Dodaj do ulubionych

Aby nie być gołosłownym

01.12.11, 10:08
w ocenie forum "Bez Granic", przytoczę cały wątek, bo cenzurę Darimy mam za nic!
Posty oznaczone w tytule takim oto znaczkiem * zostały usunięte (ocenzurowane)
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Aby nie być gołosłownym 01.12.11, 10:12
      Wątek Dwa eRy bez cenzury

Dwa eRy
      Autor: tadeusz_ski.51 ☺ 30.11.11, 09:55

Mam mocne przesłanki ku temu a by twierdzić, że brutalny atak pani R. na mnie na tym forum, ma z Jej punktu widzenia głęboki sens i jest elementem strategii działania. Na taką myśl naprowadziły mnie ostatnie wydarzenia a ściślej, atak pani R. na innego forumka. Zastanowiłem się chwilę, co może łączyć te dwa ataki na tak różnych osobników płci męskiej? emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif
      Otóż, proszę zauważyć, że jedyną wspólną cechą, którą obaj posiadamy, to ta, że obaj jesteśmy żonaci! A więc o to chodzi! Pani R. nie życzy sobie flirtów z żonatymi, bo jako kobieta stanu wolnego woli flirty z menami wolnymi. Ahaaaaa... bo jeśli dajmy na to ja, flirtuję czyli obstawiam panią R. to jakby blokuję drogę do flirtów mężczyźnie stanu wolnego, np. panu R. z tego forum... Dobra, się wycofałem! Słyszysz Ryszard? Mówię poważnie, bo po takiej "odprawie" nie mam najmniejszego zamiaru, wracać do tej samej wody w której się skąpałem! ... a właściwie z której mnie wykopsano...

Dwa eRy
      tadeusz_ski.51 30.11.11, 09:55 Odpowiedz
      Mam mocne przesłanki ku temu a by twierdzić, że brutalny atak pani R. na mnie na tym forum, ma z Jej punktu widzenia głęboki sens i jest elementem strategii działania. Na taką myśl naprowadziły mnie ostatnie wydarzenia a ściślej, atak pani R. na innego forumka. Zastanowiłem się chwilę, co może łączyć te dwa ataki na tak różnych osobników płci męskiej? emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif
      Otóż, proszę zauważyć, że jedyną wspólną cechą, którą obaj posiadamy, to ta, że obaj jesteśmy żonaci! A więc o to chodzi! Pani R. nie życzy sobie flirtów z żonatymi, bo jako kobieta stanu wolnego woli flirty z menami wolnymi. Ahaaaaa... bo jeśli dajmy na to ja, flirtuję czyli obstawiam panią R. to jakby blokuję drogę do flirtów mężczyźnie stanu wolnego, np. panu R. z tego forum... Dobra, się wycofałem! Słyszysz Ryszard? Mówię poważnie, bo po takiej "odprawie" nie mam najmniejszego zamiaru, wracać do tej samej wody w której się skąpałem! ... a właściwie z której mnie wykopsano...
      • tadeusz_ski.51 c.d. Cytat do mojej sygnaturki jest na czerwono :D 01.12.11, 10:18
        Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał
        zak-1 30.11.11, 11:19 Odpowiedz
        hahahahahh zaraz przejdziecie do słów zakazanych przez Dziwisza smile)))
        jakoś tego zacięcia u Reni na kawalerów nie obserwuję , chyba za mało kapowity jestem.
        Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał
        rena-ta49 30.11.11, 13:42 Odpowiedz
        Tadzio tak z zawiści bo sam żonaty ,zona pilnuje ,
        a jeszcze by pobrykał tongue_out
        * [C]Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał
        tadeusz_ski.51 30.11.11, 11:20 Odpowiedz
        Po co mam szukać skoro sam się znalazł? Jest tu i teraz i właśnie mu odpowiadam:
        Krótko i na temat - spieprzaj dziadu!
        • tadeusz_ski.51 Re: c.d. 01.12.11, 10:20
          Re: Dwa eRy
          sreberko55 30.11.11, 19:48 Odpowiedz
          Ubawiłam się wink
          Re: Dwa eRy
          ksiezniczka-02 30.11.11, 20:05 Odpowiedz
          No i ja też się ubawiłamsmile. Od rana śledzę ten wątektongue_out.
          I tak sobie myślę,że zamiast wycinać potem posty trzeb mniej ubliżać sobie wzajemnie. Niech rozgrywki słowne ale kulturalnebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • flisy1 Re: Aby nie być gołosłownym 01.12.11, 11:34
      Potwierdzę to,nie pij chłopie więcej :)

--
      Autor: tadeusz_ski.51 ☺ 05.07.11, 08:51
      Przecież taka pani biolog, podglądając kopulacje koni
      zapewne zazdrości klaczy i oczami wyobraźni widzi siebie na jej miejscu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka