kszysio 07.07.04, 05:42 Cześć :) Witanko! I żeby dla Was też był fajny dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: hello ! 07.07.04, 07:41 kszysio napisał: > Cześć :) > Witanko! I żeby dla Was też był fajny dzionek. dla mnie to chyba od wczoraj jak szalony sie zapowiadal:) moze tylko tak pozornie? moze to tylko cisza przed burza? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 07.07.04, 10:06 slo-onko napisała: > kszysio napisał: > > > Cześć :) > > Witanko! I żeby dla Was też był fajny dzionek. > > > dla mnie to chyba od wczoraj jak szalony sie zapowiadal:) > moze tylko tak pozornie? moze to tylko cisza przed burza? burze najprawdopodobniej jutro beda tak dzis zapowiadali.... nareszcie nie pada. **sloo okres urlopowy zaczety, wiec wszystkiego mozna sie spodziewac. ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 07.07.04, 14:09 a u mnie pieknie jest i bylam rano na rowerze... i.. zlapalam gume ;) hi hi hi ... pierwsza w zyciu guma rowerowa ;) milego dzionak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
betka21 Re: hello ! 07.07.04, 15:46 Super! Ja też bym sobie pojeździła na rowerze, ale muszę siedzieć w pracy, ale już niedługo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 07.07.04, 20:25 ulalka napisała: > a u mnie pieknie jest i bylam rano na rowerze... i.. zlapalam gume ;) hi hi > hi ... pierwsza w zyciu guma rowerowa ;) > milego dzionak :))) **Ulalko i wracalas na piechote do domu??:-(( ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 07.07.04, 19:40 a ja właśnie wróciłam z rowerku i jakoś się odmemłałam:-) chyba brakowało mi go;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 07.07.04, 20:23 wczoraj zrobilam rundke rowerowa, planuje jutro,jak nie bedziepadac.. ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 07.07.04, 20:54 a ja pojechalam na rowerku, a wrocilam na piechote... rower i spacer - dwa w jednym :P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 08.07.04, 12:21 heh.. nio i nie wygralam w tego totka... ;) nawet trojki!!.. a mowia, ze jak ktos zaczyna jakies hazardowe gry dopiero, to na poczatku mu idzie!!.. nio to ja juz nic nie rozumiem... ;) nio i podciagajac pod to teorie,ze kto nie ma szczescia w kartach (grach), ten ma szczescie w milosci, powinnam miec jednak to drugie <rotfl> hihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 08.07.04, 18:23 a ja zaczęłam dziś sezon pływacki w jeziorze:-)))) woda jeszcze zimna, ale można już pływać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 08.07.04, 18:27 i po przepłynięciu kilku metrów, to już mi nawet na rowerek nie chce się iść;-) woda siły wyciągnęła ze mnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 09.07.04, 10:22 nio i wstalam :) i ide pobrykac po slonku :)))) milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 09.07.04, 20:57 biegam caly dzien , na dodatek parno , gorąco , burzowo... a wszystko na odwrót się układa Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: hello ! 09.07.04, 21:02 podobnie jak i mnie, wykonałem total robotę i wszystko okazało się do bani, a na dodatek muszę wszystko odkręcić do stanu pierwotnego i co...roześmiałem się do łez z tego gamonia, czyli z siebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 09.07.04, 21:09 Transiku , a co innego nam pozostaje w takich sytuacjach??/ tylko śmiech;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hello ! 10.07.04, 10:08 jtka napisała: > i konkretnie zaklnąć;-)))) znam to;-) kazdy by zaklal;-) ja w takich wypadkach to rzucam miesem ale tak by nikt nie slyszal bo wstydze sie za bardzo;-) z reszta nie pzrystoi kobietom jakos tak wrzesciec miesem na caly dom;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 10.07.04, 15:36 witanko:) heh.. gdybym chciala wyrazic co sadze o moim zyciu pewnymi etapami, od jakiego czasu... to chyba nie wymyslili takiego epitetu ;) nio dobra :) koniec marudnosci - milego dnia a raczej popoludnia Podusinscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: hello ! 10.07.04, 16:32 ulalka napisała: > witanko:) > heh.. gdybym chciala wyrazic co sadze o moim zyciu pewnymi etapami, od jakiego > czasu... to chyba nie wymyslili takiego epitetu ;) hm...nie wiem, o czym nie wiem :( -ale miłego dnia ulaleczce i reszcie bardziej lub mniej sfrustrowanym legaczom:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 10.07.04, 17:09 tak to już jest z naszymi smuteczkami... przychodzą i odchodzą... jak ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hello ! 13.07.04, 12:03 transoptor napisał: > ulalka napisała: > > > witanko:) > > heh.. gdybym chciala wyrazic co sadze o moim zyciu pewnymi etapami, od > jakiego > > czasu... to chyba nie wymyslili takiego epitetu ;) > hm...nie wiem, o czym nie wiem :( > -ale miłego dnia ulaleczce i reszcie bardziej lub mniej sfrustrowanym legaczom: ) o pewnych rzeczach wiem tylko ja chyba... + pare osob w to wmieszanych... a frustratem mam nadzieje nie jestem tak ogolnie :)... ewentualnie bywam... ;) pozdrooveczki Transik :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 13.07.04, 12:46 witam i wiecej optymizmu zycze..... tez go teraz potrzebuje.. ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 15.07.04, 18:42 hej!hej! dzis mielismy troszke sloneczka:-)) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: hello ! 15.07.04, 18:46 kendo napisała: > hej!hej! > dzis mielismy troszke sloneczka:-)) > > ** > milego wieczoru. tak:) przez jedena jedyna malenka godzinke:) ale od soboty ma byc ciepelko:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hello ! 15.07.04, 19:11 ulalka napisała: > witajcie popoludniem sennym:) nie dosyć ,że dzień senny , to jeszcze jakoś drzaźniący:-( no w sumie się nie dziwię , cały tydzień jest zakręcony to i czwartek tyż:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: hello ! 16.07.04, 11:22 o! to juz prawie weekendzik ;)) ** milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś