tadeusz_ski.51 01.12.11, 10:08 w ocenie forum "Bez Granic", przytoczę cały wątek, bo cenzurę Darimy mam za nic! Posty oznaczone w tytule takim oto znaczkiem * zostały usunięte (ocenzurowane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Aby nie być gołosłownym 01.12.11, 10:12 Wątek Dwa eRy bez cenzury Dwa eRy Autor: tadeusz_ski.51 ☺ 30.11.11, 09:55 Mam mocne przesłanki ku temu a by twierdzić, że brutalny atak pani R. na mnie na tym forum, ma z Jej punktu widzenia głęboki sens i jest elementem strategii działania. Na taką myśl naprowadziły mnie ostatnie wydarzenia a ściślej, atak pani R. na innego forumka. Zastanowiłem się chwilę, co może łączyć te dwa ataki na tak różnych osobników płci męskiej? emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif Otóż, proszę zauważyć, że jedyną wspólną cechą, którą obaj posiadamy, to ta, że obaj jesteśmy żonaci! A więc o to chodzi! Pani R. nie życzy sobie flirtów z żonatymi, bo jako kobieta stanu wolnego woli flirty z menami wolnymi. Ahaaaaa... bo jeśli dajmy na to ja, flirtuję czyli obstawiam panią R. to jakby blokuję drogę do flirtów mężczyźnie stanu wolnego, np. panu R. z tego forum... Dobra, się wycofałem! Słyszysz Ryszard? Mówię poważnie, bo po takiej "odprawie" nie mam najmniejszego zamiaru, wracać do tej samej wody w której się skąpałem! ... a właściwie z której mnie wykopsano... Dwa eRy tadeusz_ski.51 30.11.11, 09:55 Odpowiedz Mam mocne przesłanki ku temu a by twierdzić, że brutalny atak pani R. na mnie na tym forum, ma z Jej punktu widzenia głęboki sens i jest elementem strategii działania. Na taką myśl naprowadziły mnie ostatnie wydarzenia a ściślej, atak pani R. na innego forumka. Zastanowiłem się chwilę, co może łączyć te dwa ataki na tak różnych osobników płci męskiej? emoty.blox.pl/resource/podejzenie.gif Otóż, proszę zauważyć, że jedyną wspólną cechą, którą obaj posiadamy, to ta, że obaj jesteśmy żonaci! A więc o to chodzi! Pani R. nie życzy sobie flirtów z żonatymi, bo jako kobieta stanu wolnego woli flirty z menami wolnymi. Ahaaaaa... bo jeśli dajmy na to ja, flirtuję czyli obstawiam panią R. to jakby blokuję drogę do flirtów mężczyźnie stanu wolnego, np. panu R. z tego forum... Dobra, się wycofałem! Słyszysz Ryszard? Mówię poważnie, bo po takiej "odprawie" nie mam najmniejszego zamiaru, wracać do tej samej wody w której się skąpałem! ... a właściwie z której mnie wykopsano... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 c.d. Cytat do mojej sygnaturki jest na czerwono :D 01.12.11, 10:18 Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał zak-1 30.11.11, 11:19 Odpowiedz hahahahahh zaraz przejdziecie do słów zakazanych przez Dziwisza smile))) jakoś tego zacięcia u Reni na kawalerów nie obserwuję , chyba za mało kapowity jestem. Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał rena-ta49 30.11.11, 13:42 Odpowiedz Tadzio tak z zawiści bo sam żonaty ,zona pilnuje , a jeszcze by pobrykał tongue_out * [C]Re: a ten cymbał zaś nic nie zrozumiał tadeusz_ski.51 30.11.11, 11:20 Odpowiedz Po co mam szukać skoro sam się znalazł? Jest tu i teraz i właśnie mu odpowiadam: Krótko i na temat - spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: c.d. 01.12.11, 10:20 Re: Dwa eRy sreberko55 30.11.11, 19:48 Odpowiedz Ubawiłam się wink Re: Dwa eRy ksiezniczka-02 30.11.11, 20:05 Odpowiedz No i ja też się ubawiłamsmile. Od rana śledzę ten wątektongue_out. I tak sobie myślę,że zamiast wycinać potem posty trzeb mniej ubliżać sobie wzajemnie. Niech rozgrywki słowne ale kulturalnebig_grinbig_grinbig_grinbig_grin Odpowiedz Link Zgłoś
flisy1 Re: Aby nie być gołosłownym 01.12.11, 11:34 Potwierdzę to,nie pij chłopie więcej :) -- Autor: tadeusz_ski.51 ☺ 05.07.11, 08:51 Przecież taka pani biolog, podglądając kopulacje koni zapewne zazdrości klaczy i oczami wyobraźni widzi siebie na jej miejscu Odpowiedz Link Zgłoś