tadeusz_ski.51 Nic nie bój Renia 05.01.12, 16:32 cyt. "... należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymywać ręką narząd moczowy..." Jak przyjedziesz do Wrocka, to ja Cię tego nauczę i na początku sam przytrzymam Twój narząd moczowy. U Was w Katowicach tej instrukcji nie dawali, więc pewnie nie wiesz jak to się przytrzymuje i dlatego ja będę musiał... Chyba wiesz, że jestem zawsze chętny do pomocy, więc nie ma problemu. Nawet zrobię więcej, potrzymam znacznie dłużej już po wyjściu z WC-tu. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A we Wrocku 05.01.12, 19:30 i znowu jakieś starocie.....przecież od tamtej pory cywilizacja poszła w górę i ludzie nauczyli się korzystać z ubikacji publicznych, a jak nie to zakładają pampersy , ...w tamtych czasach były rzadkością . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A we Wrocku 06.01.12, 17:02 To mówisz, że nie trza podtrzymywać? Tasia, jak kiedyś nie podtrzymałem to nogawkę oblałem. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A we Wrocku 09.01.12, 19:31 taaaa, nie tylko trzeba podtrzymywać , ale porządnie instrument wyciągnąć , ...ale kobiet to nie dotyczy , Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A we Wrocku 11.01.12, 08:37 drugitiktak napisała: > taaaa, nie tylko trzeba podtrzymywać , ale porządnie instrument wyciągnąć , ... ---------------------- Wyciągnąłem ale nie naciągnąłem Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: A we Wrocku 08.01.12, 19:24 A ja wciąż mam wątpliwości,czy aby na pewno niektórzy ludzie zeszli z drzewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: A we Wrocku 09.01.12, 19:33 są tacy co do tej pory tam jeszcze siedzą , może trzeba by porządnie potrząsnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: A we Wrocku 09.01.12, 19:57 Jak grube drzewo , to nie potrząśniesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: A we Wrocku 10.01.12, 15:05 drugitiktak napisała: > i znowu jakieś starocie.....przecież od tamtej pory cywilizacja poszła w górę i > ludzie nauczyli się korzystać z ubikacji publicznych, a jak nie to zakładają > pampersy , ...w tamtych czasach były rzadkością . Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żebyś zamieściła nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: A we Wrocku 11.01.12, 08:32 Już nie raz zamieszczała ale Ty nie czytałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Odpowiedz na Wrocek: A we Wrocku 11.01.12, 08:35 darima_ka napisała: > Hahaha :D ----------------- No i co w tym śmiesznego? Jakaś baba wyrysowała paszkwil na mężczyzn ale nie ma chłopa, który by robił coś tak głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś