IP: 192.168.14.* 19.03.02, 13:36
kto zna jakieś fajne callgirls. Pytam poważnie.
Obserwuj wątek
    • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 13:42
      z forum czy inne?
    • mag_nolia Re: CallGirls 19.03.02, 13:43
      mogłabym Ci podać nr telefonu ale jestem...zajęta...
      • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 13:46
        to daj i odloz sluchawke zeby byl wolny
        • saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:04
          powaznie odpowiadam, ze nie znam zadnej, nie mowiac ze fajnej.
          • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 14:06
            a ty zarobic nie chcesz??? :)

saqqara napisał(a):

> powaznie odpowiadam, ze nie znam zadnej, nie mowiac ze fajnej.

• saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:07
              hehe, a chcesz umrzec na zawal?;)
              • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 14:09
                ja czy on?
                • saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:10
                  a ktory sie zglaszal? nie jestem siostra z mila sierscia przeprowadzajaca
                  eutanazje za darmo, ale co tam.
                  • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 14:13
                    on sie zglaszal, ja cie tylko lansuje, moze masz jakis ukryty talent w sobie
                    • saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:15
                      lansujesz mnie? uwazaj, zebys nie przegial, bo stracisz... klientow;)
                      aha, i co Ty z tego lansowania bedziesz mial?
                      • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 14:19
                        jak to co? callgirls za darmo!
                        mozesz wciagnac kolezanki:)

saqqara napisał(a):

> lansujesz mnie? uwazaj, zebys nie przegial, bo stracisz... klientow;)
                        > aha, i co Ty z tego lansowania bedziesz mial?

• saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:22
                          jesli Ty bedziesz ciagle zajmowal callgirls, to one wiele nie zarobia, obawiam
                          sie;)no chyba ze sam tez wezmiesz sie do roboty;)
                          • emperor Re: CallGirls 19.03.02, 14:27
                            jasne, zawsze chcialem byc alfonsem:)
                            otworze chyba maly cieply i przytulny burdelik,
                            mozesz wciagnac kolezanki:)))
                            • saqqara Re: CallGirls 19.03.02, 14:31
                              hehe, od razu alfonsem? a ladna masz buzke? bo wiesz, alfons czasem po pysku
                              dostaje;)

• emperor Re: CallGirls 19.03.02, 15:06
                                po pysku moge dostac, nie pierwszy i nie ostatni raz!
                                ale co sie nie robi, by nie przewiezc slodko kogos w bagazniku:)))))
                                • emperor tak na marginesie... 19.03.02, 15:13
                                  .... to co oznacza twoj nick Saqqara, nie znam cie, a mam dziwne skojarzenia:)
                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:14
                                    pozytywne te skojarzenia? ;)

• emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:15
                                      dla mnie tak:))))))))
                                      • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:16
                                        :)))

Saqqara to cmentarz ;)
                                        • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:22
                                          hahahaha!!!!!! to nekrofil z ciebie:))))))))
                                          • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:26
                                            raczej miejsce ostatecznego spoczynku dla tych co sie szeroko smieja ;)
                                            • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:28
                                              i juz chcesz miec mnie w sobie????? :))))))
                                              • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:30
                                                nie rozsmieszaj mnie, z krzesla spadlam, w pracy jestem ;))

• emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:32
                                                  w kostnicy pracujesz? czy grabarzem jestes? :)
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:33
                                                    pomagam pozegnac sie z zyciem;)ja sobie ziemia rak nie brudze.
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:36
                                                    to pomoz mi, jak cie sie uda to jestem w tobie:))))) (nie spadaj - na cmentarzu)
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:41
                                                    strasznie sie spieszysz do tego cmentarza, ale oszczegam suchy to cmentarz,
                                                    stary, wrecz starozytny ;)
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:43
                                                    to ty taka stara jestes i jeszcze sie chwalisz???? :)))))))
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:45
                                                    no, jakby policzyc od czasu pierwszego grobu to bedzie jakies 4500 lat;)
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:50
                                                    wiec kto byl przedemna?
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:53
                                                    glowy panstwa i rzad;)
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 15:58
                                                    i czym sobie zaluzylem na ta przyjemnosc? :)
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:02
                                                    a skad przypuszczenie ze to bedzie przyjemnosc?;)
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:05
                                                    bo ja zawsze jestem dobrej mysli, a ty sie zaprezentowac nie umiesz!!!!:))))
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:16
                                                    a co? mam sie zaczac wyginac i stroic gupie miny? ;)))
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:20
                                                    albo na uszach chodzic:))))

a kiedy nicka zmienisz, bo mam wyrzuty jak z toba rozmawiam?
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:36
                                                    na razie sie nie zanosi na zmiane nicka, ale jesli nawet, to nie bedzie to
                                                    slodka_babe albo weź_mnie_teraz ;)
                                                  • emperor Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:45
                                                    szczerze powiem ze bardzo tego zaluje:)))
                                                    ale pomyslimy razem co sie da zrobic z twoim nickiem:)
                                                  • saqqara Re: tak na marginesie... 19.03.02, 16:53
                                                    pomyslec wspolnie mozemy, ale wybieram ja;)
                                                    juz spadam, tym razem tez z krzesla, ale na dluzej;)
                                                    pa
                  • laelia Re: CallGirls 19.03.02, 14:13
                    Fajna, to chyba nie jest typowe wymaganie w stosunku do CallGirl? Czy on na
                    pewno wie czego szuka?
                    • kitek1 chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:14
                      i szuka jakiejs posezonowej promocji:)
                      • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:25
                        a ty juz po zakupach ? :))
                        • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:30
                          ja tam lubie promocje,
                          ostatni sweterek kupilem sobie na pozimowej wysprzedazy,
                          smutno mi dzisiaj bylo, bo mi listonosz w pracy powiedzial,
                          ze wieksza paczuszke mi wepchnal do domowej skrzynki,
                          polecialem z nadzieja, ze to kol.kubek,
                          a to kaseta:"budowanie milosci":(
                          • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:31
                            budowanie milosci? a to film pogladowy czy co?
                            • Gość: oona nie przeszkadzajcie sobie... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:34
                              mnie tu właściwie nie ma:)
                              chciałam tylko powiedzieć,że sobie wątek
                              o ciekawym tytule na romantyczne rozmowy znależliście:)
                              • kitek1 uneczko.............. 19.03.02, 15:37
                                zebym nie wyciagnal tytulow watkow,
                                pod ktorymi Ty i ex? uprawialiscie roMENtice::)
                                • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:41
                                  eeech...
                                  wczoraj troche pogrzebałam własnie w przeszłosci:)
                                  np."wnooczka do dziadka"było
                                  w Dniu Dziadka,bardzo ładny tytuł,nieprawdaż?
                                  a w srodku....:))
                                  • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 15:45
                                    juz nie bede mowil co sie ze mna dzialo,
                                    jak sobie w tym wateczku grzebalem,
                                    a Ty juz bylas cala zamenowana:(
                                    • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:49
                                      możesz mówić
                                      już jestem tak nawyrzucana sumieniowo
                                      ze i to wezmę na siebie:(
                                      ale to chyba nie był ten wątek,na którym
                                      men kazał mi bluzeczkę przez główkę
                                      i fruuuuu na lampkę biurową???:))))))
                                      jak dobrze,ze nikt tego oprocz Ciebie nie czytał...:)))
                                      • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 15:52
                                        no, ale po tym wyznaniu,
                                        na pewno masa archeologicznych menofili tam sie rzuci:)
                                        • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 15:54
                                          to i tak nic...,drodzy menofile,nic,prawda?:))))

