state.of.independence 31.10.12, 18:17 Nieważne kogo. Znajdę tak czy siak. Tylko mi w tej chwili na gwałt potrzebny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk state. 04.11.12, 11:54 Jak potrzebujez kogos do gwaltu,to zaden problem.Moge to zrobic,podaj tylko adres. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: state. 04.11.12, 20:29 Igor, zrobił się problem, bo komuś już gwałt obiecałam, tylko nie wiem, czy do gwałtu dojdzie. I teraz trudna sprawa: ile czasu powinnam odczekać dla przyzwoitości, zanim adres podam Tobie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk state. 06.11.12, 18:05 Czym ze jest czas,przed tym,co moze mnie czekac? Czekam cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: state. 06.11.12, 19:48 Igor, jak zwykle mam złe wieści: nic z tego. Zguba się znalazła. Ja jestem Ci wdzięczna za chęć pomocy ;-) ale sam widzisz, że jakoś dziwnie wychodzi to wszystko, i to od lat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Coz. 06.11.12, 20:58 Przez chwile bylem wprawie szczestliwy i za to SPASIBO. Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Coz. 06.11.12, 21:26 No ale powiedz sam, bo przecież znasz mnie dobrze, czy mogłeś się spodziewać innego zakończenia ;-) Przecież ile rzeczy ja Ci naobiecywałam, odkąd się znamy, i ani razu nie dotrzymałam słowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Coz. 06.11.12, 23:16 Czlowiek nadziejami zyje.Ta nadaje zyciu sens. Zagladam czasami na KwS,regularnie tu do ciebie. Ale jakas nie mam glowy do pisania u ciebie .Siedze teraz w polityce po usze(he,he). Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Coz. 07.11.12, 17:29 No wiesz, toż właśnie żyję ostatnio pewnymi nadziejami. Jeśli te nadzieje się spełnią, to będzie to numer stulecia i najbardziej niesamowita rzecz w moim życiu :-) W każdym razie tak po starej przyjaźni, życz mi dużo szczęścia :-) Odpowiedz Link Zgłoś