jasmina_tdi 26.03.02, 20:54 Niech sie wam przysni kitek / mina z wielka strzykawa :)))))) jasmine P.S. mnie przedwczoraj snil sie spadajacy samolot na Okeciu! Czy to cos znaczy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 26.03.02, 20:55 jak spadnie faktycznie, to smutni panowie przyjda o tym z toba porozmawiac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:56 pod warunkiem ze jej nie bedzie na plycie lotniska;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) 26.03.02, 20:57 nie spadl na lotnisku tylko dalej :))) ja przezylam ! Gość portalu: samanta napisał(a): > pod warunkiem ze jej nie bedzie na plycie lotniska;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) 26.03.02, 20:57 naprawde mi sie tak snilo!!! spadl w po prawej od strony toru lyzwiarskiego na Stegnach stojac twarza do centrum! jak ktos gdzies leci to powodzenia!!!! ja bym juz nie wsiadla!!! Gość portalu: mina napisał(a): > jak spadnie faktycznie, to smutni panowie przyjda o tym z toba porozmawiac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) 27.03.02, 06:35 to byl jasiminko niespodziewany sex, z kims, kto sie juz kiedys na Tobie posliznal, ale na szczescie wyladowaliscie blisko IPiN:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) 27.03.02, 15:50 bardzo smieszne!!!!! uwazaj bo ja Ciebie stad wyslizgam moj mily :))) kitek1 napisał(a): > to byl jasiminko niespodziewany sex, > z kims, kto sie juz kiedys na Tobie posliznal, > ale na szczescie wyladowaliscie blisko IPiN:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DOBRANOC CZUBKI :)))))))) 27.03.02, 16:22 tylko nie Twoj, jasmineczko mila:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ooooooooooooooooooooooooo..... 27.03.02, 16:25 pazurki pokazujemy kiteczku :))))) podoba mi sie :)))) taki nowy wojowniczy kiteczek :) kitek1 napisał(a): > tylko nie Twoj, > jasmineczko mila:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:28 troszke bylem zagubiony, z powodu Twojej urody, ale powoli sie odnajduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:48 no coz - najwyzsza pora ponownie sie spotkac :)))) kitek1 napisał(a): > troszke bylem zagubiony, > z powodu Twojej urody, > ale powoli sie odnajduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:51 narzucac sie nie bede, ale moze pojade sprawdzic, czy gagarin, jeszcze nie lata na wawawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:53 coooooooooooo????? jaki gagarin??? kitek1 napisał(a): > narzucac sie nie bede, > ale moze pojade sprawdzic, > czy gagarin, jeszcze nie lata na wawawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:54 a nie pamietasz, co dzialo sie w 1961 roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:56 a niby skad???? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaaaa.... nie musisz myslec o 12 kwietnia! :((((( kitek1 napisał(a): > a nie pamietasz, > co dzialo sie w 1961 roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 16:59 ja sobie mysle, ze moge sobie myslec, o 12 kwietnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ooooooooooooooooooooooooo..... bo cooooooo? 27.03.02, 17:32 tylko nie mysl zbyt intensywnie bo jeszcze wymyslisz cos takiego ze padne :)))) kitek1 napisał(a): > ja sobie mysle, > ze moge sobie myslec, o 12 kwietnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś