locked77 11.04.12, 13:27 mam stałego partnera, szczescie w zwiazku nie szukam zdrady fizycznej, jedynie kogos do wymiany mysli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio si, fantazje. 11.04.12, 16:15 locked77 napisał(a): mam stałego partnera, szczescie w zwiazku nie szukam zdrady fizycznej, jedynie > kogos do wymiany mysli. lec na forum Psychologia, tam sporo takich. znalem taka-jedna, co mimo intensywnej wymiany mysli - nawet po paru latach nie chciala sie ze mna spotkac, o podaniu reki i buzi w policzek nie mowiac... Ale ostrzegam, ze mozna sie rozchorowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: si, fantazje. 11.04.12, 20:34 maly.jasio napisał: > znalem taka-jedna, co mimo intensywnej wymiany mysli - nawet po paru latach > nie chciala sie ze mna spotkac, o podaniu reki i buzi w policzek nie mowiac... Widocznie bardziej pociągał ją Twój umysł niż ciało. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: si, fantazje. 11.04.12, 21:19 nom73 napisał: > maly.jasio napisał: > > > znalem taka-jedna, co mimo intensywnej wymiany mysli - nawet po paru lata > ch > > nie chciala sie ze mna spotkac, o podaniu reki i buzi w policzek nie mow > iac... > > Widocznie bardziej pociągał ją Twój umysł niż ciało. ;-) niewykluczone... albo tez odpychala ja moja zona... jednak taka dyskrepancje tudziez stanie w szpagacie uwazam za intelektualne i moralne naduzycie. w koncu facet nie baba i nie gada z baba dla samego gadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
locked77 Re: fantazje? 12.04.12, 16:16 mhm... musisz byc rzeczywiscie uinteresujący równiez na innym polu :) jednakze, jezeli ktos sie znajdzie- zapraszam na gazetowego maila. Jestem otwarta na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś