Dodaj do ulubionych

Wiola z buszu

IP: 217.153.130.* 02.04.04, 17:15
Widzieliście jak Wiola posługuje się łyżką?Jakby qwa w lesie się choweała.Nie
wspomnę o polipach w nosie.Paskuuudztwo jutro powinno usiążć na gorące i
odpaść.Może Magda ją właśnie posadzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Wiola z buszu IP: *.olsztyn.mm.pl 02.04.04, 17:23
      Widziałam, ale się nie dziwie, bo Wiolka jest prostą dziewczyną.
      • Gość: Maciek Re: Wiola z buszu IP: *.prw.pl 02.04.04, 20:48
        Proste to wy jesteście, i to bardzo.
    • Gość: macio Re: Wiola z buszu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.04, 22:24
      Głupia prościucha, może wyleci razem z tym ciotowatym karolkiem, a z nimi
      kapelusznica.
      • Gość: Masz Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 11:08
        Same inteligenty z miasta się zebrały, co krytyką się żywią!!!!
        Chciałbym was widzieć w takim programie -
        same spoko kolesie....Błahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!
        Sięgnijcie troche po resztki rozumu bo monitory teleskrzynki wypaliły wam już
        sporo tego czegoś co mieliście,- a może nie mieliście?!!!!
        • Gość: la-ki Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.130.* 06.04.04, 11:26
          Wiola jest z miasta,ale tego nie widać,nie słychać i nie czuć.
          • Gość: bibi Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 11:30
            To ty masz zajebisty telewizor, wydziela nie tylko głos i obraz ale także
            zapachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Łał..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: la_ki Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.130.* 06.04.04, 11:37
              Czuć nie w sensie powonienia.Można czuć bluesa i w kimś wieśniarę.
              • Gość: bibi Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 11:43
                Zastanów się la_ki co o niej wiesz, że tak o niej piszesz. Coś Ci zrobiła
                konkretnego? Nie podoba Ci się jej osoba, tak Cie wkurza - nie musisz oglądać
                baru, ale wyzywać kogoś od wieśniaków to już lekka przesada. Znasz ją
                osobiście? Rozmawiałaś z nią? Jak możesz oceniać w taki sposób ludzi po
                programie telewizyjnym. Rozumiem że jej nie lubisz, nie leży Ci, wkurza Cię.
                OK. To normalne, bo takie emocje mają nam dawać właśnie tego typu programy, ale
                nie przesadzajmy! Może zlinczujemy ją bo się nam nie podoba, porwiemy skopiemy
                dupę.
                • Gość: la_ki Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.130.* 06.04.04, 11:48
                  Bibi dopiero co napisałaś,że Magda to beznadzieja chodząca.Dlaczego Ty masz
                  prawo do własnej oceny,a innym tego prawa odbierasz?Ja akurat tak oceniam
                  Wiolę,możesz zgodzić się z tym lub nie.
                  • Gość: bibi Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 12:21
                    Beznadzieja chodząca to jednak nie wieśniara, a ja Ci nie odbieram prawa do
                    oceny kogokolwiek, tylko pytam czy z tą wieśniarą jednak nie przesadzasz,
                    zwracasz uwagę na to jak Wiola trzyma łyżkę, czy to jest takie ważne? Nie
                    uważasz, że ludzie pochodzący ze wsi mogą czuć się urażeni jeśli piszesz
                    wieśniara - w sensie negatywnym.

ps. Magda jest dla mnie beznadziejna = nie przepadam za nią, nie lubię jej
                    stylu bycia.
                    • Gość: la_ki Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.130.* 06.04.04, 12:37
                      A ja nie trawię wręcz Wioli i nikogo nie zamierzam obrażać.Funkcjonuje
                      powiedzenie,że ktoś robi wieś i właśnie Wiola swoim sposobem bycia i wyrażania
                      udawadnia,że jest prostakiem/nie pomyl znowu z prostym człowiekiem/.Jest
                      prostakiem również z tego powodu,że nie potrafi przyjąć odpowiedzialności za
                      swoje postępowanie z Sebą i udpowodniła wielokrotnie,że sztuka myślenia jest
                      jej niedostępna.
                      • Gość: bibi Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 13:19
                        W czym zauważyłaś to prostactwo? Źle łyżkę trzymała?
                        No nie przesadzaj. Nie ma o czym mówić, nie lubisz jej, nie pasuje Ci.
                        Ok.
                        Ja ją lubię - z tego co obserwuję i nie zgadzam się z Tobą co do niej.
                        Prostactwa nie zauważyłam, ale może inaczej pojmujemy prostactwo i "robienie
                        wsi".
                        Żegnam.

• Gość: la_ki Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.met.pl / 217.153.130.* 06.04.04, 13:30
                          O gustach nie dyskutuje się.Widać nie nadajemy na tych samych falach.Również
                          żegnam
                          • tradycja1 Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! 06.04.04, 15:20
                            A ja sie z Toba zgadzam.Przynajmniej w kwesti ze prostactwem jest jak ktos
                            nieumiejetnie trzyma sztuce.
                            • Gość: telewidzka Re: Hej inteligenty z METROPOLII!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 07:39
                              I ja sie pod tym podpisuje. Kultura to miedzy innymi zachowanie w roznych
                              sytuacjach, podczas jedzenia tez. Trzymanie lyzki tak jak Wiola, mowienie z
                              pelna buzia to brak kultury. Natomiast, chociaz oczywiscie wiem, ze takie
                              okreslenie funkcjonuje, nie podoba mi sie mowienie wiesniara. Zwrot pochodzi z
                              dawnych czasow a ja nie raz sie przekonalam, ze na wsi zyja czesto ludzie
                              madrzejsi i kulturalniejsi niz wielu z nas "miastowych". Okreslenie
                              beznadziejna tez nie jest szczytem taktu:)) ale coz Wila jest beznadziejna;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka