catalina1 25.06.04, 08:19 Pora wstawać śpiochy ;-)) Zobaczcie jakie ładne słonko za oknem, a w dodatku to już piątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:30 catalina1 napisała: [...] > a w dodatku to już piątek ;-) Napisała Cati po powrocie znad morza i ciągle na urlopie :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:52 the_kami napisała: > Napisała Cati po powrocie znad morza i ciągle na urlopie :-DDDD No to ja powinnam bardziej się martwić tym piątkiem ;-) A poza tym poproszę o docenie czasu mojego wstania z łóżka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:53 catalina1 napisała: > No to ja powinnam bardziej się martwić tym piątkiem ;-) Dlatego też ja nie rozumiem powodu Twojego entuzjazmu :-DDD > A poza tym poproszę o docenie czasu mojego wstania z łóżka ;-)) To jest Cati chore! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:55 the_kami napisała: > Dlatego też ja nie rozumiem powodu Twojego entuzjazmu :-DDD Hmm... bo to przez jakubka i psa ;-) Musiałam iśc na spacer do sklepu ;-)) A poza tym ja po prsotu jestem dziwna ;-) > To jest Cati chore! :-P > Myślisz, że powinnam wziąść przykład z Artura??? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:03 catalina1 napisała: > Hmm... bo to przez jakubka i psa ;-) Zawsze są winni!! :-P > Musiałam iśc na spacer do sklepu ;-)) Musiałaś? :-P > A poza tym ja po prsotu jestem dziwna ;-) Tak, wiemy :-PPPPPPPP > Myślisz, że powinnam wziąść przykład z Artura??? ;-) Nie, wcale nie namawiam Cię do spania do popołudnia... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:08 the_kami napisała: > Zawsze są winni!! :-P No ba :-) > > Musiałam iśc na spacer do sklepu ;-)) > > Musiałaś? :-P No to też objaw mojego zdziwaczenia ;-) > Nie, wcale nie namawiam Cię do spania do popołudnia... :-DDD Oj, jakbym spała tyle godzin to byłabym nie do wytrzymania dla otoczenia ;-)) Na pewno bolałaby mnie głowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:11 catalina1 napisała: > > Musiałaś? :-P > > No to też objaw mojego zdziwaczenia ;-) Cat, a zastanawiałaś się, czy to da się leczyć? ;-DDD > Oj, jakbym spała tyle godzin to byłabym nie do wytrzymania dla otoczenia ;-)) > Na pewno bolałaby mnie głowa ;-) Hmmm... Cała kwestia w tym, o której się kładziesz. Bo jeśli jest już jasno, to sama rozumiesz... :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:06 the_kami napisała: > Cat, a zastanawiałaś się, czy to da się leczyć? ;-DDD A znasz jakieś sposoby??? > Hmmm... Cała kwestia w tym, o której się kładziesz. Bo jeśli jest już jasno, to > > sama rozumiesz... :-DDD > Niestety nie - ja moge sie położyc o 4 rano a o 8 jestem wyspana. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:59 > To jest Cati chore! :-P Rozbestwiła nam się mamuska, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:03 the_dzidka napisała: > Rozbestwiła nam się mamuska, co nie? W kwesti godziń snu i wstawania ja zawsze byłam chora ;-) Najbardziej cierpi na tym Jakubek ;-) Nikomu normalnemu nie stracza 5 godzin snu bez względu na dzień tygodnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:08 catalina1 napisała: > Nikomu normalnemu nie stracza 5 godzin snu bez względu na dzień tygodnia :-) Wiesz, to Ci się przyda w chwili, kiedy Junior wymusi drastyczne skrócenie ilosci snu :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:10 the_kami napisała: > Wiesz, to Ci się przyda w chwili, kiedy Junior wymusi drastyczne skrócenie > ilosci snu :-DDD > I chyba dlatego nie boje sie tego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:09 > Nikomu normalnemu nie stracza 5 godzin snu bez względu na dzień > tygodnia :-) Pogadamy za kilka miesięcy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:11 the_dzidka napisała: > Pogadamy za kilka miesięcy :-))) > Ja bardzo jestem ciekawa jak Jakubek to przeżyje ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:16 Przez delikatność nie chciałam pierwsza poruszać tej kwestii :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:19 the_dzidka napisała: > Przez delikatność nie chciałam pierwsza poruszać tej kwestii :) Jakubek sam - szybko - zostanie poruszony :-DDD Pytanie tylko, jak skutecznie. Bo może on ma słuch wybiórczy? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:26 > Jakubek sam - szybko - zostanie poruszony :-DDD Pytanie tylko, jak skutecznie. Jakubek w ogóle fajnie wygląda po podniesieniu się z łóżka: wzrok dziki, suknia plugawa. To teraz będzie tak miał na stałe :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:34 the_dzidka napisała: > Jakubek w ogóle fajnie wygląda po podniesieniu się z łóżka: wzrok dziki, > suknia plugawa. To teraz będzie tak miał na stałe :-P On to on... Gorzej że Cat będzie tak miała :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:09 the_kami napisała: > On to on... Gorzej że Cat będzie tak miała :-DDD > A możecie poczekać z tymi proroctwami ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:08 the_dzidka napisała: > Jakubek w ogóle fajnie wygląda po podniesieniu się z łóżka: wzrok dziki, suknia > > plugawa. To teraz będzie tak miał na stałe :-P Rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:22 A zejdzta Wy ze mnie, jesli nie mam z tego przyjemnosci, co?? Jak sie komus moje spanie nie podoba, jego problem, nie moj. Bede spal kiedy bede chcial i jak bede chcial ;-) I tej wersji sie bede trzymal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:28 tomjakub napisał: > Bede spal kiedy bede chcial i > jak bede chcial ;-) I tej wersji sie bede trzymal ;-) Buchacha ;-P Zobaczymy ;-) za chwileczkę, zrobię się wtedy baaardzo asertywna - i przy okazji kupie sobie zatyczki do uszu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:40 catalina1 napisała: > Zobaczymy ;-) za chwileczkę, zrobię się wtedy baaardzo asertywna - i przy > okazji kupie sobie zatyczki do uszu ;-)) Bla, bla, bla. Przynajmniej bede mial spokoj i nie bedziesz mi glowy zawrac ze siedze jeszcze przy kompie. Bede mial wymowke ze czekam az sie bobo obudzi ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:48 tomjakub napisał: > Bla, bla, bla. Przynajmniej bede mial spokoj i nie bedziesz mi glowy zawrac ze > siedze jeszcze przy kompie. Bede mial wymowke ze czekam az sie bobo obudzi ;-P > A potem nakarmisz, przewiniesz, utulisz dziecko i nie wiem jak wstaniesz rano do pracy ;-) ale podoba mi sie to ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:51 catalina1 napisała: > A potem nakarmisz, Przystawie Ci bobo do cyca ;-) >przewiniesz, no problemo ;-) >utulisz dziecko poloze miedzy nami ;-P > nie wiem jak wstaniesz rano > do pracy ;-) Tak jak dzisiaj?? >ale podoba mi sie to ;-) Mnie tez ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:57 tomjakub napisał: > Przystawie Ci bobo do cyca ;-) Jeśli się da ;-) > > >przewiniesz, > > no problemo ;-) Ja musze to zobaczyć ;-) > poloze miedzy nami ;-P O nie - Dziecko ma swoje łóżeczko. > > > nie wiem jak wstaniesz rano > > do pracy ;-) > > Tak jak dzisiaj?? Zobaczymy przez dłuższy czas niz jedna noc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:02 catalina1 napisała: > Jeśli się da ;-) Co to znaczy jak sie da?? Chyba ze bobo nie bedzie chcialo ssac. ;-P > Ja musze to zobaczyć ;-) Malo smieszne ;-P > O nie - Dziecko ma swoje łóżeczko. Nuka tez i co z tego?? > Zobaczymy przez dłuższy czas niz jedna noc. Tia. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:04 tomjakub napisał: > Co to znaczy jak sie da?? Chyba ze bobo nie bedzie chcialo ssac. ;-P Zakładając, że wrodzi sie we mnie to zagwarantowane jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:13 tomjakub napisał: > > O nie - Dziecko ma swoje łóżeczko. > > Nuka tez i co z tego?? Ciekawe, czy Ci się będzie podobało, jak będzie chciało z Wami spać przez pierwsze n lat. Koleżanki z pracy córka ma ponad 2 i się przyzwyczaiła tak, że nie chce sama spać. Może lepiej od małego przyzwyczajać, co? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:25 konradbryw napisał: > Może lepiej od małego przyzwyczajać, co? ;> O własnie - też tak sądze. Poza tym jak Jukbek woli w nocy grać na kompie to może przy okazji uśpić dzicko bujając i potem położyc do łózeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:31 catalina1 napisała: > Poza tym jak Jukbek woli w nocy grać na kompie to > może przy okazji uśpić dzicko bujając i potem położyc do łózeczka. Mnie czeka niestety prawdopodobnie praca przy kompie... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:40 konradbryw napisał: > Mnie czeka niestety prawdopodobnie praca przy kompie... ?? Jakaś zmiana??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:42 catalina1 napisała: > > Mnie czeka niestety prawdopodobnie praca przy kompie... > > ?? Jakaś zmiana??? Co najwyżej dodatkowa chałturka. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:44 konradbryw napisał: > Co najwyżej dodatkowa chałturka. Zobaczymy. Dobre i to. A jak się Alicja miewa??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:45 catalina1 napisała: > Dobre i to. Nie zawadzi. Jak się uda, to rachunki za net się zwrócą. ;) > A jak się Alicja miewa??? Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:31 tomjakub napisał: > A zejdzta Wy ze mnie, jesli nie mam z tego przyjemnosci, co?? Jak sie komus > moje spanie nie podoba, jego problem, nie moj. Bede spal kiedy bede chcial i > jak bede chcial ;-) I tej wersji sie bede trzymal ;-) A my będziemy nadal udawać, że Ci wierzymy :-PP Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:42 Sam jestem ciekaw jak to będzie ;-) Aczkolwiek mam wrażenie, że prędzej mnie obudzi wiercąca się Cat niż nocne hałasy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:43 tomjakub napisał: > Sam jestem ciekaw jak to będzie ;-) Aczkolwiek mam wrażenie, że prędzej mnie > obudzi wiercąca się Cat niż nocne hałasy ;-) A ja jestem ciekawa, jak w tym wszystkim odnajdzie się Nusia :) (swoja droga, jaki to dobry patent na zmuszenie jakubka do zabrania głosu: wystarczy zacząć o nim plotkować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:48 the_dzidka napisała: > A ja jestem ciekawa, jak w tym wszystkim odnajdzie się Nusia :) Nuka?? Jak kazda sunia, pewnie uzna to za sowje i tyle. Ona lubi male dzieci. > (swoja droga, jaki to dobry patent na zmuszenie jakubka do zabrania głosu: > wystarczy zacząć o nim plotkować ;) Wiesz, czasu i checi brak. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:50 tomjakub napisał: > Wiesz, czasu i checi brak. ;-P > A czemu chęci?? Coś Ci zrobiliśmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:53 catalina1 napisała: > A czemu chęci?? Coś Ci zrobiliśmy?? Wy?? Kazecie mi isc do lozka ;-P A na serio?? Nie chce mi sie, leniwy jestem. ;-) I nie podoba mi sie to sposob chodzenia po tym forum i tyle ;-) Stare bylo znacznie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:50 the_dzidka napisała: > A ja jestem ciekawa, jak w tym wszystkim odnajdzie się Nusia :) Jak na razie odnajduje się nieźle - ulubiona pozycja do spania - koło mnie z pyskiem na brzuchu ;-) Ale też jestem ciekawa jak to będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:08 the_kami napisała: > Jakubek sam - szybko - zostanie poruszony :-DDD Pytanie tylko, jak skutecznie. > Bo może on ma słuch wybiórczy? bardzo wybiórczy ;-) A jak śpi to już wogóle głuchy się robi ;-) Niestety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:07 the_dzidka napisała: > Przez delikatność nie chciałam pierwsza poruszać tej kwestii :) > buchacha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 09:57 catalina1 napisała: > Nikomu normalnemu nie stracza 5 godzin snu bez względu na dzień tygodnia :-) hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 13:09 konradbryw napisał: > hmmm... Fakt - Ty też z tych dziwnych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:13 catalina1 napisała: > Fakt - Ty też z tych dziwnych ;-) Nawet się specjalnie nie zmartwiłem, jak dostałem termin do okulisty na niedzielę o 8.00. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:25 konradbryw napisał: > Nawet się specjalnie nie zmartwiłem, jak dostałem termin do okulisty na > niedzielę o 8.00. A tak z ciekawości - to gdzie w niedziele tak wcześnie lekarze pracują??? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 14:29 catalina1 napisała: > A tak z ciekawości - to gdzie w niedziele tak wcześnie lekarze pracują??? W Luxmedzie. W sumie chciałem na czwartek-piątek-sobota się załapać, ale nie było wolnych terminów. Ciekawa sprawa, bo termin taki nie wyskakuje z wyszkukiwarki, ale przez CC dało się umówić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:33 catalina1 napisała: > Pora wstawać śpiochy ;-)) Zobaczcie jakie ładne słonko za oknem, a w dodatku > to już piątek ;-) Co za optymistka!! Może popracujesz za mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:54 the_dzidka napisała: > Co za optymistka!! Może popracujesz za mnie? > Nie - jadę zaraz do OBi po jakieś dziwne rzeczy typu papier ścierny, pędzelki, folia malarska ;-) Czas pomalować balkon ;-)) Więc też będę pracować fizycznie ;-)) Może się opale przy okazji ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 08:58 > Nie - jadę zaraz do OBi po jakieś dziwne rzeczy Jedź, jedź. A propos: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2148133.html Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Dzień dobry ;-)) 25.06.04, 11:58 catalina1 napisała: Dzień dobry. > Pora wstawać śpiochy ;-)) Wstany byłem. Naprawdę. :-) Zobaczcie jakie ładne słonko za oknem, A-ha, u mnie też. a w dodatku > to już piątek ;-) > I u mnie też. R Odpowiedz Link Zgłoś