the_kami 19.07.04, 15:15 W Wawie burza jest, i całkiem przyjemnie się zrobiło :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Chłodniej... 19.07.04, 15:17 the_kami napisała: > W Wawie burza jest, i całkiem przyjemnie się zrobiło :-) > Tia... 15 minut do wyjscia z pracy, parasolka w domu została a Jakubek kończy pracę za godzinkę - poczekam sobie trochę tutaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Chłodniej... 19.07.04, 15:25 catalina1 napisała: > Tia... 15 minut do wyjscia z pracy, parasolka w domu została a Jakubek kończy > pracę za godzinkę - poczekam sobie trochę tutaj ;-) Moja też została w domu, ale na szczęscie mama z Alicją podjadą samochodem i na zakupy wio. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Chłodniej... 19.07.04, 15:26 catalina1 napisała: > Tia... 15 minut do wyjscia z pracy, parasolka w domu została a Jakubek kończy > pracę za godzinkę - poczekam sobie trochę tutaj ;-) No i co? A ja mam jasne spodnie, które jak widzę będę prała, i żyję :-P Ale za to chłodniej jest... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Chłodniej... 19.07.04, 16:01 the_kami napisała: > No i co? A ja mam jasne spodnie, które jak widzę będę prała, i żyję :-P Ja też mam jasne spodnie ;-) i czekam nadal ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś