drogi i dużo paliwa w baku! Odpowiedz Link Zgłoś
wazniak1 Re: Powodzenia Kobietki... 04.06.04, 12:56 Spoko nie zdechło! Przyłączam sie do życzeń! Mam nadzieje że forum będzie tak samo przyjacielskie i rodzinne jak nasze! Pozdrawiam Dual Odpowiedz Link Zgłoś
echohce Re: Powodzenia Kobietki... 09.06.04, 10:11 przyłączam sie do pozdrowień :) wpadajcie czasem i na nasze forum :) szerokości i pogody:) pozdrowionka echo Odpowiedz Link Zgłoś
wazniak1 Re: Powodzenia Kobietki... 21.06.04, 16:41 Chyba tak, albo dziewczyny zaszalały w weekend! Pozdrawiam Dual Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 23.06.04, 14:42 ooo ... cos tu ozylo widze :) Juz myslalam,ze Was kobietki nie ma :( to moze bysmy cos popisaly wkoncu? A tak na marginesie - widzialam ostatnio w tvn turbo Szymona z forum dla motocyklistow na kawasaki z750 i zakochalam sie w tym motocyklu ... mniam ... www.evolution.mega.com.pl/moto/k33.html Odpowiedz Link Zgłoś
wazniak1 Re: :) 23.06.04, 20:24 Bardzo ładny golas! Faktycznie wygląda jak napakowany na sterydach, bardzo lubię takie "mocne" motocykle. No cóż, niked'y są jednak najładniejsze, szkoda ze tak mało praktyczne szybkiej w podróży! Pozdrawiam Dual Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 23.06.04, 21:02 Ciesze sie,ze sie podoba. Palam jeszcze miloscia do bmw r1100s,ale jak sie pewnego dnia do niego 'przysadzilam',to doszlam do wniosku,ze motocykl niestety zdecydowanie za wielki jak dla mnie :( i za drogi :( Odpowiedz Link Zgłoś