Dodaj do ulubionych

Zbiorowy gwałt na 15-latce - zobacz video

11.12.11, 14:01
"Zbiorowy gwałt na 15-latce, dramat na pasach i najdroższy karambol świata - zobacz video"
takimi tytułami wabi się sadystów, wampirów i innych zboczeńców, by zarobić parę groszy.
Ten perwersyjny tytuł pochodzi z onetu, ale wszędzie tego pełno
Obserwuj wątek
    • state.of.independence Re: Zbiorowy gwałt na 15-latce - zobacz video 14.12.11, 18:37
      I widać skutecznie zwabili tych sadystów i wampirów, bo (jak widać) stąd wszystkich wymiotło :-(
      • tojabogdan teraz wszyscy 15.12.11, 20:38
        teraz wszyscy czytają wstrząsające wyznania agenta tomka, dla którego antoni macierewicz jest idelem. Niemal się popłakałem ze wzruszenia.
        Sądząc jedynie po jego wypowiedziach dla wp.pl, można odnieść wrażenie, że to niedorozwój. I pewnie tylko tacy zgłaszają się do pracy w naszych wywiadach, bo nasze wywiady od czasu tzw. transformacji ustrojowej pracują przy otwartej kurtynie ujawniając raz po raz wszystkich swoich agentów. Czyli jest to taki tajny, ale wyjątkowo jawny wywiad.
        Za nasze pieniądze.

state.of.independence napisała:

> I widać skutecznie zwabili tych sadystów i wampirów, bo (jak widać) stąd wszyst
        > kich wymiotło :-(
        >
        • state.of.independence Re: teraz wszyscy 16.12.11, 16:50
          Nie tylko niedorozwiniętych, ale jakichś niedomytych i niedogolonych tych agentów mamy. To chyba niedobrze, bo takiego byle owczarek po zapachu wytropi.
    • tojabogdan osobiście 15.12.11, 21:51
      uważam, że zbyt monotematyczny i jednoznacznie zdominowany wątek, jaki się jakiś czas tutaj przewijał, nieco odstraszył.
      Ja zaglądam tu często.
    • maccard.3 Re: Zbiorowy gwałt na 15-latce - zobacz video 16.12.11, 16:25
      Ja też tu zaglądam, tak jak Bogdan.

Zaznaczam swoją obecność żeby nie być zaliczonym do wymiecionych sadystów, wampirów i innych zboczeńców. Bo ja jestem zboczeńcem zwykłym, najzwyklejszym, a nie jakimś tam (tfu!) innym. Napisałbym, żem zboczeńcem polskim, mazowieckim jenom uznał, że może na to nie zasługuję. Jak może uważać się za Polaka kto nie wierzy w (baczność!) ZAMACH SMOLEŃSKI (spocznij)?
      Ale zwykły jestem.
      • state.of.independence Zbiorowy gwałt na zdrowym rozsądku. 16.12.11, 16:47
        I cóż to za robota, jak wszyscy tu tylko zaglądają, a nikt nie pisze? Forum mi zdycha śmiercią naturalną. I to zdycha tak dalece, że coraz rzadziej zaglądam ;-ppp

A co do zamachu to właśnie nie wiem, jak można nie wierzyć w zamach smoleński. Ja osobiście nie wierzę, no ale...

Swoją drogą to się z Aetrutnia dzisiaj uśmiałam. Myślał, że mi robi na złość obrażając mnie, a dał się tak ładnie na pasku poprowadzić i wykołowałam go, że można na podstawie jego słów udowadniać, że Binieda to oszust. Chyba się połapał jak go oświeciłam, bo się strasznie jadem pozapluwał, ale dostałam co chciałam (czyli owo wyznanie na temat brzozy), przyszło mi to znacznie łatwiej niż myślałam (sądziłam, że nieprędko to nastąpi o ile w ogóle) i nie mam już żadnej motywacji, żeby bawić się z nim w pyskówki. A ten durny myślał, że mnie ta dyskusja na poziomie rynsztoka wciągnęła :-pppppp

--
        Zapraszam wszystkich z poczuciem humoru na bardzo wariackie forum:
        forum.gazeta.pl/forum/f,103051,Na_wariackich_papierach.html
        • tojabogdan w ostatnich miesiącach jedyną nowinką 16.12.11, 18:08
          było to, że to nie samolot w brzozę, ale brzoza w samolot.
          Teraz już oficjalnie wiadomo, że to brzoza zaatakowała lądujący samolot prezydencki i stąd to wszystko.
          Znałem jednego Brzozę, Czesława, ale nie przypuszczam, że to on. Nie ma już tego zdrowia.
          • state.of.independence Re: w ostatnich miesiącach jedyną nowinką 16.12.11, 18:30
            Ale może za to ma dorosłe dzieci o tym samym nazwisku? Z opisów i ze zdjęć wynikało, że to dorosła brzoza dokonała ataku. Może nawet w złości oderwała to skrzydło i prasnęła nim o ziemię, co wyszło w symulacjach Biniedy.
            • tojabogdan afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:03
              niewykluczone, bo ich córka, wówczas 18-toletnia, związała się z czterdziestoletnim facetem o afrykańskich korzeniach. Dziwne, że nikt dotyczas nie poszedł tym afrykańskim śladem smoleńskim.
              • state.of.independence Re: afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:09
                Ale z jakiego kraju pochodził ten facet lub jego przodkowie? To bardzo ważne, bo musimy teraz zbadać jakie były relacje śp. Prezydenta z głową tamtejszego narodu.
                • maccard.3 Re: afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:12
                  state.of.independence napisała:

> Ale z jakiego kraju pochodził ten facet lub jego przodkowie? To bardzo ważne, b
                  > o musimy teraz zbadać jakie były relacje śp. Prezydenta z głową tamtejszego nar
                  > odu.

Rozwiązałem zagadkę! To była zemsta gabończyków, obrażonych niegdyś przez Jarosława Polskezbawa.
                  • state.of.independence Re: afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:32
                    I wszystko jasne! Po tych tekstach o orzeszkach ziemnych to ja też bym się zaczaiła na samolot i walnęła go brzozą w akcie zemsty. No po prostu pokazali, że jednak potrafią zaatakować.
              • maccard.3 Re: afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:10
                Może więc była to słowiańska brzoza skrzyżowana z afrykańskim baobabem? Czy prof. Binienda uwzględnił taką możliwość w symulacji?
                • state.of.independence Re: afrykański ślad smoleński 16.12.11, 19:33
                  Nie uwzględnił. Ale brzoza wyglądała normalnie, po słowiańsku. Kilka takich samych u mnie w okolicy rośnie.
                • tojabogdan smoleńskie puzzle układają się 16.12.11, 19:45
                  w spójną całość. Ten facet pochodził rzeczywiście z Gabonu, ale Brzoza, jako teść, był z nim konflikcie. Przynajmniej formalnie. Wszystko to jakieś zagmatwane.
                  Tu trzeba potężego umysłu, czyli bez Antoniego M. tego się nie rozwikła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka