slo-onko 25.07.04, 12:30 oto Twoja nowa szkatulka malenka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginztonikiem Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:33 no żeśmy się zgrały slo ;P I co teraz? Haha. Widzę, że żadne z nas nie przechodzi obojętnie obok ludzkich skrzynkowych krzywd... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:34 oj Słoo :) aleś szybka... i Ginztonickiem tesh :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:35 kszysio napisał: > oj Słoo :) aleś szybka... i Ginztonickiem tesh :D > w ciagu jednej minuty dwie skzrynki:D nie zli bylibysmy w wyscigach:D Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:36 Eeeech Krzysio, stać nas na więcej, ale się nie popisujemy... Co nie slo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:38 ginztonikiem napisała: > Eeeech Krzysio, stać nas na > więcej, ale się nie popisujemy... > Co nie slo? :) jasne gin;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:39 ginztonikiem napisała: > Eeeech Krzysio, stać nas na > więcej, ale się nie popisujemy... > Co nie slo? :) z reszta kszys wie o tym:) prawda kszys?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:40 Ha ha, Krzysio zakrawa nawet na medium jakoweś.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:46 tak i oto Ulala ma skrzyneczke amy ja uzywamy;-) ale ona sie chyba nie zuzyje co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: Ulalka :))) 25.07.04, 12:48 Ewentualnie jeden wątek stracimy :( Ale zawsz jest jeszcze jeden :) Co o tym myślisz, bo to paradoks trochu, nie? Ale jak się uśmiałam! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka :))) 25.07.04, 19:44 slo-onko napisała: > tak i oto Ulala ma skrzyneczke amy ja uzywamy;-) > ale ona sie chyba nie zuzyje co?;-) a uzywajta do woli :)) be my guests :)))) /badzcie moimi goscmi/ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Ulalka :))) 07.09.04, 21:00 a Ulalus jest kochana i tyle tylko Wam powiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka :))) 08.09.04, 18:29 jtka napisała: > a Ulalus jest kochana i tyle tylko Wam powiem:-) a ja zarumienilam sie letko :))) dziekuje Itus :** Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Ulalka :))) 08.09.04, 20:42 ulalka napisała: > jtka napisała: > > > a Ulalus jest kochana i tyle tylko Wam powiem:-) > > a ja zarumienilam sie letko :))) dziekuje Itus :** pewnie ,ze kochana jest.... tylko czemu taka cichutka???? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Ulalka :))) 09.09.04, 21:09 Ulaluś, jest całkiem , całkiem... oby do przodu , i do przodu.....;-))))))) pozdrawiam:-) buzka:*** Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Ulalka :))) 21.10.04, 20:11 cmoki jak smoki z okazji dnia dzisiejszego:-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulalka :))) 21.10.04, 21:32 jtka napisała: > cmoki jak smoki z okazji dnia dzisiejszego:-)))))))))))))))) > dziekuje Ituś :******* Odpowiedz Link Zgłoś