the_kami 16.07.04, 15:01 Pogoda Was przygnębia, czyście się na świat obrazili? :-P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: zapadła cisza... 16.07.04, 15:17 the_kami napisała: > Pogoda Was przygnębia, czyście się na świat obrazili? :-P A nie, obrabiałem się w pracy przed łikendem. Właśnie się dowiedziałem przy tym, że kierowniczka zaopiniowała przedłużenie ze mną umowy na czas nieokreślony. I oby nie było obiekcji wyżej. o! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: zapadła cisza... 17.07.04, 12:21 the_kami napisała: > Pogoda Was przygnębia, czyście się na świat obrazili? :-P Nie - organizowaliśmy sobie życie w symbiozie z moją siostrą ;-) Efekt jest taki, że Jakubek wczoraj zniknął na cały wieczór i dziś też już Go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: zapadła cisza... 17.07.04, 15:27 catalina1 napisała: > Nie - organizowaliśmy sobie życie w symbiozie z moją siostrą ;-) > Efekt jest taki, że Jakubek wczoraj zniknął na cały wieczór i dziś też już Go > nie ma. Niech żyje rodzeństwo. Alicja uciekła przed moim bratem do dziadków. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: zapadła cisza... 17.07.04, 18:28 konradbryw napisał: > Niech żyje rodzeństwo. Alicja uciekła przed moim bratem do dziadków. :/ No my mamy tak mniej więcej tydzień minimum przed sobą ;-) Jakoś muszą sie dotrzeć ;-) Albo niech Jakubek modli się coby ospa u mojego siostrzeńca szybciej się skończyła ;-) Odpowiedz Link Zgłoś