slo-onko 09.06.04, 08:17 kazdy pewnie cos sobie zorganizuje. my wyjezdzamy nawdychac sie jodu i pospacerowac po morskim piachu:) moze pogoda pozwoli nawet na wygrzanie sie na slonku:) kto z Was sobie cos zorganizowal?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transoptor Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 08:59 Mnie weekend "zorganizował"...pracodawca :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 10:00 transoptor napisał: > Mnie weekend "zorganizował"...pracodawca :( biedny Transik :( chodz utule Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 10:10 a ja będę sie odstresowywał, wypiję bardzo dużo piwa, będę leniuchował, czytał i patrzył w niebo...nick Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 10:38 nick000 napisał: > a ja będę sie odstresowywał, wypiję bardzo dużo piwa, będę leniuchował, czytał > i patrzył w niebo...nick i patrzyl w niebo na swoja wenus?:) nie pytam kto to taki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 10:40 Wenus to Wenus droga slo, bez niej już dawno moje życie straciłoby sens.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 10:46 a ja niewiem co bede robic... mam zawsze wolne.... nieraz zatracam sie w dniach dni;)) zycze Wszystkim milych wrazen weekendowych i umiarkowanej ilisci piwka.... pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 11:29 ... ciekawe, zatracic się w piwie przy umiarkowanej ilości wolnych dni, dobra perspektywa... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 11:31 **nick sprobuj sie zatracic w piwku i napisz jak bylo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 22:23 nooo... co po niektórzy maja długi , areszta nie;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 22:27 jtka napisała: > nooo... co po niektórzy maja długi , areszta nie;-)P ja planuje brykac :D luznym kursem :P Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 22:28 Ula, chcesz bryknąć przez długi weekend??? ale to on wtedy szybko minie;-)))) lepiej przez niego przejsc;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 09.06.04, 22:42 **Ulaleczka rozbrykana pewnie do woli na rowerku pojezdz;)) **Itus a co Ciebie weekendzik nieobowiazuje??????????? zycze Wszystkim pieknego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 09:32 Kendo , mnie nie dotyczą długie wekendy;-)tylko dzis mam wolne, a piątek i sobota do pracki marsz!;-))))) żeby ktoś wolne miał , to ktoś musi pracować;-) nie ma tak dobrze...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 09:41 zegnam wszystkich slodziutki na 4 dzionki. bede za Wami tesknic :((((( a jak wroce to legne na pieleszach i nie wstane pzrez kolejne 4 dni :)))) bywajcie :)))))))) wypoczywajcie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 10:11 ** Sloo tez bedziemy teskin za Toba, za Twoimi promyczkami.... miej sobie milunio na weekendzie.PA;.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 10:12 ** Itus tez nieraz tak mowie, ze ktos musi pracowac by inni sie "leniuchowali;)) ale zycze Ci przyjemnego dnia mimo ze pogoda zla. Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 11:41 ... aż sumienie mnie gryzie czytając o tych co pracują gdy inni leniuchowac mogą i piwko zimne popijać alem usprawiedliwion bom ostatnio po dziesięć i więcej godzin pracować musiał i usprawiedliwiony sie czuje, fakt że do poduchowego ciepłego miejsca w międzyczasie zaglądam ale to nie koliduję a wręcz mobilizujco działa... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 13:01 a mnie sumienie gryzie , ze chcial bym pracowac a tu nieda rady:((((( pomalu przyzwyczajam sie z ta mysla milego dnia..... po nocnym chodzie i poranku "parowa sie zrobila" oj bedzie piorunami trzaskac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 13:13 .. u mnie tez parno jak w saunie a pioruny trzskć będą jutro w głowie po imprezie męskiej, oj nie mogę się doczekać, imprezy nie piorunów... .. dnia miłego wszystkim a pracującym w szczególności / nick Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 13:47 mnie tam wcale nic nie gryzie ,że nie mam wolnego;-)))))) za to gdy reszta musi pracować , ja sobie odleniuchuje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 13:48 bo już sobie planuje w jakie górki lub miejsca w tym roku mam pojechac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 22:36 jtka napisała: > bo już sobie planuje w jakie górki lub miejsca w tym roku mam pojechac:-) ...góry, góry, góry...och nase góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 22:45 Slo bryknela nad morze i u nas sie schowala ;) qrde, dam ja jej ;) jak wroci :D a ja jade do miasta dziecinnstwa mojego taty i pochodzenia obojga dziadkow (ze strony taty). odkryje, obfotografuje, naciesze sie zapachem, kolorem, opowiesciami rodzinnymi i wroce do Was :) pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 22:56 ...tylko nam nie zdziadziej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 23:04 poroschodzili sie,porozjezdzali miejcie sobie milunie gdzie jestescie, podzielcie sie wrazeniami milej nocki zycze Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: przed nami znow weekend:) 10.06.04, 23:14 ...a Ty kendo, czy ty nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: przed nami znow weekend:) 13.06.04, 10:35 transoptor napisał: > ...tylko nam nie zdziadziej ;))) nie zdziadzialam ;P bylo pieknie, slonko wyszlo jak na zawolanie... po drodze lalo, w miescie pieknie :) zobaczylam wiele pieknych miejsc, napstrykalam fotek, jadlam pyyyszne lody smietankowe i... wroce tam :) sloneczkowe pozdroovki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: przed nami znow weekend:) 12.06.05, 09:22 i jak sie cieszyc weekendem, kiedy tak zimno:-(( pozostaje ciepla herbatka i jaks mila lektura do czytania. Odpowiedz Link Zgłoś