ZABRONIONE grzebanie w starych wątkach,słyszą??:)
                                          • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 15:59
                                            cos Cie gryzie:)
                                            • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:02
                                              łał,wreszcie ktoś dał szanse i Uneczce
                                              na posiadanie ludzkich uczuc
                                              a nawet problemów:)
                                              • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 16:07
                                                a masz jakies problemy z Uneczka:)
                                                • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:08
                                                  nie,to nie schizofrenia na tle uneczkowym:))
                                                  • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 16:11
                                                    a na ile Ty identyfikujesz sie z Uneczka:)
                                                  • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:16
                                                    na kozetce jednak mnie kładziesz?:)
                                                    trudno mi powiedziec,
                                                    a własciwie nie wiem jak postrzegana jest Uneczka-
                                                    nie mam odpowiedniego dystansu do siebie jako Uneczki:)
                                                  • kitek1 Re: uneczko.............. 19.03.02, 16:19
                                                    na pewno jest wypadkowa,
                                                    wielu Twoich stanow emocjonalnych,
                                                    ale czy oona jest bardziej taka, jaka Ty bys chciala byc,
                                                    czy wstydzisz sie za nia czasami:)
                                                  • Gość: oona Re: uneczko.............. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:25
                                                    troszke sie za nią czasem wstydzę
                                                    jak pod wpływem nastroju chwili
                                                    w niezbyt ciekawe rejony zabrnie
                                                    co siem niestety dla potomnych utrwali
                                                    i troche głupio na drugi dzien to czytac:)
                                                    ale generalnie-nie zastanawiam sie zbytnio
                                                    nad obrazem uneczki który tu w oczach innych powstaje,
                                                    wiec mysle,ze jestem sobą
                                                    niestety???:))
                            • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:34
                              no jakis przez MEN wydany,
                              a nie przez mena:)
                              • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:37
                                i ogladales juz? i jak sie buduje szybko czy wolno ?
                                łuna kazde miejsce jest dobre :))))))))))
                                • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:39
                                  pewien przebrzydly czlowieczek zabral mi video,
                                  i dopiero w pracy bede mogl poogladac,
                                  ale jak Cie to interesuje,
                                  to Ci jutro opowiem:)
                                  • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:40
                                    bardzo mnie interesyje. moze i ja cos zbuduje :)
                                    • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:43
                                      to jak nie beda, to jakies kity z satelity, to Ci wysle,
                                      tak duzo, juz o Tobie wiem, ze chyba paczuszka dojdzie:)
                                      • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:46
                                        duzo? a kurde skad? i jak? czlowiek nie moze czuc sie bezpiecznie :))))))))
                                        • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:49
                                          nie, no troszeczke zartuje,
                                          tylko tyle, ile mi sama powiedzialas,
                                          ale namolny lubownik i z tego by calej reszty doczytal:)
                                          • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:55
                                            zbączenie zawodowe hę ? :))
                                            • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:56
                                              nie !!!
                                              fascynacja syrenkami:)))
                                              • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 15:59
                                                wiesz jak odys skonczyl przez syrenki :)))
                                                • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:01
                                                  jak skonczyc trzeba,
                                                  nie przejmuje sie za bardzo swoim koncem:)
                                                  • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:02
                                                    to on zle skonczyl :))))) a nie syrenki
                                                  • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:06
                                                    najwazniejsze sa warszawskie syrenki,
                                                    a nie jakies hellenskie,
                                                    dla w-wskich moge wszystko,
                                                    nawet zle skonczyc:)
                                                  • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:07
                                                    jestes hazardzista? :))
                                                  • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:10
                                                    teraz, to bardziej zyciowym,
                                                    sypnela mi sie kompanija do pokerka:(
                                                  • yess Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:16
                                                    nie martw sie kitku znajdziesz sobie nowa :)
                                                  • kitek1 Re: chyba ktos z tych oszczednosiowych terenow........ 19.03.02, 16:22
                                                    juz sie przestraszylem, jaka "nowa" mam znowu sobie szukac:(
                                                    ale przeczytalem co sam wczesniej pisalem:)
                                                    narazie yessinko,bo musze na jakis czas spowazniec*:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka